Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 20, 10:13)
O tik iš USA gali pirkti, ar ir jūs?

Galiu ir as.

QUOTE(JMD @ 2024 12 20, 10:28)
Bet nebėr papild -20% ane?

Aha, nebera.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 12 20, 12:12)
Galiu ir as.
Aha, nebera.

angel_sadangel.gif
Atsakyti

Labas, 

kadangi čia visad daug gerų patarimų, o savo šeimos gydytojai neprisikambinu, bandau laimę čia..

Dukra, 17m, jaučiasi prastai, kaulus praeda laužyt, temperatūros dar nėra, biški sloga ir užkimus, o jai ryt laaabai svarbu būti sveikai, labai... ar yra koks vaistas, kuris staigiai pagerina savitjautą? ar čia nesamonę rašau ir jau reiks pralaukt kol pasveiks...?

Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2024 12 20, 12:14)
<p>Labas, </p><p>kadangi čia visad daug gerų patarimų, o savo šeimos gydytojai neprisikambinu, bandau laimę čia..</p><p>Dukra, 17m, jaučiasi prastai, kaulus praeda laužyt, temperatūros dar nėra, biški sloga ir užkimus, o jai ryt laaabai svarbu būti sveikai, labai... ar yra koks vaistas, kuris staigiai pagerina savitjautą? ar čia nesamonę rašau ir jau reiks pralaukt kol pasveiks...?</p>

Pau d'Arco bandykit. Yra LT vaistinese.
Atsakyti
Prisijunkite 4u.gif
https://eyedictive.c...obs-havana-oval
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2024 12 20, 13:14)
<p>Labas, </p><p>kadangi čia visad daug gerų patarimų, o savo šeimos gydytojai neprisikambinu, bandau laimę čia..</p><p>Dukra, 17m, jaučiasi prastai, kaulus praeda laužyt, temperatūros dar nėra, biški sloga ir užkimus, o jai ryt laaabai svarbu būti sveikai, labai... ar yra koks vaistas, kuris staigiai pagerina savitjautą? ar čia nesamonę rašau ir jau reiks pralaukt kol pasveiks...?</p>

Nerizikuokit geriau… paracetamolis ir lovos rezimas geriausias variantas butu. Paauglyste bjauriai jautrus amzius komplikacijoms.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 12 20, 13:18)

Šitas lb skanus man biggrin.gif
Tas lašais, ecosh',o smile.gif
Papildyta:
Ką gero oerkat paskutinę dieną? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: [b!]Šiandien[/b!], 13:13
QUOTE(linamog @ 2024 12 20, 13:18)

pirmas dienas smūginę dozę 3k po 2 kapsul.+kvercitinas + vit C 1000 mano pagrindinis gydymas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif o jūs mano laišką ryte gavote dėl ugg?
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 12 20, 13:36)
Sveiki 4u.gif o jūs mano laišką ryte gavote dėl ugg?

Sveiki, taip, Rudaplauke paziures ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 12 20, 15:40)
Sveiki, taip, Rudaplauke paziures ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2024 12 20, 14:14)

ibubrofenas, daug šiltų skysčių, arbatos, o po kelių dienų pasidaryti covid ir gripo testą ir jokių pramogų - lovos režimas.. Dar siūlyčiau kur nors pasidaryti kraujo tyrimus - BKT, CRB. Bent aš taip su savo dukra daryčiau 4u.gif Šiuo metu maniškė irgi sirguliuoja ir nuo pirmadienio neleidžiu į mokyklą. Bet tyrimus atlieku tą pačią dieną, kai pasijunta prastai ax.gif
Atsakyti