Man nieko gero. Atvirkščiai, labai sausina odą. Taip sutraukia, kad juo pasitepus, tepu dar kitą. Bandžiau rankom. Bet tas sausumo pojūtis man nepatinka.
Gaila, Kaune jei susirinktų užsakymas vieną pabandyčiau, už tokią kainą nebūtų labai gaila, bet dar klausimas ar susirinks Bet tada ką pirkt kas tikrai gerai drėkintų? Dabar Zeroid intwnsyvų naudoju, bet nepakanka
Man nepakakdavo jokio kremo drėkinimo, kol nepradėjau lankytis pas kosmetologę ir ji nepasakė, kad man kremuose būtinai turi būti keramidų. Nuo tada - jokių traukimų, o šitas man - geriausias: https://asianblossom...s-su-keramidais
As pirma Touche Éclat seniai esu bandziusi, bet nebus is manes naudos Nemoku as dazytis,tai taip ir nesupratau geras jis ar ne Siaip ilga laika jis buvo tituluojamas vienu geriausiu.
Merginos, gal kas galite parekomenduoti leginsus.Ar tai tampres, net nezinau kaip pavadinti.Ne sportui , reikia kad butu tikrai kokybiski,juodi,matiniai, tamprus,gerai viska ten prilaikytu , zodziu, rimti tokie
Pamenu pries koki gera desimtmeti buvau parisiuntus berods is Rock Republic, uch kokie geruliai buvo, dabar net nezinau kur ir i ka dairytis /