Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2025 04 25, 20:33)
Sienas aptaškytum...

Varyčiau toliau nei matau
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 04 25, 20:52)
Varyčiau toliau nei matau

susiasocijavo vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 04 25, 21:25)
susiasocijavo vartotojo įkelta nuotrauka

Manai pakilčiau nuo žemės? lotuliukas.gif visko gali būti
Atsakyti
O man nulis sveiku tiek tos lidl slyvos, tiek skaidulos, colonvel išvis nesusipratimas. Kai buvau pirmą kartą nėščia - padėjo kefyras su linų selenom ryte, antra nėštumą gelbejausi duphalaku, dabar nebent tik tabletės arba ypač stiprus stresas. Nu stresas ne ypač sveika, o apie tabletės sako kad priprantama, tai dažnai stengiuos nepiktnaudžiauti. Valgau normaliai, geriu vandenį, kavą - 2-3 puodeliai dienoj (ne stiprios), sportuoju, nu atrodo darau viską kaip reikia - subalansuotas gyvenimo ir mitybos būdas - ir žarnynas vietoje stovi. Į šitas slyvas daug vilčių nededu, bet pabandyti smalsu, vdruk padės nors trumpam.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2025 04 25, 21:55)
O man nulis sveiku tiek tos lidl slyvos, tiek skaidulos, colonvel išvis nesusipratimas. Kai buvau pirmą kartą nėščia - padėjo kefyras su linų selenom ryte, antra nėštumą gelbejausi duphalaku, dabar nebent tik tabletės arba ypač stiprus stresas. Nu stresas ne ypač sveika, o apie tabletės sako kad priprantama, tai dažnai stengiuos nepiktnaudžiauti. Valgau normaliai, geriu vandenį, kavą - 2-3 puodeliai dienoj (ne stiprios), sportuoju, nu atrodo darau viską kaip reikia - subalansuotas gyvenimo ir mitybos būdas - ir  žarnynas vietoje stovi. Į šitas slyvas daug vilčių nededu, bet pabandyti smalsu, vdruk padės nors trumpam.

Neturi helicobakterio?
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.intimissimi.com
www.zumiez.com
www.uspoloassn.com - 25%
www.landsend.com - 50%
www.calvinklein.us - 20%
www.talbots.com
www.harney.com - 20%
www.venus.com - 40%
www.victoriassecret.com
www.urbanoutfitters.com
www.abercrombie.com
www.nordstromrack.com
www.victoriassecret.com - 50%
www.usa.tommy.com - 30%
www.us.puma.com
www.jdsports.com
www.anntaylor.com
www.gymshark.com
www.marshalls.com
www.walmart.com
www.armani.com
www.cupshe.com
www.uniqlo.com
www.target.com
www.bhfo.com
www.talbots.com
www.sierra.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com - 20%
www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.misshaus.com
www.bathandbodyworks.com
www.tanforless.com - 30%
www.vitaminshoppe.com - $20 nuo $100
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 40%
www.esteelauder.com
www.thebalm.com
www.lancome.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 15%
www.rhodeskin.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 balandžio 2025 - 21:23
QUOTE(JMD @ 2025 04 25, 20:16)
Aš tai bijau rizikuot. Šiaip, tfu tfu tfi, problemų neturiu, bet vis dažniau pučia pilvą. Nes sėdžiu visą dieną, ir šiaip ne visad tą vandenį geriu, ne visad laiku pavalgau, ne visad viskas tobulai taisyklingai ir tt., tai nusprendžiau pabandyt skaidulas...... o dieve, aš vos ligoninėj neatsidūriau. Tokie žarnyno skausmai, kad kapiec, toooks baisumas mane ištiko, kad aš jų atsižegnojau eina velniop. Gyvenau tūlike savaitę. Nežinau kaip ten tuos colonwelius mėnesiais geria, aš gėriau tiesiog paprastas skaidulas. Šaukštelį ryte su vandeniu maktelėjau ir zvizdec. Kaži kas būtų jei slyvą tą suvalgyčiau  biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2025 04 25, 20:33)
Sienas aptaškytum...

QUOTE(JMD @ 2025 04 25, 21:53)
Manai pakilčiau nuo žemės? lotuliukas.gif visko gali būti

oi, prisižvengiau kaip senais gerais laikais temoj 🤣🤣🤣 Kad man taip kaip JMD bigsmile.gif Man po gimdymo neleido namo kol neišeisiu į wc, tai tik po antros padriad klizmos šiaip ne taip 🙈 esu ir slyvas kefyre mirkius su skaidulom, be šansų rolleyes.gif
Gafsą labai mylu mylu, pasitikiu visais klausimais wub.gif nu, bet va ne šiuo atveju 😄
Atsakyti
Iš bado jau pradėjau senus serialus žieti - The Walking Dead. Jau 5tas sezonas (5 metai ta mada) - visi su slim džinsais. Bet tokie aptempti - kaip getros biggrin.gif Jūsų statymai - kada vėl grįš toks stilius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 04 25, 23:56)
Iš bado jau pradėjau senus serialus žieti - The Walking Dead. Jau 5tas sezonas (5 metai ta mada) - visi su slim džinsais. Bet tokie aptempti - kaip getros  biggrin.gif Jūsų statymai - kada vėl grįš toks stilius? bigsmile.gif

Jau grįžo
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 04 25, 22:10)
Neturi helicobakterio?

Pasigooglinau, kas tai per padaras. Tikrai nežinau, gal išsitirti reiktų. Pagal simptomų aprašą daug ko neatitinku.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2025 04 26, 08:10)
Pasigooglinau, kas tai per padaras. Tikrai nežinau, gal išsitirti reiktų. Pagal simptomų  aprašą daug ko neatitinku.

Arba skydliaukė tvarkoje? Nesulėtėjusi veikla? Aš tik neseniai sužinojau, kad sulėtėjusi žarnyno veikla labai surišta su hipotiroze (sulėtėjusia skydliauke). Pas mane šita problema...
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2025 04 25, 23:10)
oi, prisižvengiau kaip senais gerais laikais temoj 🤣🤣🤣 Kad man taip kaip JMD  bigsmile.gif Man po gimdymo neleido namo kol neišeisiu į wc, tai tik po antros padriad  klizmos šiaip ne taip 🙈 esu ir slyvas kefyre mirkius su skaidulom, be šansų  rolleyes.gif
Gafsą labai mylu mylu, pasitikiu visais klausimais wub.gif nu, bet va ne šiuo atveju 😄

davaj aš tau vieną dovanų atsiųsiu, pabandymui, baisiai įdomu būtų akademiniu tikslu biggrin.gif Pas mus darbe visos netikinčios paskui sakė- oho.... o atrodė, ką ten viena nusususi slyvelė...
Atsakyti