Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos, reikia salės pagalbos, 4u.gif 11 m kokią geležį gal kuri davėt, nu vaistinėj tiek daug jų, o daktarė rekomenduoja tardyferona unsure.gif ir kaip ją palaikyti, kad nenukristų, atrodo valgo neblogai unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
MACYS papildoma $30 nuo $150 nuolaida Beauty skyriui (apie 19% nuolaida)

MACYS papildoma nuolaida su kodu SPRING sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2025 03 07, 11:08)
Sveikos, reikia salės pagalbos,  4u.gif 11 m kokią geležį gal kuri davėt, nu vaistinėj tiek daug jų, o daktarė rekomenduoja tardyferona unsure.gif ir kaip ją palaikyti, kad nenukristų, atrodo valgo neblogai unsure.gif

maniškė gėrė Blueiron, o paskui Floradix
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2025 03 07, 10:08)
Sveikos, reikia salės pagalbos,  4u.gif 11 m kokią geležį gal kuri davėt, nu vaistinėj tiek daug jų, o daktarė rekomenduoja tardyferona unsure.gif ir kaip ją palaikyti, kad nenukristų, atrodo valgo neblogai unsure.gif

Aš savo vaikui girdau Sideral, gyd liepė šitą
Atsakyti
Renkasi OLD NAVY su Super Cash
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 03 07, 13:10)
Aš savo vaikui girdau Sideral, gyd liepė šitą

Kurią? 4u.gif
https://www.gintarin...earch?q=sideral
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2025 03 07, 09:08)

o mano dukrai gydytoja liepė gert ECOSH, nors visą laiką iki šiol gerdavo tik Tardyferon.
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2025 03 07, 14:27)

Su foline
Papildyta:
QUOTE(Renadai @ 2025 03 07, 14:35)
o mano dukrai gydytoja liepė gert ECOSH, nors visą laiką iki šiol gerdavo tik Tardyferon.

.čia priklauso kokios kompanijos agentas prieš tai pro kabinetus praėjo 😂😂 nes aš netikiu tuo jų sąžiningumu, alia
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 03 07, 14:59)
Su foline
Papildyta:

.čia priklauso kokios kompanijos agentas prieš tai pro kabinetus praėjo 😂😂 nes aš netikiu tuo jų sąžiningumu, alia

mano drauge dietologe sako, reik gert ta, kurioj gelezis bisglicinato formos.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 03 07, 17:21)
mano drauge dietologe sako, reik gert ta, kurioj gelezis bisglicinato formos.

Magni irgi bisglicinata reikia vartoti, trichologe man sake.
Atsakyti

Turime laisva Sol De Janeiro Cheirosa 76 Hair and Body Perfume Mist , 27 eurai (jau Lietuvoje)

Turime laisva Michael Kors Whitney Medium Quilted Tote Bag, 160 euru (jau Lietuvoje)
Turime laisva Columbia jacket, M dydis, dark stone spalva, 82 eurai, pirkta is Columbia puslapio, jau Lietuvoje.

QUOTE(rudaplauke @ 2025 03 06, 16:18)

nebeturim ax.gif
Atsakyti