Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(RIJADA @ 2024 12 11, 21:52)
Keista, kad hematologė atkalbinėjo lašintis. Dukrai feritinas visad buvo apie 10-14-20,  nors gerdavo tą smartą pastoviai, daugiau nepakildavo. Šeimos gyd nusiuntė pas hematologę, be kalbų lašinamą geležį išrašė, sakė feritinas pageidaujamas apie 50 kad būtų. Per daugiau kaip metus laiko tris kartus jau lašino, feritiną pasikartoja kas keli mėn., dabar virš 40 laikosi,  vis tiek to 50 niekaip nepasiekia, bet gerai ir tiek. Mano ta pati problema, geriant geležies preparatus, daugiau 14 nepakyla, neprisiruošiu lašinamai,  o reikėtų. Dukrai nebuvo jokių reakcijų, tiesa, po pačio pirmo  karto delnų oda luposi, taip keistai sureagavo, kitais kartais jau viskas gerai.

aš gyvenu su 8, niekas man nieko neliepia nei lašintis, abejingai pasako tai pagerk geležies. Aš nesuprantu tuomet nieko.
Mano dukrai alergija lašinimo metu pasireiškė, medikai nutraukė. Tai irgi ne kažką su tabletėm.
Bet feritinas tai geležies atsargos, jei hemoglobinas geras, tai neturėtų įtakoti sveikatos.
Atsakyti
ASOS papildoma 20% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 12 12, 10:35)
Rubu kokybe vidutiniska, maudymuku labai gera.

RL geros kainos

Vat turėjau sijoną, tai buvo super kokybė, bet čia matyt kaip kas 😊
Atsakyti

aš gyvenu su 8, niekas man nieko neliepia nei lašintis, abejingai pasako tai pagerk geležies. Aš nesuprantu tuomet nieko. Mano dukrai alergija lašinimo metu pasireiškė, medikai nutraukė. Tai irgi ne kažką su tabletėm. Bet feritinas tai geležies atsargos, jei hemoglobinas geras, tai neturėtų įtakoti sveikatos.
Tai va ta pati aiskina kad neturetu bet as palaikau ta zema hemoglobina tik todel kad praktiskai istisus metus geriu tuos papildus ir nera mano geras ju isisavinimas plius eda skrandi. Va nebegeriu nieko 3 menesius, tik 5 dienas per menesines, skrandis pilnai atsistate. Manau esme kad reikia ziureti i situacija kompleksiskai ir tai kad zmones yra indvidualus o musu gydytojai nesiklauso taves. Taip, as galejau viska numesti, dasivaryti iki geru stoku, tada manau nebutu atsikalbinejimu lasinti bet as to nenoriu. Gyvenimas ir taip trumpas, ryt gal mane masina nutrenks, kodel as turiu kamuotis. Ir taip pasirodo 40 metu gyvenau isgyvenimo moode ir galvojau kad tiesiog esu kazkokia silpnese ir paliegus. Ir plius as esu ziauriai aktyvi, o ka man hematologe pasake? Tai gal tu maziau sportuok. Ta prasme maziau, as nesportuoju po 2 k per diena, as 3 jegos treniruociu per savaite po n metu sporto nepavezu, ar cia normalu? Kruvis parinktas, viskas padaryta o niekas nesikeicia. Ir tu aiskini o taves negirdi, tipo cia ne pagal vadoveli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 gruodžio 2024 - 14:12
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 12 12, 15:12)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73173391" data-time="<a href="> aš gyvenu su 8, niekas man nieko neliepia nei lašintis, abejingai pasako tai pagerk geležies. Aš nesuprantu tuomet nieko. Mano dukrai alergija lašinimo metu pasireiškė, medikai nutraukė. Tai irgi ne kažką su tabletėm. Bet feritinas tai geležies atsargos, jei hemoglobinas geras, tai neturėtų įtakoti sveikatos.</blockquote> Tai va ta pati aiskina kad neturetu bet as palaikau ta zema hemoglobina tik todel kad praktiskai istisus metus geriu tuos papildus ir nera mano geras ju isisavinimas plius eda skrandi. Va nebegeriu nieko 3 menesius, tik 5 dienas per menesines, skrandis pilnai atsistate. Manau esme kad reikia ziureti i situacija kompleksiskai ir tai kad zmones yra indvidualus o musu gydytojai nesiklauso taves. Taip, as galejau viska numesti, dasivaryti iki geru stoku, tada manau nebutu atsikalbinejimu lasinti bet as to nenoriu. Gyvenimas ir taip trumpas, ryt gal mane masina nutrenks, kodel as turiu kamuotis. Ir taip pasirodo 40 metu gyvenau isgyvenimo moode ir galvojau kad tiesiog esu kazkokia silpnese ir paliegus. Ir plius as esu ziauriai aktyvi, o ka man hematologe pasake? Tai gal tu maziau sportuok. Ta prasme maziau, as nesportuoju po 2 k per diena, as 3 jegos treniruociu per savaite po n metu sporto nepavezu, ar cia normalu? Kruvis parinktas, viskas padaryta o niekas nesikeicia. Ir tu aiskini o taves negirdi, tipo cia ne pagal vadoveli.

aš kai pradedu sportuot tada man viską skaudėt pradeda biggrin.gif aišku nesu pavyzdys, bet realiai tai negeriu aš tų papildų, natūraliai tas hmg visada norma, matyt ir dėl feritino tuomet nereikia sukt galvos, kad žemas.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 12 11, 12:20)
Parduodu naujas Gap medvilne pašiltintas kelnes navy spalvos, 14 metu.
Liemuo reguliuojasi, 30 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 12 11, 23:11)
Yra atvejų, kai kompensuojami.

