Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ralija @ 2025 01 13, 10:37)
Labas rytas,

patarimo "palatos draugių"  biggrin.gif  kažkaip aštriai pamaudžia kojos pėdos "kauliukas" ... ne nuolat, bet taip taip epizodiškai ir gan nemaloniai, taip persmelkia aštrus dilgčiojimas.

Kažin kokiu tepalu pasitepti? taip galvočiau, gal koks uždegimas?... kauliukai nėra labaiii išsišokę  4u.gif

nepades tepalas, geriau priesuzdegiminiu pagert jei tikrai vargina ir apie itvariuka pagalvot, i tarpupirsti.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 13, 12:53)
nepades tepalas, geriau priesuzdegiminiu pagert jei tikrai vargina ir apie itvariuka pagalvot, i tarpupirsti.

4u.gif
Atsakyti
TOMMY HILFIGER papildoma 20% nuolaida sale
Atsakyti
JOESNEWBALANCEOUTLET papildoma 20% nuolaida krepsy akcijos uzrasu pazymetoms prekems
Atsakyti
RL suknia $19.

Rastuoti RL dzinsai $38.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 15:39
Patarkite, nes sudvejojau.
Norim dovanoti anytai auskarus (tikrai neišranki, o ir pirksiu gražius biggrin.gif Kokių neturi).
BET... reikia su didesniu akmenuku. Didesniems brilikams mano visų organų neužtektų, o ir nereikia jai tokių. Tai su baltais ne kažkas lieka. Jos labai gražios šviesiai žydros akys, šviesūs plaukai, labai patinka ir tinka žydra. O ir lenkė, tai spalvas mėgsta. Bet vis tiek, ar tas žydras akmuo tiks tik prie derančių rūbų spalvų (ruda, pilka, gelsva, mėlynos visos...)?
Perlų nenori vyras, nors planavau su perlais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Šiandien[/b!], 16:59
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 13, 17:59)
Patarkite, nes sudvejojau.
Norim dovanoti anytai auskarus (tikrai neišranki, o ir pirksiu gražius biggrin.gif Kokių neturi).
BET... reikia su didesniu akmenuku. Didesniems brilikams mano visų organų neužtektų, o ir nereikia jai tokių. Tai su baltais ne kažkas lieka. Jos labai gražios šviesiai žydros akys, šviesūs plaukai, labai patinka ir tinka žydra. O ir lenkė, tai spalvas mėgsta. Bet vis tiek, ar tas žydras akmuo tiks tik prie derančių rūbų spalvų (ruda, pilka, gelsva, mėlynos visos...)?
Perlų nenori vyras, nors planavau su perlais.

NUPIRK SU TOPAZAIS AR AKVAMARINAIS, SKAIDRUS ZYDRI AKMENYS, TINKA PRIE BET KO
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 01 13, 18:09)
NUPIRK SU TOPAZAIS AR AKVAMARINAIS, SKAIDRUS ZYDRI AKMENYS, TINKA PRIE BET KO

Ir aš tokių norėčiau, mano žydros akys ir mėgstu spalvas, nors ir ne lenkė esu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi už akvamarinus, man jie sidabre ir baltam aukse laaabai gražu. Ir tada geriau dera su spalvom, nei aukso spalvos metale.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 01 13, 18:17)
Ir aš tokių norėčiau, mano žydros akys ir mėgstu spalvas, nors ir ne lenkė esu ax.gif

IR MANO ZYDROS biggrin.gif LABAI MYLIU AUKSA IR PERLUS wub.gif biggrin.gif KAIP ŠARKA
Papildyta:
BEJE, JEI AKYS SODRIAI MELYNOS, LABAI GRAZU MELYNI SAFYRAI wub.gif BE GALO BE KRASTO DERA SU AUKSU wub.gif

beje ruta tu pass mus tada tikriausia lenke, jei sprendi pagal spalvas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 17:33
QUOTE(JMD @ 2025 01 13, 18:22)
beje ruta tu pass mus tada tikriausia lenke, jei sprendi pagal spalvas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jo, spalvas aš mėgstu, bet nei namuose, nei garderobe jos neduominuoja.
Nes prie klimato ne taip dera.

Žo, ramiai perku išrinktais topazais. Bus su anūke abi tokios, nes tai gimkei irgi jau nupirkti ax.gif
Atsakyti
Tory Burch balerinos $59.

Farm Rio yra rubu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 17:58