Renkasi naujas SWANSON su 50%, populiarusis CBD kompleksas $11.09
OLD NAVY papildoma 20% nuolaida krepsy sporto rubams, taiko ir clearance
Laba,
Kauno siuntinukų 826 dar nebuvo netyčia?
Kauno siuntinukų 826 dar nebuvo netyčia?
Merginos, gal esat atradę gerą termosą karštam maistui?
Mano abudu brangenybės nevalgo mokyklos valgykloje, naudojam Dechatlono termosus, bet ten daugiau sriubai/ troškiniams. Negi nėra kokių ale dėžučių, net su skyriukais iš karto, na, kaip maisto dėžučių?
Mano abudu brangenybės nevalgo mokyklos valgykloje, naudojam Dechatlono termosus, bet ten daugiau sriubai/ troškiniams. Negi nėra kokių ale dėžučių, net su skyriukais iš karto, na, kaip maisto dėžučių?
QUOTE(linamog @ 2025 01 06, 18:31)
Renkasi naujas SWANSON su 50%, populiarusis CBD kompleksas $11.09
Swansonas mane pasiuntė į iherbą
QUOTE(tikinga @ 2025 01 06, 18:58)
Merginos, gal esat atradę gerą termosą karštam maistui?
Kaip tik vakar internete mačiau kažko panašaus apžvalgą, tik Fr rinkoj parduodamą. Kažkas tokio https://pirk123.lt/p...medium=referral
Ojei kiek swasone pripirkau, ant sumustiniu desim🙈😆
Sudvejojau kokio stiprumo melatotina imti man rodos per stipru buvau parsisiuntus anksciau stikliniame buteliuke. Pasidalinkite koki geriate? Vyresniam amziui 5 mg uzteks stiptrumo kazin?
Sudvejojau kokio stiprumo melatotina imti man rodos per stipru buvau parsisiuntus anksciau stikliniame buteliuke. Pasidalinkite koki geriate? Vyresniam amziui 5 mg uzteks stiptrumo kazin?
QUOTE(gėlužė @ 2025 01 06, 20:12)
Ojei kiek swasone pripirkau, ant sumustiniu desim🙈😆
5 mg pats tas
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 06, 18:41)
Kaip tik vakar internete mačiau kažko panašaus apžvalgą, tik Fr rinkoj parduodamą. Kažkas tokio https://pirk123.lt/p...medium=referral
O, ačiū, šitas kaip tik atidarytas vienam lange
Jei dar dirba, klinikose Aniulienė🤞
Ačiū!
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 06, 21:11)
🤣🤣🤣🤣🤣