Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2025 02 10, 14:04)
Sveikos,

Paprase manes nupirkti Coach rankinukus. Gal galit patart ar imanoma pigiau gaut? Issirinko tokius:
https://www.coachout.....h=small city%

Ir:

https://www.coachout...V933-IMXU5.html

Ar coach meta kokias papildomas nuolaidas nuo sale kainu?

Pirmos kaina dar nuo spalvos priklauso, as uz tiek, kiek dabar kainuoja, tikrai nepirkciau, laukciau akcijos.
Atsakyti
Aciu. Kaip daznai tos akcijos pasitaiko? Nuolat perkant daugiau zinot uz mane mirksiukas.gif
Atsakyti

Žuvinėj visada buvo labai brangu, bet visada būdavo pilna žmonių. Vadinas visus viskas tenkina. Ir dabar pilna ir visi perka. Aš geriau už tą pati savaitgalio bilietą į barsą, prahą, vieną. Man ten pigiau.

ka tik is Austrijos kalnu grizau, nu alkoholio tai dabar kitur tikrai gali pagert pigiau bet makaronai uz 18 eur mane vis tiek svelniai sokiravo :D​ 

Atsakyti

Ačiū visoms už pasidalinimą apie Dyson 4u.gif wub.gif
Atsakyti

ka tik is Austrijos kalnu grizau, nu alkoholio tai dabar kitur tikrai gali pagert pigiau bet makaronai uz 18 eur mane vis tiek svelniai sokiravo :D​ 

Nu kad ir Vilniuj panašiai  :D .

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 02 10, 15:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73179248" data-time="1739162131"><div><p>Žuvinėj visada buvo labai brangu, bet visada būdavo pilna žmonių. Vadinas visus viskas tenkina. Ir dabar pilna ir visi perka. Aš geriau už tą pati savaitgalio bilietą į barsą, prahą, vieną. Man ten pigiau.</p></div></blockquote><p>ka tik is Austrijos kalnu grizau, nu alkoholio tai dabar kitur tikrai gali pagert pigiau bet makaronai uz 18 eur mane vis tiek svelniai sokiravo biggrin.gif​ </p>

o kas prie makaronų? Kaina turbūt nuo priedų priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: [b!]Vakar[/b!], 16:18
QUOTE(Kriziukas @ 2025 02 10, 14:57)
Aciu. Kaip daznai tos akcijos pasitaiko? Nuolat perkant daugiau zinot uz mane mirksiukas.gif

Panasiai kas tris menesius
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 02 10, 16:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73179248" data-time="1739162131"><div><p>Žuvinėj visada buvo labai brangu, bet visada būdavo pilna žmonių. Vadinas visus viskas tenkina. Ir dabar pilna ir visi perka. Aš geriau už tą pati savaitgalio bilietą į barsą, prahą, vieną. Man ten pigiau.</p></div></blockquote><p>ka tik is Austrijos kalnu grizau, nu alkoholio tai dabar kitur tikrai gali pagert pigiau bet makaronai uz 18 eur mane vis tiek svelniai sokiravo biggrin.gif​ </p>

Vilniuje makaronai 24€
Atsakyti

Vilniuje makaronai 24€

tai cia gal Da Antonio o ten panasiau buvo i iluncho makaronus uz 5 eurus :D

Atsakyti

o kas prie makaronų? Kaina turbūt nuo priedų priklauso smile.gif

eiline kalnu zabigalke, nieko fancy smancy :D​ 

Atsakyti

Bet aisku cia kalnuose kuriuose ir snicelis 20 keli eurai. Mesos smotas apvoliotas dziyvesiuose su bulvytem.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: [b!]Vakar[/b!], 17:06
QUOTE(linamog @ 2025 02 10, 16:34)
Panasiai kas tris menesius

O paskutini karta jau pries kiek buvo?

puslapyje coach outlet ir buna geriausios kainos? Ar verta kazkur kitur knistis, ieskot? Nezinau, kokiam Norstrom ar dar kazkur?
Atsakyti