Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Smilga* @ 2025 02 09, 11:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73179161" data-time="1739088858">
<div>
<p>Labas, draugaitės. Klausimą ne į šią temą turiu. Yra tokia epardė skinshop. Yra visokių priemonių veidui. Tarkim nužiūrėjau kremą, bet nusipirkt jį galiu tik po konsultacijos au kosmetologe. Ir tą patį rašo visuose psl kur aš jį tik radau. Kas per nesąnonė? Jie kažkokie l ypatingi ar stebuklingi? 50€ kainuoja tas kremas. Ar ten kame prikolas?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Kai kurių kosmetikos prekių ženklų (pvz. Sothys, Noon, PHformula) jau senokai neleidžia pardavinėti be kosmetologo konsultacijos, arba gali įsigyti tik tieisia pas kosmetologą - maždaug profesionali kosmetika ir būtina kad paaiškintų naudojimą, derinimą. </p>
<p>Tame ir prikolas.</p>
<p> </p>
<p>Parašykit arba pasirinkit pirkti su konsultacija, paskambina mergaite, pakonsultuoja ir nusiperkat.</p>
<p> </p>
<p>Tiek to veiksmo. Pati naudoju Noon ir PH formula kosmetiką, tai pas savo kosmetologę perku, bet kai užtaikau kur nuolaidą tam kas tinka, perku su "konsultacija"  smile.gif</p>

Aha, aš apie tą noon prisikaičiau. Tai gal tada man jų nereik biggrin.gif
Papildyta:
Labai noriu kažkokio naujo drėkiklio. Pradedu panašėt į seną raganą biggrin.gif parekomenduokit kažką.... plyz
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 02 09, 11:28)
Aha, aš apie tą noon prisikaičiau. Tai gal tada man jų nereik  biggrin.gif
Papildyta:
Labai noriu kažkokio naujo drėkiklio. Pradedu panašėt į seną raganą  biggrin.gif parekomenduokit kažką.... plyz

Man irgi reikia kažko efektingo paakių rauukšlėms. Pasidalinkit atradimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 09 vasario 2025 - 10:38
QUOTE(Madam V @ 2025 02 08, 09:30)
<p>Labas rytas. Esu rankinės paieškose. Gal kam tiks:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nordstromrack.com/s/marc-jacobs-camo-preppy-mini-messenger-bag/8141618?origin=coordinating-8141618-0-21-ProductPageOOS1-recbot-new_arrival_subcategory_rack&recs_placement=ProductPageOOS1&recs_strategy=new_arrival_subcategory_rack&recs_source=recbot&recs_page_type=product&recs_seed=7095459&color=CAMO%20MULTI'>https://www.nordstromrack.com/s/marc-jacobs-camo-preppy-mini-messenger-bag/8141618?origin=coordinating-8141618-0-21-ProductPageOOS1-recbot-new_arrival_subcategory_rack&recs_placement=ProductPageOOS1&recs_strategy=new_arrival_subcategory_rack&recs_source=recbot&recs_page_type=product&recs_seed=7095459&color=CAMO%20MULTI</a></p>

4u.gif
fainas...modelis.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 02 09, 11:15)
vartotojo įkelta nuotrauka
Sveiki, jei pardavejes skelbime padares, kad priima siulymus, tada galima.

Parašysiu laišką jum, ačiū
Atsakyti
Parduodu naujas su etiketėmis Banana Republic Factory vegan leather tapered kelnes M dydis, šviesi spalva. Kaina 33 eur

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Eikit į LEVIS, 501 variantų ir dydžių daug, yra nuolaida 200-75 dol.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 02 09, 11:55)
Eikit į LEVIS, 501 variantų ir dydžių daug, yra nuolaida 200-75 dol.

Tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
Renkasi naujas LEVIS su $75 nuo $200 nuolaida (iseina apie 30-35% papildoma)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 02 09, 12:06)
Tikrai ne  biggrin.gif

o tu eik drėkint veidą biggrin.gif
Atsakyti
BANANA REPUBLIC FACTORY tik siandien papildoma 40% nuolaida krepsy daugeliui ne clearance prekiu

Kasmyro tee $36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 vasario 2025 - 11:48

Merginos, kas su Dyson siurbliais draugaujat, ar turėjot gedimų?
Pirmą turėjom V11. Jis ir dbr dirba. Antrąjį pirkom, nes vaikui perleidom senąjį.

Antrasis (V13) gal metus teatlaikė- sugedo variklis, išsijunginėdavo. Grąžinom.
Nusipirkom V15 submariną... Atlaikė 6mėn, vėl tas pats doh.gif
Ploviau gal 3k, nelabai prilipo, tai naudojau tik kaip siurblį.
Tvarkingai naudoti,nesuprantu... pasidalinkit, ar gedo kam nors?
Atsakyti
Merginos, ar gali buti, kad Uniqlo dydziai USA neatitinka EU?
visad kelnes pirkau USA M, dabar nusipirkau is Eu L dydzio, nes sustorejau, tai pridejus naujas prie senu, viens prie vieno dydis 😳 idomu ar etiketes sumaise ar visgi neatitinka dydziai. To modelio puslapyje nebera, negaliu palyginti cm unsure.gif

Ir dar ne i tema klausimas- niekad nesam su seima keliave automobiliu atostogu. Kokia krypti rekomenduotumet naujokams? Autiku vaziavus ne karta, Lenkijoje su draugem automobiliu irgi buvusi, bet su vyru ir vaikais nesam su ratais keliave. Gal Kroatija? ar per sudetinga kaip pirmam kartui?
Atsakyti