Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Argija @ 2024 12 27, 22:07)
aeg su šilumos siurbliu turim, sugedo džiovinimo funkcija po 6 metų, skalbia gerai. Galvoju ką daryt, nes kiek žiūrėjau nelabai daug 2in1 heat pump pasirinkimų yra. Negi tokią pat pirkti   unsure.gif  biggrin.gif

nepataisomai? nes 6 metai tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Vakar[/b!], 21:35
QUOTE(juratike13 @ 2024 12 27, 04:53)
Su šventėmis pačią geriausią komandą 🎁

Su Sevtemis 4u.gif wub.gif

QUOTE(Jolancike @ 2024 12 27, 11:56)
O aš pasigedau Klaipėdos gruodžio 6 d. dėžutės. Negi dar negauta ?

tik dali atveze kurjeriai i Klaipeda, dalies dar nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 12 27, 22:07)
aeg su šilumos siurbliu turim, sugedo džiovinimo funkcija po 6 metų, skalbia gerai. Galvoju ką daryt, nes kiek žiūrėjau nelabai daug 2in1 heat pump pasirinkimų yra. Negi tokią pat pirkti  unsure.gif  biggrin.gif

Kokio gamintojo sugedo?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2024 12 28, 12:19)
Kokio gamintojo sugedo?

Taigi raso , pirmas zodis...
Atsakyti
Panikės, kas čia per haipas su tais rhode blizgiais?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 27, 21:35)
nepataisomai? nes 6 metai tik.

Kiek skambinom, tai neapsiima, arba kaina keitimo kaip pusė naujos. Po šešių metų, tai nei garantijos po taisymo gausi, nei ką, nemanau, kad apsimoka taisyti. Skalbia tai gerai, dabar be džiovyklės gyvenam, šiek tiek keista biggrin.gif Šiaip aš ta aeg labai patenkinta buvau, gerai džiovina, netraukia, ir 6 metai nėra taip jau ir mažai, nors tikrai norėtųsi, kad ilgiau tarnautų ax.gif

QUOTE(rasosrasotos @ 2024 12 28, 11:19)
Kokio gamintojo sugedo?

AEG, tikslaus modelio nepamenu, bet iš tos heat pump serijos, naujosios labai panašiai ir šiai dienai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 12 28, 13:41)
Kiek skambinom, tai neapsiima, arba kaina keitimo kaip pusė naujos. Po šešių metų, tai nei garantijos po taisymo gausi, nei ką, nemanau, kad apsimoka taisyti. Skalbia tai gerai, dabar be džiovyklės gyvenam, šiek tiek keista  biggrin.gif  Šiaip aš ta aeg labai patenkinta buvau, gerai džiovina, netraukia, ir 6 metai nėra taip jau ir mažai, nors tikrai norėtųsi, kad ilgiau tarnautų  ax.gif
AEG, tikslaus modelio nepamenu, bet iš tos heat pump serijos, naujosios labai panašiai ir šiai dienai atrodo  smile.gif

4u.gif
Atsakyti