Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2025 02 05, 11:22)
Rakto skylutės forma, jei apie tai klausiate

Taip taip, aciu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 02 05, 06:06)
Patys geriausi atsiliepimai apie chirurgą Gediminą Raubą. Dirba ir privačiai, ir Lazdynų ligoninėje. Sesę operavo 5 val., atliko precizišką darbą kartu su rezidentais. Sumažino krūtinę iš G į D. Po operacijos jau praėjo 4 metai

aciu už pasidalinimą
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 02 05, 10:29)
Aha, geras rankas turi. Ir mane yr siuvęs biggrin.gif

ir tau papus nupjove?

as tai bijau, belekaip bijau. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 vasario 2025 - 13:44
QUOTE(JMD @ 2025 02 05, 14:42)
ir tau papus nupjove?

as tai bijau, belekaip bijau.  blink.gif

Kai praeina kiek laiko, džiaugsmas dėl palengvėjimo ir nerealaus patogumo leidžia užsimiršti laikiniems nepatogumams dėl padarytos operacijos. Sesuo sako, kad geriausia investicija, kokią tik kada yra padariusi. Dabar prisipirko belekiek lifčikų mažapapėms ir vaikšto su aptemptom maikėm, nes gali sau leisti
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 02 05, 14:42)
ir tau papus nupjove?

as tai bijau, belekaip bijau.  blink.gif

kiausinius bl bigsmile.gif
Atsakyti
Akcija akiniams - penkeri uz dvieju kaina, turime pradeta rinkti su $39 akiniais, surinkus penkerius vienu kaina gaunasi $15.60
Atsakyti
Patarikit prašau, ar tokia kaina jau skaitosi gera. Ant savo galvos užsisakiau Jcrew striukę ir dabar reikia keisti visą garderobą, kad prie jos pritaikyti spalvas, nes tokių nenešioju biggrin.gif O gal kokią kitą ne mažiausio dydžio rankinę rekomenduotumėt?

https://www.nordstro...6728?origin=bag

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 05 vasario 2025 - 15:24
Madewell kasmyro salis $45

QUOTE(Lux @ 2025 02 05, 14:54)
Patarikit prašau, ar tokia kaina jau skaitosi gera. Ant savo galvos užsisakiau Jcrew striukę ir dabar reikia keisti visą garderobą, kad prie jos pritaikyti spalvas, nes tokių nenešioju biggrin.gif O gal kokią kitą ne mažiausio dydžio rankinę rekomenduotumėt? https://www.nordstro...leather-genuine

Patikslinkite nuoroda ax.gif

Vyriskas RL chalatas su meska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 vasario 2025 - 15:24
QUOTE(linamog @ 2025 02 05, 16:24)

Patikslinkite nuoroda ax.gif

https://www.nordstro...6728?origin=bag
Atsakyti
Šnekėjom apie tokį paltą:
dabar noriu aš jo myliu-noriu-negaliu biggrin.gif

Niekur neberandu verysad.gif Gal kas prisimenat, kur buvo užrodžiusios palatos draugės?
Nes konkrečiai šitas-kiniečiai, kiek suprantu:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 02 05, 16:25)

Turiu kito modelio KG rankinę tokios pat minkštos odos. Kokybė - tragiška. Nei viena rankinė taip greit nenusitrynė. Viduje ne oda, viskas atsilupo ir apiplyšo.
Mano net spalva tokia pati.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 02 05, 16:39)
Turiu kito modelio KG rankinę tokios pat minkštos odos. Kokybė - tragiška. Nei viena rankinė taip greit nenusitrynė. Viduje ne oda, viskas atsilupo ir apiplyšo.
Mano net spalva tokia pati.

Man irgi labai greit susinešiojo unsure.gif
Atsakyti