Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2025 01 11, 12:03)
Merginos gal galite rekomenduoti efektyvų tepalą nuo sumušimo ir didelės kraujosrūvos, mėlynės?
Taip pat nuo randų...
Trauma veido srity  unsure.gif

Tept Lioton 1000 ( visi kiti tiesiog elementariai nepraeina odos barjero), gert vit C su RUTINU kolageno sintezei, kapiliarų ''stiprinimui''. Kartais kai mėlynės didelės, dar visai ok veikia wobenzym, uždegimą mažina.
Nuo randų tai turbūt Dermatix, tik reik kad randas būtų nuolat padengtas silikono tepalo plėvele, ir jokiu būdu nešildyt, nešvitint jokiais bioptronais ir kitaip neaktyvint kraujotakos rando srityje. Ir SPF nuolat.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2025 01 10, 21:11)
Rimaitytetyte wub.gif  4u.gif
O jau tu sukneliu farm rio grožis, kaip noreciau..kokia kaina galima pagauti? Jaučiu virs 100 visvien?

Rack daznai papildo, ir neblogom kainom, kasdien patikrinkit brenda issifiltravus Farm Rio
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 01 11, 13:59)
Rack daznai papildo, ir neblogom kainom, kasdien patikrinkit brenda issifiltravus Farm Rio

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 11, 11:48)
Tept Lioton 1000 ( visi kiti tiesiog elementariai nepraeina odos barjero), gert vit C su RUTINU kolageno sintezei, kapiliarų ''stiprinimui''. Kartais kai mėlynės didelės, dar visai ok veikia wobenzym, uždegimą mažina.
Nuo randų tai turbūt Dermatix, tik reik kad randas būtų nuolat padengtas silikono tepalo plėvele, ir jokiu būdu nešildyt, nešvitint jokiais bioptronais ir kitaip neaktyvint kraujotakos rando srityje. Ir SPF nuolat.

Ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 10, 20:45)
gerai pavarei  nail.gif

Aga, kartais uzeina papirkti , nes nuotaikos ner, arba savaitgalis buna linksmas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2025 01 11, 13:53)
Aga, kartais uzeina papirkti , nes nuotaikos ner, arba savaitgalis buna linksmas. biggrin.gif

Svarbiausia, kad šlamšto neprisipirkai kai užėjo, viskas laaaabai super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2025 01 10, 21:11)
Rimaitytetyte wub.gif  4u.gif
O jau tu sukneliu farm rio grožis, kaip noreciau..kokia kaina galima pagauti? Jaučiu virs 100 visvien?

Zinok ne, virs 100 tik vienintele papirkau nes labai norejau , bet daugiau nepirkciau simtais, nes prisigaudau pigiau. biggrin.gif
Ir po 60 $ ir po 50$, ir romperiai ir suknes, sita va suknute virs 40$ papirkau, o romperi uz 60 lyg.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2025 01 10, 23:28)
Jetau wub.gif Galetumete buti Farm Rio ambasadore biggrin.gif Jus turite savo stiliu ir tikrai, net pavydu ,kai zinote kas tinka ir su kuo jauciates puikiai. Kas is kart ir matosi.  4u.gif

Aciu uz pagyras wub.gif Tiesiog parduotuvej nemokeciau net pirkti, o cia kazkaip pamatau ir jau vaizduote mano rodo kaip as atrodysiu ir kad man tiks ir patiks.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Labai gražu, aš kai spalvų žmogus tai man išvis wub.gif wub.gif
Dabar gaudysiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
rimaitytetyte - atostogų ambasadorė wub.gif

---

Ačiū merginoms už prekes ir Geliukei wub.gif

Crew megztainis trumpokas, bet vyrui labai patiko ant manęs, tai ko daugiau reikia bigsmile.gif
Šortai buvo podykiai, bet koooookie geruliai, kokia tobula medžiaga, slepianti 'visus' rĖbalus.

Seniai bebuvau taip suklydus, kad vietoj džempo plonas TH megztukas. Bet man idealiai pačiai tiktų, nes ilgas, iš vyrų, bet ir vyrukams toks megztukas sueis.

Ir TH pynių truparankovis labai idealus, nes pats tas jo storumas. Pvz crew - per storas man.
Atsakyti
Merginos, gal kuri bandėt šį seruma? Gera kaina🙂
https://www.macys.co...ide?ID=17349513
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2025 01 11, 12:03)
Merginos gal galite rekomenduoti efektyvų tepalą nuo sumušimo ir didelės kraujosrūvos, mėlynės?
Taip pat nuo randų...
Trauma veido srity  unsure.gif

Traumeel
Atsakyti
Labas, gal zinot ar mergaites šiandien perka, noriu kad nupirtktų viena prekyte, bet dar net negavau patvirtinimo, kad užsakymą gavome.
Atsakyti