Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Esu turejus platforminius konversus tai pardaviau vintede galiausiai nes buvo tragiskai sunkus ir nepatogus :(

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 02 10, 21:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73179375" data-time="1739213210"><div><p>kokie faini <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.converse.com/shop/p/chuck-taylor-all-star-lift-platform-floral-tapestry-womens-high-top-shoe/A11992C_100.html?pid=A11992MP&dwvar_A11992MP_size=100&dwvar_A11992MP_width=standard&pdp=true&cgid=sale-platform-shoes&buyrec=false'>https://www.converse.com/shop/p/chuck-taylo...mp;buyrec=false</a></p></div></blockquote><p>Esu turejus platforminius konversus tai pardaviau vintede galiausiai nes buvo tragiskai sunkus ir nepatogus verysad.gif</p>

Tu lepi biggrin.gif aš nešioju ir nevargstu biggrin.gif
Atsakyti

Tu lepi biggrin.gifaš nešioju ir nevargstu biggrin.gif

Man konversai tai bendrai paemus turbut patys nepatogiausi batai😀 o tos platformos dar sunkios kalades buvo.

Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.tjmaxx.com
www.uspoloassn.com - 25%
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.diffeyewear.com
www.usa.tommy.com
www.urbanoutfitters.com
www.victoriassecret.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - dvi poros uz $100
www.intimissimi.com
www.us.boohoo.com
www.reebok.com
www.desigual.com
www.madewell.com - $15 nuo $75
www.nyandcompany.com - 50%
www.levis.com - $75 nuo $200
www.us.puma.com
www.anntaylor.com
www.zumiez.com
www.oldnavy.com
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.costco.com
www.marshalls.com
www.harney.com - 5%
www.32degrees.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.dkny.com
www.venus.com
www.loft.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com
www.walgreens.com - 20%
www.tanforless.com - 30%
www.vitacost.com - 15%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 40%
www.focusfactor.com - 10%
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 02 10, 22:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73179379" data-time="1739213991"><div><p>Tu lepi vartotojo įkelta nuotraukaaš nešioju ir nevargstu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man konversai tai bendrai paemus turbut patys nepatogiausi batai😀 o tos platformos dar sunkios kalades buvo.</p>

tu tarybinių ''kedų'' nemačius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 02 10, 22:15)
tu tarybinių ''kedų'' nemačius  ax.gif

Inkariukai buvo ne tik lygis, bet ir deficic. Užtat kokie gražūs wub.gif

O conversai irgi ne mano pėdutėm, nes ta guma, nesvarbu kokio dydžio juos besimatuočiau, pjaun man pirštus nors pasiusk unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Vakar[/b!], 21:20
QUOTE(JMD @ 2025 02 10, 22:19)
Inkariukai buvo ne tik lygis, bet ir deficic. Užtat kokie gražūs  wub.gif

O conversai irgi ne mano pėdutėm, nes ta guma, nesvarbu kokio dydžio juos besimatuočiau, pjaun man pirštus nors pasiusk  unsure.gif

nešiok bosonožkes ir džiaukis, o aš negaliu, man conversų reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 02 10, 21:48)
<p>Bet esme kad as neparasiau kad kazkokias kainas lyginti su Lietuvos, man negaila butu moket jei kaina atitiktu kokybe, o tiek pas mus tiek ne pas mus labai daznai kaina prasilenkia su kokybe. Parasiau tik tam kad nors ir kokios kainos ispustis Lietuvoj bet kai kur jos vis tiek dar sokiruoja, nors turetu teoriskai niekas nebesokiruot. Ir uz makarus da antonio tikrai 20cke sumokeciau bet ne uz ta slamta kalno bufete😀</p>

Nevaryk ką biggrin.gif Buvai aerottorijoj? Man atrodo kad labiau neskanesnio restauranto pasaulis nėra matęs. Ant to kalno kaip mišeline, palygint su ta tašnylovka. Garbės žodis.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2025 02 10, 22:26)
nešiok bosonožkes ir džiaukis, o aš negaliu, man conversų reik  biggrin.gif

Neaiškink, pavydi tongue.gif
Basanožkės yra labai gerai biggrin.gif aš va šliopkas nusipirkau ir jau antras mėnuo nesugebu jų pasiimt iš dalintojos biggrin.gif biggrin.gif bet labai reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 02 10, 22:30)
Nevaryk ką  biggrin.gif Buvai aerottorijoj? Man atrodo kad labiau neskanesnio restauranto pasaulis nėra matęs. Ant to kalno kaip mišeline, palygint su ta tašnylovka. Garbės žodis.
Papildyta:

Neaiškink, pavydi  tongue.gif
Basanožkės yra labai gerai  biggrin.gif aš va šliopkas nusipirkau ir jau antras mėnuo nesugebu jų pasiimt  iš dalintojos biggrin.gif  biggrin.gif bet labai reikėjo  biggrin.gif

aišku pavydžiu, užkniso tos pūslės unsure.gif kodėl ignoruoji paštomato paslaugą?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 02 10, 22:32)
aišku pavydžiu, užkniso tos pūslės  unsure.gif kodėl ignoruoji paštomato paslaugą?

Ne pas mus pirkau, man rodos ten nėr tos paslaugos. Aš kaip visada, prisidarau sau problemyčių biggrin.gif kad neliūdėčiau biggrin.gif

Pėdutes prie basanoŽkių reik pratint.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 02 10, 22:36)
Ne pas mus pirkau, man rodos ten nėr tos paslaugos. Aš kaip visada, prisidarau sau problemyčių  biggrin.gif kad neliūdėčiau  biggrin.gif

Pėdutes prie basanoŽkių reik pratint.

Kol pripras- nusitrins iki kaulo wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti