Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2025 01 04, 16:45)

Man tai ji kažkaip nebais patinka mastau.gif tokia standartinė instagraminė be razinkos.
Papildyta:
imkit prognozių https://www.instagra.../p/DEPbk2vtTW7/
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2025 01 04, 00:33)
Džiaugiuos ne man vienai 😅
Papildyta:
Apskritai svartyklės bulshit rodo..

Nuo kada planuojat grįžt į darbus, rudaplauke  ☺️

aš turiu išmaniąsiais svarstykles, kai užlipu pasisvert, iš kart rėkia: prašau lipkit po vieną, prašau lipkit po vieną
biggrin.gif
Su Naujaisiais! Llinkiu, kad būtų geresni nei praeiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 04, 16:25)

unsure.gif

reabilitacija priklauso. Pradedama stacionare, paskui reabilitologas rašo siuntimą antram etapui, pacientas gali rinktis. Tik svarbu - nevaziuot is karto, atidėti bent 2-4sav.
Mano šeimos narys buvo Druskininkuose, labai patenkinti. Priklauso kiek įdės pastangų pats zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2025 01 04, 21:14)
unsure.gif
reabilitacija priklauso. Pradedama stacionare, paskui reabilitologas rašo siuntimą antram etapui, pacientas gali rinktis. Tik svarbu - nevaziuot is karto, atidėti bent 2-4sav.
Mano šeimos narys buvo Druskininkuose, labai patenkinti. Priklauso kiek įdės pastangų pats zmogus.

Reabilitogas sprendžia, ar chirurgas?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 04, 22:29)
Reabilitogas sprendžia, ar chirurgas?

Turėjau dvi kelio operacijas. Vieną valstybinėje įstaigoje ir vieną privačiai. Abu kartus reabilitaciją skyrė reabilitologas. Jis būtent surašė siuntimus kur ir ką daryt.
Po operacijos dar ligoninėje abu kartus atėjo reabilitologas ir viską supildė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 04 sausio 2025 - 21:55
Levi's džinsai - geri? Medžiagos storis nuo modelio?
https://www.levi.com...ans/p/001PZ0005
Patraukė šitie, gal nebus labai ploni? Kaip iš foto suprasti? Pas mus gyvai tokių lyg ir nemačiau.
Atsakyti
Gavau skaičių, ojezus kokia šventė biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2025 01 04, 23:01)
Levi's džinsai - geri? Medžiagos storis nuo modelio?
https://www.levi.com...ans/p/001PZ0005
Patraukė šitie, gal nebus labai ploni? Kaip iš foto suprasti? Pas mus gyvai tokių lyg ir nemačiau.

Levis kiek pastebėjau už tokią kainą retai būna faini. Geriau žiūrėt Levis Premium kai nuolaida yra. Kai labai tamprūs, irgi negerai, tada paviršius dažniausiai būna toks kaip ''apmuilintas'', traukia visokį brudą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 sausio 2025 - 22:37
QUOTE(JMD @ 2025 01 04, 22:29)
Gavau skaičių, ojezus kokia šventė  biggrin.gif  bigsmile.gif

Aš irgi biggrin.gif Susimokėjau, nors gal dar kas atkeliavo ax.gif Pagaliau ir tas švarkas kažkaip atsidūrė šioje dėžutėje, kuris turėjo būti grąžintas, bet ir kažkaip turėjo būti 855 dėžutėje. Na bet juk taip reikia ir sakyti, nenoriu užsiimti grąžinimu, kam kurti pasakas. Visi mes žmonės, visi supratingi 4u.gif 4u.gif
Na gal taip ir turėjo būti, jis vistik turėjo mane pasiekti, nenorėjo būti sugrąžintas atgal į parduotuvę 🤣🤣🤣🤣 Tikiuosi baisiai neblizgės, nes būtent to ir išsigandusi norėjau grąžinti, nes jis ne iš final sale buvo dar kai pirkau. ax.gif
Atsakyti
Gruodžio 20 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 04, 23:37)
Levis kiek pastebėjau už tokią kainą retai būna faini. Geriau žiūrėt Levis Premium kai nuolaida yra. Kai labai tamprūs, irgi negerai, tada paviršius dažniausiai būna toks kaip ''apmuilintas'', traukia visokį brudą.

Ačiū už komentarą, atidedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 04, 23:37)

Eik tik. Man jie ten visi gražūs biggrin.gif vaikui dabar juodus virtus gavau. O džyzas kokie faini wub.gif
Atsakyti