kazin ar cia yra tokių biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.usa.tommy.com - 20%
www.victoriassecret.com - $25 nuo $75
www.karlagerfeldparis.com - 20%
www.jcrewfactory.com - 60% ir 25%
www.finishline.com
www.us.boohoo.com
www.harney.com - 20%
www.gymshark.com - 20%
www.us.puma.com
www.landsend.com - 50%
www.gapfactory.com - 15%
www.venus.com - 25%
www.tjmaxx.com
www.dkny.com - 15%
www.tupperware.com
www.jomashop.com
www.uniqlo.com
www.pourri.com
www.costco.com
www.belk.com
www.yoox.com
www.sierra.com
www.target.com
www.fossil.com
www.slip.com
www.bhfo.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.naturessheabutter.com - 40%
www.fragrancenet.com - 40%
www.vitacost.com - 20%
www.manucurist.com
www.luckyscent.com
www.bathandbodyworks.com
www.yesstyle.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.franceluxe.com
www.nativecos.com
www.risewell.com
Atsakyti
Labai laukiame prisijungianciu prie www.uniqlo.com 4u.gif
Atsakyti
Ne į temą, nu, bet tas Vinted kosmonautai blink.gif
Įdejau Mackage striukę su natūr. kailiu, tai gavau laišką biggrin.gif Nesvarbu, kad pilna skelbmų su gyvūnines kilmes gaminiais bigsmile.gif bigsmile.gif

“įtariame, kad parduodi draudžiamus gyvūninės kilmės gaminius, o tai prie&scaron;tarauja mūsų Katalogo taisyklėms.Todėl turėjome paslėpti vieną ar daugiau tavo skelbimų.✅ Kad jis (jie) vėl būtų matomas (-i), tiesiai į skelbimą <b>įkelk sudėties etiketės nuotrauką</b>, kurioje matyti, kad prekė <b>pagaminta i&scaron; dirbtinio kailio.❗ Kito būdo aktyvuoti tokį skelbimą nėra ir jis liks paslėptas tol, kol neatliksi pra&scaron;omo veiksmo.&nbsp;❌ Neleidžiame prekiauti gaminiais i&scaron; gyvūnų kailio, egzotinių gyvūnų odos, kiauto, kriauklių ar dramblio kaulo. <b>Jei nežinai,</b> i&scaron; ko pagaminta prekė, <b>neįkelk jos✅ Gali pardavinėti gaminius i&scaron; kitų gyvūnų odos, dirbtinio kailio, kirptos avių vilnos, ka&scaron;myro ir moherio. Tik būtinai <b>pridėk gaminio sudėties etiketę.</b></p>conditions">Bendrosios taisyklės>Katalogo taisyklės</a> (mūsų draudžiamų daiktų sąra&scaron;as nėra baigtinis ir turėtų būti naudojamas tik kaip bendros gairės)Dėkojame už supratingumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 12 gruodžio 2024 - 23:05
QUOTE(sollo @ 2024 12 13, 00:01)
Ne į temą, nu, bet tas Vinted kosmonautai  blink.gif
Įdejau Mackage striukę su natūr. kailiu, tai gavau laišką  biggrin.gif Nesvarbu, kad pilna skelbmų su gyvūnines kilmes gaminiais  bigsmile.gif  bigsmile.gif

“įtariame, kad parduodi draudžiamus gyvūninės kilmės gaminius, o tai prie&scaron;tarauja mūsų Katalogo taisyklėms.Todėl turėjome paslėpti vieną ar daugiau tavo skelbimų.✅ Kad jis (jie) vėl būtų matomas (-i), tiesiai į skelbimą <b>įkelk sudėties etiketės nuotrauką</b>, kurioje matyti, kad prekė <b>pagaminta i&scaron; dirbtinio kailio.❗ Kito būdo aktyvuoti tokį skelbimą nėra ir jis liks paslėptas tol, kol neatliksi pra&scaron;omo veiksmo.&nbsp;❌ Neleidžiame prekiauti gaminiais i&scaron; gyvūnų kailio, egzotinių gyvūnų odos, kiauto, kriauklių ar dramblio kaulo. <b>Jei nežinai,</b> i&scaron; ko pagaminta prekė, <b>neįkelk jos✅ Gali pardavinėti gaminius i&scaron; kitų gyvūnų odos, dirbtinio kailio, kirptos avių vilnos, ka&scaron;myro ir moherio. Tik būtinai <b>pridėk gaminio sudėties etiketę.</b></p>conditions">Bendrosios taisyklės>Katalogo taisyklės</a> (mūsų draudžiamų daiktų sąra&scaron;as nėra baigtinis ir turėtų būti naudojamas tik kaip bendros gairės)Dėkojame už supratingumą.

Per tuos kretinus hipsterius nėr gyvenimo unsure.gif neseniai teko užtaikyt į kažkokią pop up tipo mugę su visokiais perdirbtais perkurtais shudais. Krūva keistai atrodančių žmonių bandė targavot tuo briedu kaip iš konteinerio už biešanus pinigus. Tipo viskas labai košer, tvaru, zero waste biggrin.gif Pirkėjų tai nesimatė, tik autoriai biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Kasmyras $39.90
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 gruodžio 2024 - 09:16