Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2025 01 10, 20:07)

Labai gražu wub.gif Mėgstu daug spalvų bigsmile.gif Ar labai reikia gaudyti su nuolaidom? Pažiūrėjau šiandien kelis kartus Nordstromrack, tai įmeta kokią naują prekę ir staigiai dingsta, nes tik vienas dydis įmestas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Graada @ 2025 01 12, 10:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cypass" data-cid="73175938" data-time="1736411070"><div><p>Aš siunčiuosi per merginas iš Ebay, neperku Lietuvoje, nes kaina tikrai neadekvati čia vartotojo įkelta nuotrauka

Man juo pasitepus švyti, dar turiu ir glow tos pačios firmos, tai kai noriu daugiau žibėti tai pamaišau vartotojo įkelta nuotrauka
Man gerai dengiasi, nesirutuliuoja vartotojo įkelta nuotrauka
Mano rytinė rutina serumas drekinantis, tada vitamino c serumas, kremas veidui, tada šita apsauga ir Jane iredale pudra arba iš Dior pieštukinė pudra. Tai viskas puikiai tarpusavyje man dera vartotojo įkelta nuotrauka
Kremo ilgam užtenka, man patinka kad nėra baltos kaukės vartotojo įkelta nuotraukair sudėtis tikrai nebloga.
Man kosmetologė prieš kelis metus rekomendavo, pabandžiau ir patiko labai.
Kaip švesios pudros, bet jinai ant odos prisitaiko, tik gaunasi toks lengvas sulyginimas odos.</p></div></blockquote><p>Sveiki, iš kur perkate <span>Jane iredale ?</span></p><p><span>​</span>
</p>

Eurovaistinėje, nes paskutiniu metu vis nuolaidos būdavo iki 50 procentų. Man geriausia kaina gaunasi. ax.gif

QUOTE(Daivute_DV @ 2025 01 12, 11:43)
Labas rytas, aš taip pat dėkoju už siuntinuką. wub.gif

Tuo pačiu noriu paklausti kaip ištiesinti odinį sijoną, likusios lankstymo žymės, pakabinau bet nuo kabėjimo panašu, kad neišsitiesina, o lyginti parašyta, kad negalima.
Ką darėt tokiu atveju? labai noriu kuo greičiau pradėt dėvėt  smile.gif

Ačiū atsakiusioms iš anksto.

Aš jcrew dirbtinės odos kelnes ir švarką lyginau uždėjusi drėgną marlės gabaliuką, išsitiesino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2025 01 12, 16:39)
Eurovaistinėje, nes paskutiniu metu vis nuolaidos būdavo iki 50 procentų. Man geriausia kaina gaunasi. ax.gif
Aš jcrew dirbtinės odos kelnes ir švarką lyginau uždėjusi drėgną marlės gabaliuką, išsitiesino ax.gif

O ką jūs iš tos Janės naudojat?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 01 12, 10:47)
Odini ar dirbtines odos?

Kiek teko purkti, tai išsitiesindavo pakabėję, tiek kelnės, tiek sijonai 🤔
Atsakyti
Kurie patch'ai paakiams patiko? Nemyliu paakių kremų, o su tais lapukais pasėdėt visai nieko biggrin.gif
Atsakyti

As Janes mineraline presuota pudra naudoju. Man labai patinka.

Ta proga gal galit parekomenduoti kazka antakiam, gal koki seruma pasiteisinusi? Ir piestuka/seselius?

Naikinuosi ilgalaiki, tai dabar vaikstau roziniais antakiais.  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 01 12, 17:28)
Ir piestuka/seselius?</p><p>Naikinuosi ilgalaiki, tai dabar vaikstau roziniais antakiais.  unsure.gif 

Šitų tai nemažai bandžiau, labiausiai patinka/tinka -https://jusukosmetologe.lt/Parduotuv%C4%97/phyts-antakiu-seseliai-ledine-ruda/

Yra ir šviesesnis/tamsesnis variantai.
Atsakyti