Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(juratela @ 2025 01 01, 04:58)
Aš nesakau, kad užlaikote, tiesiog maniau dingo, kažkam kitam nukeliavo per klaidą ar pan., nes nerašėte (kaip dažniausiai parašydavote), jog ne visos dėžutės atvyko šios siuntos.  4u.gif
Su Naujaisiais metais! Laimingų, turtingų, shopping metų! 😁🌲❄️☃️

taigi sako, kad gal nepapuole i SITA siunta…
Atsakyti
Soulz rimtai debilų puslapis biggrin.gif anąkart kai nuolaidą davė-prekes paslėpė, paskui žinoma jos vėl atsirado. Šiandien atsiunčia : MŪSŲ DOVANA TIK TAU

-15%

VISOMS NENUKAINOTOMS PREKĖMS

nueinu pažiūrėt- tadaaam biggrin.gif vėl paslėpta biggrin.gif priedurniai kažkokie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 01, 12:25)
Soulz rimtai debilų puslapis biggrin.gif anąkart kai nuolaidą davė-prekes paslėpė, paskui žinoma jos vėl atsirado. Šiandien atsiunčia : MŪSŲ DOVANA TIK TAU

-15%

VISOMS NENUKAINOTOMS PREKĖMS

nueinu pažiūrėt- tadaaam biggrin.gif vėl paslėpta biggrin.gif priedurniai kažkokie  lotuliukas.gif

Nenori jie, kad jūs tą prekę su nuolaida nupirktum ir psio tongue.gif Tokia marketingo strategija, todėl sudėti tokie algoritmai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2024 12 31, 12:37)
<p>O aš krūvą drabužių blizgiu iš jcrew užsisakiau Naujametiniam vakarui😌😌nes tematika tokia bus😌ir viską gausiu tik po Nauju 😢kaip gaila😢ir rengtis neturiu kuom😁o jau taip įsivaizdavau save blizgia😂</p><p></p>

Prieš keletą metų pirkau AT ilgą blizgią suknią, tokią vien žvyneliai, tai pagaliau vakar pavyko ją panaudot. Kartais prisiperkam nesąmonių ir dūlėja spintoje. Nors vieną tokią blizgią suknią tai pravartu turėti visada.
Su naujais metais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 01 01, 12:46)
Nenori jie, kad jūs tą prekę su nuolaida nupirktum ir psio tongue.gif Tokia marketingo strategija, todėl sudėti tokie algoritmai ax.gif

Labai geri ilgam atbaidantys klientą algoritmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 01, 16:07)
Labai geri ilgam atbaidantys klientą algoritmai biggrin.gif

Tai čia kaip su pigių avialinijų bilietais - jei iš to paties IP adreso kelis kartus tikrini bilietus tom pačio datom, jie pabrangsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 01 sausio 2025 - 16:52
QUOTE(Lux @ 2025 01 01, 17:27)
Tai čia kaip su pigių avialinijų bilietais - jei iš to paties IP adreso kelis kartus tikrini bilietus tom pačio datom, jie pabrangsta  doh.gif

Bet galima IP su kokia meška pasikeisti.
Daug gerų kainų, kai ne konkreti data, o per vaikų atostogas - didžiausios.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 01, 18:29)
Bet galima IP su kokia meška pasikeisti.

Taip ir darom ax.gif Aš apie marketingo žaidimus su kainom kalbėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 01 01, 18:53)
Taip ir darom ax.gif Aš apie marketingo žaidimus su kainom kalbėjau 4u.gif

Bet pakeitus ar jums sumažėjo? unsure.gif

.......

Kaip nešiojat juodus paltus? Na man taip traukia prie juodos vilnos viską
huh.gif
Atsakyti
Su Naujais metais!
Ačiū,kad esate 🥰

Rekomenduokite klasikinį raudoną lūpdažį,norėčiau riebesnio 😍
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 01, 20:03)
Bet pakeitus ar jums sumažėjo?  unsure.gif

.......
Kaip nešiojat juodus paltus? Na man taip traukia prie juodos vilnos viską
huh.gif

Man visą katiną traukia biggrin.gif brūžuoju visokiais būdais- ir lipniu rulu, ir šiurkščiu šepečiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 01, 10:28)
taigi sako, kad gal nepapuole i SITA siunta…

Na, jeigu siunti 13d. siuntą, tai gi žino ar visos dėžutės atėjo ar ne. Tiesiog gal taip buvo atsifutbolinta, tipo gavo, o iš tikrųjų negavo to švarko. Nesvarbu, nebuvo skubu, tiesiog kam rašyti, kad gavau, išsiunčiau, paskui galvoji, kaip kur dingo, kai viskas atėjo ką siuntė, nes anksčiau visada rašydavo, kad kažkokia dėžutė neatėjo, bus vėliau ar pan. 4u.gif
Na nieko tokio, ateis anksčiau ar vėliau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti