QUOTE(Evameda1 @ 2025 01 05, 10:08)
Sveikos gal kuriai yra tekę susidurti su Diesel džinsais? įdomu kaip dydžiai, kokybė
dydziai kosmosas, yra mazintu, yra laaabai didintu
Kokybė Dieselio puiki, bet dydžiai stipriai mažinti, arba labiau skirti aukštoms, atletiško sudėjimo merginoms. Labai ilgai ieškojau sau džinsų, nes vyras myli šį brendą ir labai patenkintas viskuo - su mano 164 ūgiu ir moteriška figūra net į L dydį sunkiai įtelpu, nors dauguma mano drabužių yra S dydžio.
gal netyčia prisimetant kurie modeliai didinti? Nes aš tik ant siaubingai mažintų pataikau. Labai norėčiau kokios suknelės ir džinsų
QUOTE(Kirisama @ 2025 01 04, 22:01)
Levi's džinsai - geri? Medžiagos storis nuo modelio?
https://www.levi.com...ans/p/001PZ0005
Patraukė šitie, gal nebus labai ploni? Kaip iš foto suprasti? Pas mus gyvai tokių lyg ir nemačiau.
https://www.levi.com...ans/p/001PZ0005
Patraukė šitie, gal nebus labai ploni? Kaip iš foto suprasti? Pas mus gyvai tokių lyg ir nemačiau.
Pagal sudėtį man neatrodo, kad bus storo džinso, o ir ant modelio matosi, kad iš plonesnių, kai pažiūriu iš nugaros
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 05, 13:24)
dydziai kosmosas, yra mazintu, yra laaabai didintu
QUOTE(Fajeti @ 2025 01 05, 13:24)
<p>Kokybė Dieselio puiki, bet dydžiai stipriai mažinti, arba labiau skirti aukštoms, atletiško sudėjimo merginoms. Labai ilgai ieškojau sau džinsų, nes vyras myli šį brendą ir labai patenkintas viskuo - su mano 164 ūgiu ir moteriška figūra net į L dydį sunkiai įtelpu, nors dauguma mano drabužių yra S dydžio.</p>
Tai vat ir galvoju ar galima pasitikėti jų psl surašytais prekės išmatavimais, nes ten taip detaliai jie surašyti, kaip retai kur būna. O pagal tuos išmatavimus man reiktų mažesnio dydžio nei nešioju
QUOTE(rasiuk @ 2024 12 31, 09:47)
Sveikos, kokias priemones naudojate impregnuoti UGG? Nesinori sugadinti. Ačiū atsakiusioms
As tai Salamander arba Erdal purskalus.
QUOTE(Tiffany @ 2025 01 04, 00:33)
Nuo kada planuojat grįžt į darbus, rudaplauke ☺️
Rytoj startuojam su pirkimais.
Panikės, parekomenduokit gražų ir gerą viešbutį Prahoje
Ačiū Justarm, lauksiu siuntinuko
Kada lėksi?
QUOTE(JMD @ 2025 01 05, 12:34)
Kada lėksi?
QUOTE(Fajeti @ 2025 01 05, 12:33)
<p>gal netyčia prisimetant kurie modeliai didinti? Nes aš tik ant siaubingai mažintų pataikau. Labai norėčiau kokios suknelės ir džinsų </p>
Neprisimenu, drauge yra atidavus keleta. Pirko kaip sau 29, o laisvai tinka man su 30-31 dzinsu dydziu.
QUOTE(juratela @ 2025 01 05, 13:47)
O žinai prabangų, gražų, tvarkingą jaukų viešbutį su skaniais pusryčiais?
QUOTE(JMD @ 2025 01 05, 13:34)
gal nori booking kodo?