Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Dore palada labai gražu ir man:)
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 01 14, 10:52)
Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew Brushed cashmere relaxed crewneck sweater, XS dydis, Hthr Dark Grey spalva, 100% kašmyras - $154.50

Galiu patvirtinti, kad šia pūkis labai labai smagus! Pats fainiausias iš mano visos kašmyro kolekcijos. Šiek tiek oversized. Pirkau M, man madingai didokas biggrin.gif tikrai drąsiai xs ar s būtų užtekę. Bet labai rekomend wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 01 14, 16:35)
Galiu patvirtinti, kad šia pūkis labai labai smagus! Pats fainiausias iš mano visos kašmyro kolekcijos. Šiek tiek oversized. Pirkau M, man madingai didokas  biggrin.gif tikrai drąsiai xs ar s būtų užtekę. Bet labai rekomend  wub.gif

Yra jis buves pigiau?
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 17:52)
Yra jis buves pigiau?

Man atrodo, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 16:52)
Yra jis buves pigiau?

Buvo apie $140, kai galiojo papildoma 10% profiliui.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 14, 17:06)
Man  atrodo, kad ne.

QUOTE(linamog @ 2025 01 14, 17:21)
Buvo apie $140, kai galiojo papildoma 10% profiliui.

Aciu 4u.gif

Neapsisprendziu del spalvos. Pilku ir taip belekiek turiu,bet vistiek ir cia pilkas pirmas aki uzkabina. Dar melynas ant klaustuko mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: [b!]Vakar[/b!], 17:37
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 17:52)
Yra jis buves pigiau?

Kai buvo papildoma 10%, tai apie 136 usd gal buvo. Aš pilką alpaką turiu, bet šį irgi pilką pirkau. Man kažkaip ji gražiausia.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 01 14, 18:59)
Kai buvo papildoma 10%, tai apie 136 usd gal buvo. Aš pilką alpaką turiu, bet šį irgi pilką pirkau. Man kažkaip ji gražiausia.

O labai su juo miaška pasidarai? Jaučiu ir karšt belenkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 18:33)
Aciu 4u.gif

Neapsisprendziu del spalvos. Pilku ir taip belekiek turiu,bet vistiek ir cia pilkas pirmas aki uzkabina. Dar melynas ant klaustuko mastau.gif

Aš lygiai taip pat mąstau. Bet matyt pilkų mes tiek turim neatsitiktinai, o tiesiog mums taip reikia. Imčiau pilką.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 01 14, 18:35)
Galiu patvirtinti, kad šia pūkis labai labai smagus! Pats fainiausias iš mano visos kašmyro kolekcijos. Šiek tiek oversized. Pirkau M, man madingai didokas  biggrin.gif tikrai drąsiai xs ar s būtų užtekę. Bet labai rekomend  wub.gif

Bet ar neapsipūkuoja viskas aplinkui nuo jo? unsure.gif
Atsakyti
Aš juodą turiu,bet ir pilko gal norėtau wub.gif smile.gif Prie slip dress suknelių ir sijonų tie megztiniai gražu rolleyes.gif
Tigrinio trumpo dar laukiu.

Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2025 01 14, 19:03)
Bet ar neapsipūkuoja viskas aplinkui nuo jo? unsure.gif

Man tai dar įdomu po kelių plovimų ar jie dar vis tokie pat pūkiai biggrin.gif Gal į valyklą reiks nešti g.gif biggrin.gif Nors Spyglis jau gal niolika kartų plovė - kažin kaip jai ,gal užsukusi papasakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 18:33)
Aciu 4u.gif

Aš turiu rožinės spalvos, nuostabi spalva wub.gif Labai daug komplimentų sulaukiau wub.gif
Atsakyti