Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Tiffany @ 2025 01 23, 12:36)
papildomo kodo ner?  ax.gif

Yra $15 nuo $75
Atsakyti
Laba diena ax.gif
Buvau šian pas trichologę, tai be minioxidino (tik labai nesuprantama, kodėl skiria gydymą, bet tik vienas receptukas??? Nes gaminamas vaistinėj jis daaaaug pigiau), labai rekomendavo ir PRP. Bet būtent RegenLab.
Ir neva be minioxidino PRP nebus toks veiksmingas (jo veiksmingumas 80 proc.).
Dar kaukę rekomendavo (bet tik man paklausus). Kaip tik geras seilas, gal kam aktualu.
Aš jau prasinešiau biggrin.gif
https://pinkpharma.l...g8aAqQ_EALw_wcB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Šiandien[/b!], 15:43
QUOTE(spygliz @ 2025 01 22, 20:03)
Jcrew neblogos 😊

Aciu!Apziurejau, visai noreciau smile.gif Dydzio dabar reik sulaukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 23, 16:41)
Laba diena ax.gif
Buvau šian pas trichologę, tai be minioxidino (tik labai nesuprantama, kodėl skiria gydymą, bet tik vienas receptukas??? Nes gaminamas vaistinėj jis daaaaug pigiau), labai rekomendavo ir PRP. Bet būtent RegenLab.
Ir neva be minioxidino PRP nebus toks veiksmingas (jo veiksmingumas 80 proc.).
Dar kaukę rekomendavo (bet tik man paklausus). Kaip tik geras seilas, gal kam aktualu.
Aš jau prasinešiau biggrin.gif
https://pinkpharma.l...g8aAqQ_EALw_wcB

na bet nei vieno žodžio nesupratau, išskyrus vaistinė ir dar kokius 3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2025 01 23, 15:59)
na bet nei vieno žodžio nesupratau, išskyrus vaistinė ir dar kokius 3  biggrin.gif

As tai nesupratau, del kokio nusiskundimo buvo vizitas pas trichologe. ax.gif

Converse basutes $23.98
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 16:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 23, 16:41)

Buvau šian pas trichologę, tai be minioxidino (tik labai nesuprantama, kodėl skiria gydymą, bet tik vienas receptukas??? Nes gaminamas vaistinėj jis daaaaug pigiau),

Tai bl ko nepaklausei? Nebūt gi primušus...
Atsakyti
LANDSEND papildoma 65% nuolaida clearance
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 23, 18:31)
Tai bl ko nepaklausei? Nebūt gi primušus...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
FINISHLINE papildoma 30% nuolaida sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 01 23, 18:56)

Nu tai blem ir man įdomu kodėl biggrin.gif gal kokia banali priežastis, kaip pvz ilgesnis galiojimas, preparato stabilumas fabričnam geresnis biggrin.gif o dabar jokios naudos iš to pasakojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 23, 19:12)
Nu tai blem ir man įdomu kodėl  biggrin.gif gal kokia banali priežastis, kaip pvz ilgesnis galiojimas, preparato stabilumas fabričnam geresnis  biggrin.gif o dabar jokios naudos iš to pasakojimo  biggrin.gif

Aš iš Rūtos posto klykiau, po tavo iš viso apsiverkaiu. Taip skaniai seniai besijuokiau 😂😂😂😂 girls, you made my day
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 01 23, 19:31)
Aš iš Rūtos posto klykiau, po tavo iš viso apsiverkaiu. Taip skaniai seniai besijuokiau 😂😂😂😂 girls, you made my day

Man dar ir dėl receptuko vieno neaišku unsure.gif bo gaminamiems vaistams irgi vienas receptukas būna unsure.gif ar reikėjo ir tokių, ir kitokių wacko.gif

Žalia Rūta, reikalaujam išaiškinimo, trūksta duomenų biggrin.gif
Atsakyti