Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O kas liecia basanoskes, variau lapkriti i Maroka, pasiemiau nedaug nesiotas ecco hike basutes-nutryne. Pasiemiau nike metcon kedus-dar labiau nutryne. At the end vaiksciojau su birkenu uzdarom tapkem ir buvo geriausia :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 02 11, 10:47)
<p>O kas liecia basanoskes, variau lapkriti i Maroka, pasiemiau nedaug nesiotas ecco hike basutes-nutryne. Pasiemiau nike metcon kedus-dar labiau nutryne. At the end vaiksciojau su birkenu uzdarom tapkem ir buvo geriausia unsure.gif​ </p>

Haikams tik kedai + kojinės.
Per karštį pritrina, jei daug eini.
Aš basutes iškeičiau į Coach tapkutes. Ypač, atostogoms.
Bet ir čia, kai patingi segtis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kam šilto palto ax.gif ,military spalvos,pasak Gafsos laabai šiltas,tik man mažas..Beveik viską perku XL,šitas mažintas pasitaikė.Kaina gavos 205 eurų. smile.gif
https://www.saksoff5...387_color=BLACK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona'11: [b!]Šiandien[/b!], 11:01
Tiesioginiai Linkėjimai iš Kambodžos Seam Reapo, čia viskas pigu biggrin.gif Alko kokteiliai bare 1$, alus 0.50$, Maistas 1-5$. Vietname irgi mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: [b!]Šiandien[/b!], 11:10
QUOTE(Simona'11 @ 2025 02 11, 11:58)
Sveikos,gal kam šilto palto ax.gif ,military spalvos,pasak Gafsos laabai šiltas,tik man mažas..Beveik viską perku XL,šitas mažintas pasitaikė.Kaina gavos 205 eurų. smile.gif
https://www.saksoff5...387_color=BLACK

Geras unsure.gif tai gal cia ne tas, tik firma ta pati unsure.gif mano m dydis, nors paprastai L perku pukinius.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2025 02 11, 12:07)
Tiesioginiai Linkėjimai iš Kambodžos Seam Reapo, čia viskas pigu  biggrin.gif Alko kokteiliai bare 1$, alus 0.50$, Maistas 1-5$. Vietname irgi  mirksiukas.gif

Atvarau, palauk manęs
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2025 02 11, 12:07)
Tiesioginiai Linkėjimai iš Kambodžos

Prašom papasakot, ką lauktuvių vešies namolio 4u.gif
Atsakyti

Ne į temą, bet buvo klausimų dėl NOON kosmetikos, gavau šiandien į paštą iš Skinchop.lt 

-15% Noon aesthetics su kodu NEW

Atsakyti

Haikams tik kedai + kojinės.
Bet ir čia, kai patingi segtis biggrin.gif

blm nzn man tevos Sri lankoj maziau pritryne nei tos ale hike basutes. Nehaikinom daug bet vaiksciojom, nera Maroke kur haikinti. 

Atsakyti

Tiesioginiai Linkėjimai iš Kambodžos Seam Reapo, čia viskas pigu biggrin.gifAlko kokteiliai bare 1$, alus 0.50$, Maistas 1-5$. Vietname irgi mirksiukas.gif

kaip kambodza? verta? 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 02 11, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73179433" data-time="1739263925"><div><p>Haikams tik kedai + kojinės.
Bet ir čia, kai patingi segtis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>blm nzn man tevos Sri lankoj maziau pritryne nei tos ale hike basutes. Nehaikinom daug bet vaiksciojom, nera Maroke kur haikinti. </p>

Tu jupkauji? Atlaso kalnai, įspūdingiausi wub.gif marokas kaip tik yra kalnų šalis.

Ecco basankės ir man trina. Nafik. Bet jos man ir per didelės. Gal dėl to dar. Žodžiu nepatogu. rolleyes.gif
Atsakyti

Tu jupkauji? Atlaso kalnai, įspūdingiausi wub.gifmarokas kaip tik yra kalnų šalis.

Ecco basankės ir man trina. Nafik. Bet jos man ir per didelės. Gal dėl to dar. Žodžiu nepatogu. rolleyes.gif

nedavaziavom nes varem nuo Casos per visus surf miestelius, jusu tikslas buvo pravaziuoti pakrante, o Atlaso kalnam ir dykumai reikia ruostis atskirai, imti siltesne apranga, batus. Tai ta puse eksplorinsim sekanti karta kai skrisim i Agadira, nes tikrai grisim i Maroka. Ziauriai patiko ten viskas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: [b!]Šiandien[/b!], 12:38