Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Avizinius dribsnius  kose pabandykit .😉

mano drauge kiekviena ryta jau daug metu valgo rytais avizu kose :D deja bet porcijoje bus kokie 4gr kai zmogui per diena reikia 30. Ir ji tikrai sveikai maitinasi, daug sportuoja, daug darzoviu valgo bet to neuzteko. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 04 28, 12:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="73185976" data-time="1745829996"><div><p>Avizinius dribsnius  kose pabandykit .😉</p></div></blockquote><p>mano drauge kiekviena ryta jau daug metu valgo rytais avizu kose biggrin.gif deja bet porcijoje bus kokie 4gr kai zmogui per diena reikia 30. Ir ji tikrai sveikai maitinasi, daug sportuoja, daug darzoviu valgo bet to neuzteko. </p>

Tegul lęšius valgo, pupeles, žirnius. Skaidulų bombos. Didžiausias - chia sėklos

Beje, jei kas rytais darotės chia sėklų pudingus su avižiniais, įpilkit ne tik augalinio pieno, bet ir graikiško jogurto. Kaip skanuuuuu. Lyg su grietinėle kad būtų wub.gif mano pagrindinis maistas biggrin.gif ir dar ant viršaus biržų duonos granolos. Galiu toną suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Vakar[/b!], 12:07
QUOTE(JMD @ 2025 04 28, 12:05)
Tegul lęšius valgo, pupeles, žirnius. Skaidulų bombos. Didžiausias - chia sėklos

Beje, jei kas rytais darotės chia sėklų pudingus su avižiniais, įpilkit ne tik augalinio pieno, bet ir graikiško jogurto. Kaip skanuuuuu. Lyg su grietinėle kad būtų  wub.gif mano pagrindinis maistas  biggrin.gif ir dar ant viršaus biržų duonos granolos. Galiu toną suvalgyt  biggrin.gif

Prašom plačiau, kaip daryti tą pudingą ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2025 04 28, 13:12)
Prašom plačiau, kaip daryti tą pudingą ?  ax.gif

uzpilt chia pienu, ismaisyt, po pusv vel ismaisyt ir det saldytuvan kad isbrinktu. vakare padarai, ryte pridedi visko ir valgai.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2025 04 28, 13:12)
Prašom plačiau, kaip daryti tą pudingą ?  ax.gif

70 g dribsnių, 15 g chia, 120 ml migdolų pieno ir 2 šaukštai lidle perkamo graikiško jogurto, tas kur po 1 kg. Riebus, su daug baltymųų. Vakare sumakaluoji, ryte užsidedi granolos, braškių, banano, šilauogių ir pirmyn.

Su pistacijų kremu buvo tiesiog šlykštu. Kažkur ten mačiau makaluoja. Labai labai nekažką biggrin.gif geriau tą pistacijų sviestą/kremą tiesiai į pilvuką. Labai gėris. Aišku, nesaldintas turi būt.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 04 28, 12:30)
uzpilt chia pienu, ismaisyt, po pusv vel ismaisyt ir det saldytuvan kad isbrinktu. vakare padarai, ryte pridedi visko ir valgai.

QUOTE(JMD @ 2025 04 28, 12:39)
70 g dribsnių, 15 g chia, 120 ml migdolų pieno ir 2 šaukštai lidle perkamo graikiško jogurto, tas kur po 1 kg. Riebus, su daug baltymųų. Vakare sumakaluoji, ryte užsidedi granolos, braškių, banano, šilauogių ir pirmyn.

Su pistacijų kremu buvo tiesiog šlykštu. Kažkur ten mačiau makaluoja. Labai labai nekažką  biggrin.gif geriau tą pistacijų sviestą/kremą tiesiai į pilvuką. Labai gėris. Aišku,  nesaldintas turi būt.

Ačiū, išbandysiu, dar nemėginau tokio daikto 4u.gif
Atsakyti
spam.gif Moterys, gal kuri ruošiatės pirkti sulčiaspaudę, pirkau spausti salierams rytais, bet negaliu jų gerti unsure.gif kartą pabandyta, su garantija, atiduočiau daug pigiau 4u.gif

https://www.avitela....-preke-zc420e38
Atsakyti

Beje, jei kas rytais darotės chia sėklų pudingus su avižiniais, įpilkit ne tik augalinio pieno, bet ir graikiško jogurto. Kaip skanuuuuu. Lyg su grietinėle kad būtų wub.gifmano pagrindinis maistas biggrin.gifir dar ant viršaus biržų duonos granolos. Galiu toną suvalgyt biggrin.gif

valgo viska :D labai seka baltymus, tai zinau kad daug ankstiniu valgo. Bet jai vis tiek neuzteko. Siaip kiekvienas yra labai indvidualus, kas tinka vienam, nebutinai tinka kitam. Pvz mano skrandzio problemos issisprede tiesiog atsisakius laktozes, gliuteno, riesutu ir zalio svogunu, cesnaku nes nuo situ dalyku man stoja skrandis. Atrinkau tik stebejimo budu. Nors kiek dare tyrimu tai nerode jokio jautrumo laktozei ir gliutenui. Idomu dar bus paziuret ar pasikoregavus mityba pavyko ir su feritinu susitvarkyt. Bet jo chia ne tik geras skaidulu bet ir baltymu saltinis. :wub: 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 04 28, 16:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73185980" data-time="1745834730"><div><p>Tegul lęšius valgo, pupeles, žirnius. Skaidulų bombos. Didžiausias - chia sėklos

Beje, jei kas rytais darotės chia sėklų pudingus su avižiniais, įpilkit ne tik augalinio pieno, bet ir graikiško jogurto. Kaip skanuuuuu. Lyg su grietinėle kad būtų vartotojo įkelta nuotraukamano pagrindinis maistas vartotojo įkelta nuotraukair dar ant viršaus biržų duonos granolos. Galiu toną suvalgyt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>valgo viska biggrin.gif labai seka baltymus, tai zinau kad daug ankstiniu valgo. Bet jai vis tiek neuzteko. Siaip kiekvienas yra labai indvidualus, kas tinka vienam, nebutinai tinka kitam. Pvz mano skrandzio problemos issisprede tiesiog atsisakius laktozes, gliuteno, riesutu ir zalio svogunu, cesnaku nes nuo situ dalyku man stoja skrandis. Atrinkau tik stebejimo budu. Nors kiek dare tyrimu tai nerode jokio jautrumo laktozei ir gliutenui. Idomu dar bus paziuret ar pasikoregavus mityba pavyko ir su feritinu susitvarkyt. Bet jo chia ne tik geras skaidulu bet ir baltymu saltinis. wub.gif </p><p></p>

tik kad chia kaloriju labai daug turi, jei baltzmu reik tai migdolai Nr.1
Atsakyti
Sveiki,jei turesite NB (ne outlet)nuolaida bent kokia,saukit garsiai.Reikia vaikui batu,nes Lt nei su ziburiu nerasi tokio dydzio ir dar 6e pločio 😌
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2025 04 28, 19:36)
Sveiki,jei turesite NB (ne outlet)nuolaida bent kokia,saukit garsiai.Reikia vaikui batu,nes Lt nei su ziburiu nerasi tokio dydzio ir dar 6e pločio 😌

O kodel Outlet netinka? Koks tas dydis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2025 04 28, 12:56)
Ačiū, išbandysiu, dar nemėginau tokio daikto  4u.gif

Man skaniausias Amelijos, darau jau kelis metus, išbandžius ir kitokius, tas kol kas pirmauja. Skaniausias jis man su mangais, dar avietės gerai.

https://www.instagra...XllOTl1MGRlNnoy
Atsakyti