Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

rekomenduokit kokybiškus makiažo šepetėlius 4u.gif
sigma ir mac jau atsikandau, nebenoriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2024 12 20, 15:26)
ibubrofenas, daug šiltų skysčių, arbatos, o po kelių dienų pasidaryti covid ir gripo testą ir jokių pramogų - lovos režimas.. Dar siūlyčiau kur nors pasidaryti kraujo tyrimus - BKT, CRB. Bent aš taip su savo dukra daryčiau  4u.gif Šiuo metu maniškė irgi sirguliuoja ir nuo pirmadienio neleidžiu į mokyklą. Bet tyrimus atlieku tą pačią dieną, kai pasijunta prastai  ax.gif

Man gydytoja kalė į galvą, kad pirmą ligos dieną kraujas retai kažką informatyvaus parodo.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2024 12 20, 15:56)
rekomenduokit kokybiškus makiažo šepetėlius  4u.gif
sigma ir mac jau atsikandau, nebenoriu  rolleyes.gif

https://www.makeupfo...ols/all-brushes

man dar tie patiko https://madambloom.c...iazo-sepeteliai
Atsakyti
gal kuri esant bandžiusios Wayne Goss šepetėlius ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2024 12 20, 17:37)
Man gydytoja kalė į galvą, kad pirmą ligos dieną kraujas retai kažką informatyvaus parodo.

matomai kiekviena gydytoja turi savo taktiką. Mano vaikų gyd. didžiąją gyvenimo dalį dirbusi vaikų intensyvioje terapijoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 20 gruodžio 2024 - 16:03
Noriu padėkoti šauniai komandai už siuntinį 4u.gif Nors pirkau iš anksto, buvo jauduliukas, kad kažkas nespės ateiti. Dabar kibsiu pakuoti dovanų bigsmile.gif

JustArm, linamog ir Rudauplauke, ačiū, kad puošiat mus ir rūpinatės mūsų grožiu. Be jūsų tikrai būtume basi ir pliki, žinant kainas Lietuvoje ir prekių kokybę. Linkiu jums ir jūsų pirkėjoms sėkmingų 2025 metų visomis prasmėmis!!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 20 gruodžio 2024 - 16:11
QUOTE(Tiffany @ 2024 12 20, 17:00)
gal kuri esant bandžiusios Wayne Goss šepetėlius  ax.gif

Papildyta:
matomai kiekviena gydytoja turi savo taktiką. Mano vaikų gyd. didžiąją gyvenimo dalį dirbusi vaikų intensyvioje terapijoje  ax.gif

Vat intensyvioj terapijoj ir daro iškart, o ambulatorinėj grandy dažniausiai praėjus šiek tiek laiko nuo simptomų pradžios.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 12 20, 16:03)
Noriu padėkoti šauniai komandai už siuntinį 4u.gif Nors pirkau iš anksto, buvo jauduliukas, kad kažkas nespės ateiti. Dabar kibsiu pakuoti dovanų bigsmile.gif

JustArm, linamog ir Rudauplauke, ačiū, kad puošiat mus ir rūpinatės mūsų grožiu. Be jūsų tikrai būtume basi ir pliki, žinant kainas Lietuvoje ir prekių kokybę. Linkiu jums ir jūsų pirkėjoms sėkmingų 2025 metų visomis prasmėmis!!!

Aciu jums labai 4u.gif

Po nedaug truksta iki free ship
DKNY - 20%
PUMA - 30%
DESIGUAL - sale prekems 50%
MARSHALLS
TJMAXX
ASHFORD - 15% Swarovski
FRAGRANCENET - 40%
JOMASHOP
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 12 20, 09:03)

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Gilytes džinsus La Parissiene ir galit pakomentuoti ką nors gero? Patinka modelis, buvau gyvai pasimatuoti ir nusivyliau! Gal kad nuolat matuojamas, medžiaga gerokai nutrinta ir išvis tokie panesioti pasirodė. Plius labai storina. Nekilo minčių, kad verta kainos. Uzrodytus Massimo džinsus irgi padėjau į šalį - medžiagos labai jau plonytes. Nors šiaip nėra blogi. Tiesa Lindex nustebino, vieni Betty džinsai patiko, tik kad be elastano negaliu, pilvą spaudžia. Apejau visą Vilniaus Akropolį ir kažkokia liuduma. Turbūt neatveza pas mus nei naujų CK modelių nei dar kokių.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 12 21, 09:28)
Gal kuri turite Gilytes džinsus La Parissiene ir galit pakomentuoti ką nors gero? Patinka modelis, buvau gyvai pasimatuoti ir nusivyliau! Gal kad nuolat matuojamas, medžiaga gerokai nutrinta ir išvis tokie panesioti pasirodė. Plius labai storina. Nekilo minčių, kad verta kainos. Uzrodytus Massimo džinsus irgi padėjau į šalį - medžiagos labai jau plonytes. Nors šiaip nėra blogi.  Tiesa Lindex nustebino, vieni Betty džinsai patiko, tik kad be elastano negaliu, pilvą spaudžia. Apejau visą Vilniaus Akropolį ir kažkokia liuduma. Turbūt neatveza pas mus nei naujų CK modelių nei dar kokių.

nesamone tie parissiene, cos bandet? zara? ir ta dzinsu parduotuve oze salia vero kavos?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 12 21, 09:28)
Gal kuri turite Gilytes džinsus La Parissiene ir galit pakomentuoti ką nors gero? Patinka modelis, buvau gyvai pasimatuoti ir nusivyliau! Gal kad nuolat matuojamas, medžiaga gerokai nutrinta ir išvis tokie panesioti pasirodė. Plius labai storina. Nekilo minčių, kad verta kainos. Uzrodytus Massimo džinsus irgi padėjau į šalį - medžiagos labai jau plonytes. Nors šiaip nėra blogi.  Tiesa Lindex nustebino, vieni Betty džinsai patiko, tik kad be elastano negaliu, pilvą spaudžia. Apejau visą Vilniaus Akropolį ir kažkokia liuduma. Turbūt neatveza pas mus nei naujų CK modelių nei dar kokių.

Gilytės džinsai pravalas. Net nekilo boras matuot. Ir šiaip, apėjau ozą ir akropaną niekur nieko nėr. Medžiagos siaubingos. Kaip mediniai.
Atsakyti