Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2025 02 27, 10:41)
truputi paslapini ir tobulai. as buvau toki prancuyiska nusipirkus, jau toookia reklama, paemiau vienus batus, lzg ir liuks, bet kitu tie ibreyimai nusivale ok, bet kaip liko pagelte taip ir liko. o su sitom atsibalina.

o kurios būtent melanino kempinėlės? gal ne tokias pirkau hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2025 02 27, 11:55)
o kurios būtent melanino kempinėlės? gal ne tokias pirkau  hmm.gif

jei saziningai, mes kazkada pries n metu nusipirkom susidejusios gal po 50 ar kiek vienetu tu kempiu is aliexpreso atrodo. tai as ju vis dar neisbaigiu biggrin.gif biggrin.gif bet esu bandzius ir tas is maxes. man kazkaip jos vienodos.

vieninteliu batu, kuriu man jos nenuvalo taip tobulai kaip kitu - tai balenciagos kedu. va situ tai niekaip neatsveiciu, nes tie kulnai ten tokie savotiski ir amziais juodi, ir gal pati medziaga kazkokia idomi. o vat turiu camper basutes, kur pats pats padukas jau tokia plona balta guma, nuo vairavimo vis palenkus patamseja, nes trinasi i kilimeli, ar kiti kedai, tai labai labai svariai nuvalo. Beje, esu ir su CIFu sveitus biggrin.gif panasiai gavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 11:38
Sveikos, norėčiau Barrel leg džinsų. Gal matėte kur nors gražių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 02 27, 10:35)
. Beje, esu ir su CIFu sveitus  biggrin.gif panasiai gavos  biggrin.gif

Aš su Cifu visus valau visada, super.👍Dar ir sienas apspardytas valau.😁
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2025 02 27, 10:21)
gal perkate kokį stebuklą baltiems batų padams? tiksliau purviniems padams, kurie norėčiau, kad vėl balti būtų  biggrin.gif

Ant kiek buvo kancia tuos batus sveist, ne tik savo, bet ir dvieju bernu, tai ant tiek dabar galeciau teigti, kad vienas malonumas.

https://www.pro7.lt/...-l-koncentratas

Dabar jau ir bernai uzaugo ir priemoniu atsirado😀
Atsakyti
Aciu uz siuntini komandai wub.gif Pirkau nepagalvojus, galvojau veltui, bet labai nudziugino 4u.gif
https://www.dillards...8pWCDLkmB6YWQdA
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2025 02 27, 14:22)
Aciu uz siuntini komandai  wub.gif

Aciu jums 4u.gif

Renkasi naujas UNIQLO
Atsakyti