Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.tjmaxx.com
www.diffeyewear.com
www.intimissimi.com
www.us.boohoo.com
www.reebok.com
www.desigual.com
www.nyandcompany.com - 50%
www.anntaylor.com
www.zumiez.com
www.nordstromrack.com
www.calvinklein.us - 50%
www.usa.tommy.com - 30%
www.gapfactory.com - Gap Cash
www.oldnavy.com - Super Cash
www.gap.com - Gap Cash
www.us.puma.com
www.talbots.com
www.harney.com - 5%
www.ashford.com - 15%
www.bhfo.com - 15%
www.dkny.com - 10%
www.walmart.com
www.tjmaxx.com
www.fossil.com
www.uniqlo.com
www.lacoste.com
www.cupshe.com
www.sierra.com
www.yoox.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com
www.carters.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com
www.walgreens.com - 20%
www.tanforless.com - 30%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 40%
www.focusfactor.com - 10%
www.ecosmetics.com - 15%
www.vitacost.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.clinique.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Vakar[/b!], 20:58
QUOTE(JMD @ 2025 03 03, 06:08)
Labukas iš ryto! Mergikės, ar kas nors iš jūsų važiavo Glacier Express? Koks maršrutas įspūdingiausias?

Čia svarbiausia ne koks maršrutas, bet koks oras biggrin.gif Geru oru visas maršrutas labai gražus, man asmeniškai įspūdingiausia gal ta dalis tarp Filisur ir Andermatt, ten ir tas žzmusis atvirutinis viadukas yra, ir aukščiausi maršruto taškai. Nors man tas viadukas įspūdingiau atrodo į jį žiūrint iš šono, negu juo važiuojant biggrin.gif
O šiaip tai tas traukinzs zra kažkiek overrated, mano nuomone. Turint daug pinigų ir daug laiko, be abejo, faina pramoga. Ypač tiems, kas Šveicarijoj nėra buvę, tada gal tikrai būna tas WOW efektas. Bet tiems, kurie matę daugiau, tai tos 8 valandos gali būti kiek nobodoka. Jau nekalbant apie tai, jei oras nenusiseka ir tenka būti ežiuku rūke biggrin.gif O oro nepasirinksi, nes reikia rezervuoti iš anksto. Negali spontaniškai nuvarzti, pamačius, kad geras oras.

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2025 03 03, 22:54)
Čia svarbiausia ne koks maršrutas, bet koks oras  biggrin.gif Geru oru visas maršrutas labai gražus, man asmeniškai įspūdingiausia gal ta dalis tarp Filisur ir Andermatt, ten ir tas žzmusis atvirutinis viadukas yra, ir aukščiausi maršruto taškai. Nors man tas viadukas įspūdingiau atrodo į jį žiūrint iš šono, negu juo važiuojant  biggrin.gif
O šiaip tai tas traukinzs zra kažkiek overrated, mano nuomone. Turint daug pinigų ir daug laiko, be abejo, faina pramoga. Ypač tiems, kas Šveicarijoj nėra buvę, tada gal tikrai būna tas WOW efektas.  Bet tiems, kurie matę daugiau, tai tos 8 valandos gali būti kiek nobodoka. Jau nekalbant apie tai, jei oras nenusiseka ir tenka būti ežiuku rūke  biggrin.gif O oro nepasirinksi, nes reikia rezervuoti iš anksto. Negali spontaniškai nuvarzti, pamačius, kad geras oras.

Oi ačiū! Vat man įdomu buvo kurioj atkarpoj tas tiltas ir tas įspūdis didysis. 8 h nebūč važiavus, ten kaip tik galima važiuot ir tik tą atkarpą. Bet nepagalvojau apie orą. Jei tą tiltą galima pamatyt iš šono, galima atvaryt tuo metu kai varo tas traukinys. Bet kaip viskas sudėtinga su tais kalnais kapiec. Niekaip aš to maršruto nesusidedu normaliai. Visur noris, bet o jei lis kaip pernai 🙈
Atsakyti