Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Jau matau, 2 už 1 kainą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2025 04 25, 11:19)
VICTORIASSECRET akcija prekems regular kaina - dvi uz vienos kaina, grupuojame, poruojame

Renkasi naujas TOMMY HILFIGER su papildoma 30%

O plido VS?
Gal.pastebėjot, kada?

Iki kada bus ši akcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 25 balandžio 2025 - 15:42
WHOLESALE.FRAGRANCESHOP nedaug truksta iki uzsakymo, junkites

QUOTE(rastafarinas @ 2025 04 25, 16:53)
O plido VS?
Gal.pastebėjot, kada?
Iki kada bus ši akcija?

Pildo, kartais kelis kartus per diena, iki 04 28.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 balandžio 2025 - 17:10
QUOTE(linamog @ 2025 04 25, 17:10)
WHOLESALE.FRAGRANCESHOP nedaug truksta iki uzsakymo, junkites
Pildo, kartais kelis kartus per diena, iki 04 28.

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2025 04 25, 12:53

Ir kadangi atvėso, siūlau šį megztuką. L dydis. J. Crew. Labai švelnus, minkštas; labai gražiai atrodo geltonos sagos. Keisčiau į M.
[img)
https://www.part.lt/img/07971e4aa74ede1e854a1931d4d4bd21395.jpg[/img].

Koks ilgis? Medvilnė? Kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 04 25, 14:32)
Tos is Gafsos idetos nuorodos - $28.50, jau nemazai norinciu, dedu krepsi, galima jungtis

TIK AŠ NEJUOKAUJU, KAI SAKAU KAD REIK BANDYT IŠ VAKARO, KAI KITĄ RYTĄ NEREIK NIEKUR SKUBĖT, NES TŪLIKAS TURI BŪT PO RANKA biggrin.gif Kas nepaklausysit- kaltinkit save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 04 25, 19:23)
TIK AŠ NEJUOKAUJU, KAI SAKAU KAD REIK BANDYT IŠ VAKARO, KAI KITĄ RYTĄ NEREIK NIEKUR SKUBĖT, NES TŪLIKAS TURI BŪT PO RANKA  biggrin.gif Kas nepaklausysit- kaltinkit save  ax.gif

Lauksim po menesio visu lieknu su ispudziais temoje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 04 24, 11:14)
Chinosai, bateliai ir marškiniai su bantukais  biggrin.gif TAS BALERINKAS IR GAUSIU IR LAUKIU KAIP KOKIO STEBUKLO; NES neturiu jokiu lengvu bateliu, kedai arba basutes

man irgi labai reikia balerinų, išaugau savąsias. Nesiuprantu.
Kokias pirkot?
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2025 04 25, 18:23)
TIK AŠ NEJUOKAUJU, KAI SAKAU KAD REIK BANDYT IŠ VAKARO, KAI KITĄ RYTĄ NEREIK NIEKUR SKUBĖT, NES TŪLIKAS TURI BŪT PO RANKA  biggrin.gif Kas nepaklausysit- kaltinkit save  ax.gif

ir man reiki. Nusipirkau https://colonpax.com/, vartoju savaitę, 0 sveikų unsure.gif
Atsakyti
Apie slyvas. Lidle yra skardinėse (būtent - skardinėse) slyvos - jos laaaaaabai veikia laisvinamai.
Nes man į visas kitas - nulis reakcijos. Nu tos - bomba.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 04 25, 19:53)
Lauksim po menesio visu lieknu su ispudziais temoje. bigsmile.gif

Aš tai bijau rizikuot. Šiaip, tfu tfu tfi, problemų neturiu, bet vis dažniau pučia pilvą. Nes sėdžiu visą dieną, ir šiaip ne visad tą vandenį geriu, ne visad laiku pavalgau, ne visad viskas tobulai taisyklingai ir tt., tai nusprendžiau pabandyt skaidulas...... o dieve, aš vos ligoninėj neatsidūriau. Tokie žarnyno skausmai, kad kapiec, toooks baisumas mane ištiko, kad aš jų atsižegnojau eina velniop. Gyvenau tūlike savaitę. Nežinau kaip ten tuos colonwelius mėnesiais geria, aš gėriau tiesiog paprastas skaidulas. Šaukštelį ryte su vandeniu maktelėjau ir zvizdec. Kaži kas būtų jei slyvą tą suvalgyčiau biggrin.gif
Atsakyti
BATHANDBODYWORKS muilai po $2.95, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 04 25, 20:16)
Aš tai bijau rizikuot. Šiaip, tfu tfu tfi, problemų neturiu, bet vis dažniau pučia pilvą. Nes sėdžiu visą dieną, ir šiaip ne visad tą vandenį geriu, ne visad laiku pavalgau, ne visad viskas tobulai taisyklingai ir tt., tai nusprendžiau pabandyt skaidulas...... o dieve, aš vos ligoninėj neatsidūriau. Tokie žarnyno skausmai, kad kapiec, toooks baisumas mane ištiko, kad aš jų atsižegnojau eina velniop. Gyvenau tūlike savaitę. Nežinau kaip ten tuos colonwelius mėnesiais geria, aš gėriau tiesiog paprastas skaidulas. Šaukštelį ryte su vandeniu maktelėjau ir zvizdec. Kaži kas būtų jei slyvą tą suvalgyčiau  biggrin.gif

Sienas aptaškytum...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 04 25, 19:33)
Sienas aptaškytum...

😂
Atsakyti