Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lauryna50 @ 2025 02 09, 11:51)
Merginos, kas su Dyson siurbliais draugaujat, ar turėjot gedimų?
Pirmą turėjom V11. Jis ir dbr dirba. Antrąjį pirkom, nes vaikui perleidom senąjį.

Antrasis (V13) gal metus teatlaikė- sugedo variklis, išsijunginėdavo. Grąžinom.
Nusipirkom V15 submariną... Atlaikė 6mėn, vėl tas pats  doh.gif
Ploviau gal 3k, nelabai prilipo, tai naudojau tik kaip siurblį.
Tvarkingai naudoti,nesuprantu... pasidalinkit, ar gedo kam nors?

12 slimas jau kokie 3 gal metai, viskas puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 02 09, 19:54)
Utopija, bet paklausiu.
Gal kas turite naują mauduką atskirą. L dydis, viršus - C. Bet uždaresnio tipo biggrin.gif

Turiu tokį, abi dalys L dydžio
https://www.jcrew.co...ge-floral/BC068
Kelnaitės paaukštintu liemeniu. Nuorodos neturiu, galiu nebent į paštą atsiųsti nuotraukas.
Atsakyti

Aha, aš apie tą noon prisikaičiau. Tai gal tada man jų nereik biggrin.gif
Papildyta:
Labai noriu kažkokio naujo drėkiklio. Pradedu panašėt į seną raganą biggrin.gifparekomenduokit kažką.... plyz

Blogo? Gero?

aš lankausi pas kosmetologe kuri dirba su šia kosmetika, ji man sudelioja rutina, kuri mano poretai, storai dehidratuotai ir silpnu barjeru odai labai tinka ir rezultatas superinis. Bet ne visada noon buna su nuolaida, tai nelabai draugiška piniginei kai reikia kelis produktus kartu pirkti. tada pagaudau kas kur kokias nuolaidas imeta.

O sūnui tik su Noon kremu veido aknę sutvarkė, niekas kitas negelbejo... 

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2025 02 09, 12:51)
Merginos, ar gali buti, kad Uniqlo dydziai USA neatitinka EU?
visad kelnes pirkau USA M, dabar nusipirkau is Eu L dydzio, nes sustorejau, tai pridejus naujas prie senu, viens prie vieno dydis 😳 idomu ar etiketes sumaise ar visgi neatitinka dydziai. To modelio puslapyje nebera, negaliu palyginti cm unsure.gif

Ir dar ne i tema klausimas- niekad nesam su seima keliave automobiliu atostogu. Kokia krypti rekomenduotumet naujokams? Autiku vaziavus ne karta, Lenkijoje su draugem automobiliu irgi buvusi, bet su vyru ir vaikais nesam su ratais keliave. Gal Kroatija? ar per sudetinga kaip pirmam kartui?

Niekada nereikia galvoti, kad kažkas neįveikiama. Varykit į Kroatiją. Tik... ji jau 2 kartus pabrango... deja. Jos geri laikai baigėsi su EUR įvedimu. O pati šalis paprasta susigaudymo prasme ir fantastiškai nuostabi wub.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Kokie kedukai bus top 2025 m.?

Atsakyti
QUOTE(open @ 2025 02 09, 20:55)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>Kokie kedukai bus top 2025 m.?</p><p></p>

https://www.elle.com...sneaker-trends/
Atsakyti

Ir dar ne i tema klausimas- niekad nesam su seima keliave automobiliu atostogu. Kokia krypti rekomenduotumet naujokams? Autiku vaziavus ne karta, Lenkijoje su draugem automobiliu irgi buvusi, bet su vyru ir vaikais nesam su ratais keliave. Gal Kroatija? ar per sudetinga kaip pirmam kartui?

Priklausomai, ar turint mėgstantį vairuoti žmogų. Jei vairuot malonumas- tada Kroatija fantastiška! 

Reik imt apartamentus, kartais gamintis maista, kartais pavalgyt nueit.

