Dore palada labai gražu ir man:)
QUOTE(linamog @ 2025 01 14, 10:52)
Turime laisvus:
Moteriškas J.Crew Brushed cashmere relaxed crewneck sweater, XS dydis, Hthr Dark Grey spalva, 100% kašmyras - $154.50
Moteriškas J.Crew Brushed cashmere relaxed crewneck sweater, XS dydis, Hthr Dark Grey spalva, 100% kašmyras - $154.50
Galiu patvirtinti, kad šia pūkis labai labai smagus! Pats fainiausias iš mano visos kašmyro kolekcijos. Šiek tiek oversized. Pirkau M, man madingai didokas tikrai drąsiai xs ar s būtų užtekę. Bet labai rekomend
QUOTE(Carlin @ 2025 01 14, 16:35)
Galiu patvirtinti, kad šia pūkis labai labai smagus! Pats fainiausias iš mano visos kašmyro kolekcijos. Šiek tiek oversized. Pirkau M, man madingai didokas tikrai drąsiai xs ar s būtų užtekę. Bet labai rekomend
Yra jis buves pigiau?
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 16:52)
Yra jis buves pigiau?
Buvo apie $140, kai galiojo papildoma 10% profiliui.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 14, 17:06)
Man atrodo, kad ne.
QUOTE(linamog @ 2025 01 14, 17:21)
Buvo apie $140, kai galiojo papildoma 10% profiliui.
Aciu
Neapsisprendziu del spalvos. Pilku ir taip belekiek turiu,bet vistiek ir cia pilkas pirmas aki uzkabina. Dar melynas ant klaustuko
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 17:52)
Yra jis buves pigiau?
Kai buvo papildoma 10%, tai apie 136 usd gal buvo. Aš pilką alpaką turiu, bet šį irgi pilką pirkau. Man kažkaip ji gražiausia.
QUOTE(Carlin @ 2025 01 14, 18:59)
Kai buvo papildoma 10%, tai apie 136 usd gal buvo. Aš pilką alpaką turiu, bet šį irgi pilką pirkau. Man kažkaip ji gražiausia.
O labai su juo miaška pasidarai? Jaučiu ir karšt belenkaip
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 18:33)
Aciu
Neapsisprendziu del spalvos. Pilku ir taip belekiek turiu,bet vistiek ir cia pilkas pirmas aki uzkabina. Dar melynas ant klaustuko
Aš lygiai taip pat mąstau. Bet matyt pilkų mes tiek turim neatsitiktinai, o tiesiog mums taip reikia. Imčiau pilką.
QUOTE(Carlin @ 2025 01 14, 18:35)
Bet ar neapsipūkuoja viskas aplinkui nuo jo?
Aš juodą turiu,bet ir pilko gal norėtau Prie slip dress suknelių ir sijonų tie megztiniai gražu
Tigrinio trumpo dar laukiu.
Papildyta:
Man tai dar įdomu po kelių plovimų ar jie dar vis tokie pat pūkiai Gal į valyklą reiks nešti Nors Spyglis jau gal niolika kartų plovė - kažin kaip jai ,gal užsukusi papasakos
Tigrinio trumpo dar laukiu.
Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2025 01 14, 19:03)
Bet ar neapsipūkuoja viskas aplinkui nuo jo?
Man tai dar įdomu po kelių plovimų ar jie dar vis tokie pat pūkiai Gal į valyklą reiks nešti Nors Spyglis jau gal niolika kartų plovė - kažin kaip jai ,gal užsukusi papasakos
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 18:33)
Aciu
Aš turiu rožinės spalvos, nuostabi spalva Labai daug komplimentų sulaukiau