Sveikos, as is tikruju atejau pasidalint savo patirtim del gelezies infuzijos nes kazkada apie tai kalbejom. Zodziu eile metu, net nezinau kiek geriau tuos visus tardyferonus, smart hitus ir pan. Geriausia ka turejau tai 121 hemoglobina mazdaug nu ir ten gal koki max 20 feritina. Gydytojos siaip siule visokias alternatyvas nors senai norejau pabandyt infuzija. Tipo nepades, neilgalaikis sprendimas, brangu ir bla bla bla. Simet po keliones i Sri lanka ziauriai suprastejo skrandzio reikalai, skausmai, vasara isimete ziaurus gastritas. Gastro padare visus tyrimus: zarna, kolonokospija, echoskopija, atrado kazkokia virskinimo patalogija, sake letas virskinimas, uzsilaiko maistas, del to visokios problemos, plius sunkus medziagu isisavinimas. Visada skundziausi pastoviu nuovargiu, sunkiu atsistaymu po sportinio kruvio, galvos svaigimu ir pan. Jis nukreipe pas hematologe kad eiti lasinti gelezi nes rodikliai ne ok. Nuejau, jinai ten myke spyriojosi, nenorejo infuzijos rasyt, vis kiso visokius bilabistinus ar ka ten kuriuos as jau geriau ir naudos 0. Po gal 20-30 minuciu intensyviu diskusiju kada as jai bandziau paaiskinti apie mano zarnyno netikusia bukle ir kad as visus tuos papildus esu gerus ir nebegaliu ju gert nes net jie man dirgina viska, sutiko israsyt laseline. Susilasinau pries mazdaug kelis menesius. Dar man atrodo cia apkalbejom del salutiniu, tai man nebuvo jokiu salutiniu. Pries menesi dariausi tyrima tai hemoglobinas buvo pakiles ne zenkliai bet feritinas ten soves i dausas. Man atrodo dabar jau eina 3cias menuo, nesenai grizau is kitos intensyvios keliones su daug sportinio kruvio, prasto miego, galvojau grisiu mirusi ir dar pasigavau kazkoki virusa. Bet jausmas tarsi kazkas parako i uzpakali ikiso, jei ne virusiniai simptomai kaip kosulys sloga ir pan tai net nesuprasciau kad sergu nes jauciuosi dabar geriau negu anksciau jausdavausi sveika. Dariausi tyrimus pas gydytoja tai siuo metu hemoglobinas 137 kas man kaip ir viska paaiskino is kur tas energijos antpludis. Kitas dalykas daug metu kankinausi su akne, niekas nepadejo, nezinau ar tai galejo buti sutapimas bet su mano visiskai atgimusia savijauta man baigesi ir visos veido problemos. Tai zodziu, dalinuosi tam kad nebijotumete tu infuziju. Aisku man sake reikes pagerti papildus po menesiniu, galbut cia ir laikinas sprendimas bet jis mano akim vertas kiekvieno cento.