Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2025 01 12, 10:24)
Labas rytas,

Na ir aš padėkosiu merginom už pirkinius, Justarm už super greitą atsiuntimą 4u.gif
Navy 'krepo' kelnės iš Crew super elegantiškai krenta, labai patenkinta! kelnes

Ar kelnių dydis atitinka dydžių lentelę? Labai gražios ax.gif

QUOTE(Daivute_DV @ 2025 01 12, 11:43)
Labas rytas, aš taip pat dėkoju už siuntinuką. wub.gif

Tuo pačiu noriu paklausti kaip ištiesinti odinį sijoną, likusios lankstymo žymės, pakabinau bet nuo kabėjimo panašu, kad neišsitiesina, o lyginti parašyta, kad negalima.
Ką darėt tokiu atveju? labai noriu kuo greičiau pradėt dėvėt  smile.gif

Ačiū atsakiusioms iš anksto.

Aš esu lyginusi dirbtinės odos kelnes išvertusi į blogąją pusę su gariniu lygintuvu, kai nereikia karšto lygytintuvo metalo pridėti prie audinio. Viskas pavyko puikiai. Bet jos turėjo iš vidaus pūkelį. Jei abejojate, lyginkite pridėjusi kitą ploną audinį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: [b!]Šiandien[/b!], 11:33
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 12, 11:25)
Nors kažkas ne 2 iš 10 biggrin.gif Vaikų frazės biggrin.gif
O dydis atitinka? Realybėj irgi tokia spalva? Labiau paltukas ar švarkas?

biggrin.gif -nors kažkas, biggrin.gif
Švarkas, tikrai ne paltukas. Gal net norėč standumo daugiau. Palyginus su schoolboy wool blazer tokiu, gal minkštesnis už jį.Ant ribos jau. Bisk net pagarint reikėjo, raukšlę rankovės palygint.
Guli gražiai. Proporcingai įliemenuotas, ilgis smagus. Viduj kisenė yra. Painka smile.gif

Dabar šviesių kelnių prie jo noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: [b!]Šiandien[/b!], 11:48
QUOTE(Lux @ 2025 01 12, 12:33)
Ar kelnių dydis atitinka dydžių lentelę? Labai gražios  ax.gif
Aš esu lyginusi dirbtinės odos kelnes išvertusi į blogąją pusę su gariniu lygintuvu, kai nereikia karšto lygytintuvo metalo pridėti prie audinio. Viskas pavyko puikiai. Bet jos turėjo iš vidaus pūkelį. Jei abejojate, lyginkite pridėjusi kitą ploną audinį

Aciu, reikes megint, labai bijau sugadint
Atsakyti

natūralią, lygią odą galima lyginti, tik negalima naudoti garo ir reikia dėti kitą natūralios medžiagos audinį (man geriausiai tinka virtuvinis ikea šluostelis, nes plonas). Garai, vanduo kaip tik labiausiai ir gadina odą. 

Atsakyti

natūralią, lygią odą galima lyginti, tik negalima naudoti garo ir reikia dėti kitą natūralios medžiagos audinį (man geriausiai tinka virtuvinis ikea šluostelis, nes plonas). Garai, vanduo kaip tik labiausiai ir gadina odą. 

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2025 01 12, 13:16)
<p>natūralią, lygią odą galima lyginti, tik negalima naudoti garo ir reikia dėti kitą natūralios medžiagos audinį (man geriausiai tinka virtuvinis ikea šluostelis, nes plonas). Garai, vanduo kaip tik labiausiai ir gadina odą. </p>

Pas mane dirbtines odos
Atsakyti
Kasmyru geros kainos
Atsakyti
Turime laisva VS agurkini kuno seruma, 200ml uz $4.01

Turime laisva M dydzio kasmyra uz $36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 13:50
CALVIN KLEIN papildoma 50% nuolaida krepsy sale, ir kol kas nesukeltos kainos

BANANA REPUBLIC FACTORY papildoma 40% nuolaida krepsy

VS papildoma $50 nuo $150 nuolaida, galioja ir clearance, ir komplektuojamoms kelnaitems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 14:05
QUOTE(linamog @ 2025 01 12, 14:38)

labas, jei dar turite noriu rezervuoti M dydzio kasmyra už 36 dol
Atsakyti