QUOTE(Graada @ 2025 01 12, 10:01)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Cypass" data-cid="73175938" data-time="1736411070"><div><p>Aš siunčiuosi per merginas iš Ebay, neperku Lietuvoje, nes kaina tikrai neadekvati čia
Man juo pasitepus švyti, dar turiu ir glow tos pačios firmos, tai kai noriu daugiau žibėti tai pamaišau
Man gerai dengiasi, nesirutuliuoja
Mano rytinė rutina serumas drekinantis, tada vitamino c serumas, kremas veidui, tada šita apsauga ir Jane iredale pudra arba iš Dior pieštukinė pudra. Tai viskas puikiai tarpusavyje man dera
Kremo ilgam užtenka, man patinka kad nėra baltos kaukės
ir sudėtis tikrai nebloga.
Man kosmetologė prieš kelis metus rekomendavo, pabandžiau ir patiko labai.
Kaip švesios pudros, bet jinai ant odos prisitaiko, tik gaunasi toks lengvas sulyginimas odos.</p></div></blockquote><p>Sveiki, iš kur perkate <span>Jane iredale ?</span></p><p><span></span>
</p>
Eurovaistinėje, nes paskutiniu metu vis nuolaidos būdavo iki 50 procentų. Man geriausia kaina gaunasi.
QUOTE(Daivute_DV @ 2025 01 12, 11:43)
Labas rytas, aš taip pat dėkoju už siuntinuką.
Tuo pačiu noriu paklausti kaip ištiesinti odinį sijoną, likusios lankstymo žymės, pakabinau bet nuo kabėjimo panašu, kad neišsitiesina, o lyginti parašyta, kad negalima.
Ką darėt tokiu atveju? labai noriu kuo greičiau pradėt dėvėt
Ačiū atsakiusioms iš anksto.
Aš jcrew dirbtinės odos kelnes ir švarką lyginau uždėjusi drėgną marlės gabaliuką, išsitiesino