Na apartamentu kainos daug pigesnės nei mūsų pajūry ;) maistas- kaip pas mus ;) 

Mums labiausiai patinka salose: pag, Rab, Brač, Korčula, Dugi Otok, o mano širdis- Hvar, Ivan Dolac kaimuky 😍 

Su keltais nesudėtinga, tik būna eilės, tad kažkiek ilgiau užtrunka. 

Birželį- liepos pradžioj mažiau žmonių, truputį pigiau, rugpjūtį- brangiau, bet pilna figų 🤩

Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2025 02 09, 20:18)
Turiu tokį, abi dalys L dydžio
https://www.jcrew.co...ge-floral/BC068
Kelnaitės paaukštintu liemeniu. Nuorodos neturiu, galiu nebent į paštą atsiųsti nuotraukas.

Labai gražus, bet netinka man tokia kaušelių forma verysad.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.tjmaxx.com
www.uspoloassn.com - 25%
www.karllagerfeldparis.com - 15%
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.factory.jcrew.com - 70%
www.diffeyewear.com
www.usa.tommy.com
www.urbanoutfitters.com
www.victoriassecret.com - $50 nuo $150
www.joesnewbalanceoutlet.com - dvi poros uz $100
www.intimissimi.com
www.us.boohoo.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.desigual.com
www.madewell.com - $15 nuo $75
www.nyandcompany.com - 50%
www.michaelkors.com - 20%
www.levis.com - $75 nuo $200
www.us.puma.com
www.anntaylor.com - 25%
www.zumiez.com
www.oldnavy.com
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.costco.com
www.marshalls.com
www.harney.com - 5%
www.32degrees.com
www.uniqlo.com
www.dkny.com
www.venus.com
www.loft.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com
www.walgreens.com - 20%
www.yesstyle.com - 15%
www.tanforless.com - 30%
www.vitacost.com - 15%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 40%
www.focusfactor.com - 10%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 vasario 2025 - 21:15
QUOTE(Spyglelis @ 2025 02 09, 21:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irreelle" data-cid="73179189" data-time="1739094715"><div><p>
Ir dar ne i tema klausimas- niekad nesam su seima keliave automobiliu atostogu. Kokia krypti rekomenduotumet naujokams? Autiku vaziavus ne karta, Lenkijoje su draugem automobiliu irgi buvusi, bet su vyru ir vaikais nesam su ratais keliave. Gal Kroatija? ar per sudetinga kaip pirmam kartui?</p></div></blockquote><p>Priklausomai, ar turint mėgstantį vairuoti žmogų. Jei vairuot malonumas- tada Kroatija fantastiška! </p><p>Reik imt apartamentus, kartais gamintis maista, kartais pavalgyt nueit.</p><p>Na apartamentu kainos daug pigesnės nei mūsų pajūry ;) maistas- kaip pas mus ;) </p><p>Mums labiausiai patinka salose: pag, Rab, Brač, Korčula, Dugi Otok, o mano širdis- Hvar, Ivan Dolac kaimuky 😍 </p><p>Su keltais nesudėtinga, tik būna eilės, tad kažkiek ilgiau užtrunka. </p><p>Birželį- liepos pradžioj mažiau žmonių, truputį pigiau, rugpjūtį- brangiau, bet pilna figų 🤩</p>

Nebeteigčiau dėl Palangos biggrin.gif jau labai pabrango
Atsakyti

Kroatija labai subrango. Kokybė nebeatitinka kainos. Geriau bet kur Italijoje. Maistas skanus. Dar rekomenduočiau Čekiją, jei tikslas ne jūra.

Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones dėl kelionės, reikia sėst ir pradėti planuotis 4u.gif

beje, dėl to uniqlo, tai pati išsiaiškinau.. mano kelnės ne EU dydžio, o japoniško, tai faktas, mažintos unsure.gif EU ir JAV turėtų būti panašūs.
Atsakyti