Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2025 01 11, 11:03)
Merginos gal galite rekomenduoti efektyvų tepalą nuo sumušimo ir didelės kraujosrūvos, mėlynės?
Taip pat nuo randų...
Trauma veido srity  unsure.gif

Nuo randų Dermatix, kaip Gafsa rašė. Man po akių vokų operacijos gydytoja rekomendavo. Randų nebesimato išvis, net pati nebeįžiūriu biggrin.gif
Atsakyti

Merginos gal galite rekomenduoti efektyvų tepalą nuo sumušimo ir didelės kraujosrūvos, mėlynės?
Taip pat nuo randų...
Trauma veido srity unsure.gif

Tepti kamparo aliejumi  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2025 01 11, 12:03)
Taip pat nuo randų...
Trauma veido srity  unsure.gif

Traumeel
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2025 01 11, 15:50)
Labas, gal zinot ar mergaites šiandien perka, noriu kad nupirtktų viena prekyte, bet dar net negavau patvirtinimo, kad užsakymą gavome.

man rods kad perka, tik ne ištisai kaip darbo dienom, yoox užsakė.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2025 01 11, 16:42)

Būtent. Mano vaiks per varžes dažbai gaun tai į akį tai į nosį, tai dar kur, dažnai būn mėlynių. Gyd sakė visada namie turėt tą tepalą. Mėlynės per naktį praein, o ir kai namie prie puodų ką nors nusidegini, žiauriai gerai juo patept. Stebuklinis tas tepals. Aš tepiau koją kai čiurna lūžus buvo. Greit atitino.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 01 11, 14:35)

QUOTE(Jolancike @ 2025 01 11, 14:53)
Nuo randų Dermatix, kaip Gafsa rašė. Man po akių vokų operacijos gydytoja rekomendavo. Randų nebesimato išvis, net pati nebeįžiūriu  biggrin.gif

QUOTE(Spyglelis @ 2025 01 11, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="AstaRaud" data-cid="73176254" data-time="1736586189"><div><p>Merginos gal galite rekomenduoti efektyvų tepalą nuo sumušimo ir didelės kraujosrūvos, mėlynės?
Taip pat nuo randų...
Trauma veido srity vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tepti kamparo aliejumi  4u.gif​ </p>

QUOTE(sollo @ 2025 01 11, 15:42)

Visoms ačiū, tepliosiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2025 01 11, 14:16)
Zinok ne, virs 100 tik vienintele papirkau nes labai norejau , bet daugiau nepirkciau simtais, nes prisigaudau pigiau.  biggrin.gif
Ir po 60 $ ir po 50$, ir  romperiai ir suknes, sita va suknute  virs 40$ papirkau, o romperi uz 60 lyg.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Aciu  uz pagyras wub.gif  Tiesiog parduotuvej nemokeciau net pirkti, o cia kazkaip pamatau ir jau vaizduote mano rodo kaip as atrodysiu ir kad man tiks ir patiks.

Farm Rio atgaiva akims 😍 O kaip su dydżiais? Atitinka? 🤔
Atsakyti