Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2025 01 14, 01:00)
ašai nešioju jos žiedžiuką  wub.gif

parooo
Atsakyti
[quote=Žalia Rūta,2025 01 13, 18:58]Bet va tokių spalvų tikrai neatsisakyčiau. Jos IG stebint, tai atrodo, kad kaip pieną parduoda, tokiais kiekiais biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]
Kokio baisumo nagai 🙈 ir dar nuaugę biggrin.gif
Papildyta:
[quote=gėlužė,2025 01 13, 20:07]
[quote=Gafsa,2025 01 13, 20:12]
Šitą gyvai čiupinėjau, miau kaip gražu wub.gif labai noriu šitos autorės papuošalo.
https://www.instagra.../p/DC1yqmUN_RQ/

O man ši juvelyrė nelabai, nors seku ja, bet retas papuošalas gražus..
Man juvelyrika su masine gamybe kažkaip nelabai…
Va čia man gražu https://www.instagra...DJianI2d21yaA==

Kaip tik į šia tema gavau pora Jcrew bižuteriniu žiedu, deja vienas 8 d. man smarkiai didelis, parduodu už 20 eur su siuntimu
https://www.instagra...DJianI2d21yaA==
[/quote]

O man tie taurusai štampofkės, kažkodėl 😶 tokių ir panašių begalė.

Seku vieną prancūzaitę, ji tokia meniška siela. Kartais pareklamuoja FR juvelyriką. Kokių fantastiškų dalykų yra pasauly blink.gif šiuolaikiškų, stilingų, neperkrautų, jei akmuo, tai akmens grožis pirmoj vietoj, jei faktūra, tai faktūra paryškinta, visokiom formom įdomiom. O dievai wub.gif tokių prisižuūrėjus nebesinor net į tą pusę pas mus žiūrėt.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Vakar[/b!], 08:19

QUOTE(JMD @ 2025 01 14, 08:14)
Seku vieną prancūzaitę, ji tokia meniška siela. Kartais pareklamuoja FR juvelyriką. Kokių fantastiškų dalykų yra  pasauly blink.gif šiuolaikiškų, stilingų, neperkrautų, jei akmuo, tai akmens grožis pirmoj vietoj, jei faktūra, tai faktūra paryškinta, visokiom formom įdomiom. O dievai  wub.gif tokių prisižuūrėjus nebesinor net į tą pusę pas mus žiūrėt....  unsure.gif

Pasidalinkit profiliu, idomu. ax.gif
Atsakyti
Turime laisvus:

Kate Spade rankine Bleecker Medium Crossbody Tote, spalva Timeless Taupe - $134

Peter Thomas Roth Day & Night Moisture Must-Haves Set - $27

VICTORI'S SECRET Cucumber Body Serum, 200ml - $4.01

Forte Cashmere V-Neck Cashmere Sweater, M dydis, smėlio spalva - $36

Moteriški New Balance 9060 Suede Sneaker, dydis 7.5US, spalva Vintage Rose + Sea Salt - $89.99

Moteriškas J.Crew Brushed cashmere relaxed crewneck sweater, XS dydis, Hthr Dark Grey spalva, 100% kašmyras - $154.50

Unisex New Balance 530 Sneakers, dydis moteriškas 9.5US, spalva Green - $59.99

Clinique Blended Face Powder, 0.88 oz., spalva Transparency 3, jau Lietuvoje - €46

Michael Kors Emilia Small Leather Crossbody Bag, spalva Black, jau Lietuvoje - €80

Moteriška Ann Taylor Lace Trim Mixed Media Top, dydis L, spalva Green Marais - $32.25
Atsakyti
Jmd, toj foto dar norm nagai, bet būna ji realiai belekiek nuaugusiais. Ir nebūtinai ji, en ir en keliančių su tokiais nagais. Dėl to geliu ir lakuoju tik progom, nes po kelių dienų man akis jau bado tie nuaugimai.
Atsakyti
FARM RIO papildyta
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 14, 11:34)
Jmd, toj foto dar norm nagai, bet būna ji realiai belekiek nuaugusiais. Ir nebūtinai ji, en ir en keliančių su tokiais nagais. Dėl to geliu ir lakuoju tik progom, nes po kelių dienų man akis jau bado tie nuaugimai.

tai as paziurejau jos daugybe postu ir man pasidare baisu. deti savo darbus ir rodyti kokia tu netvarkinga? tai ji cia sau reklama ar antireklama daro? savotiski tie zmones biggrin.gif arba as savotiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 01 14, 12:03)
tai as paziurejau jos daugybe postu ir man pasidare baisu. deti savo darbus ir rodyti kokia tu netvarkinga? tai ji cia sau reklama ar antireklama daro? savotiski tie zmones  biggrin.gif arba as savotiska  biggrin.gif

taigi užtat kaip išryškėja brangakmenių grožis biggrin.gif ax.gif
ir pagal jos postus, kaaaaip žmonės perka!!!! nors man ten originalumo nerasta, kažkokie atgyvenę dizainai...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 14, 06:56)

mano kuklutis, sidabras, auksas, Safyriuks 😁 nusiunteu 😉
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2025 01 14, 12:11)
taigi užtat kaip išryškėja brangakmenių grožis biggrin.gif  ax.gif
ir pagal jos postus, kaaaaip žmonės perka!!!! nors man ten originalumo nerasta, kažkokie atgyvenę dizainai...

tik is gafsos suzinojau, kad tokia yra. bet kaip sakont skonis draugu neturi.
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2025 01 14, 12:11)
taigi užtat kaip išryškėja brangakmenių grožis biggrin.gif  ax.gif

Prašom parodyti, kas neatgyvenę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Vakar[/b!], 11:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 14, 12:41)
Prašom parodyti, kad neatgyvenę bigsmile.gif

man lb gražu Dorė palada, V2O, DDworkshop wub.gif wub.gif wub.gif - šitų tai imčiau viską, nes labai mano skonio smile.gif
Atsakyti