dekui mergaiciai uzu siuntinuli
labai svelnute ir minkstute madewell kasmyriukine liemene, bet tikejausi ilgesnes
ir nuvyle sitas jcrew megztinis. baisiai storas
https://www.jcrew.co...oductCode=CE700
ir dar atejo svente mano blakstutem - hourglass tusiukass
Kaži kur mano LPexpress kurjeris trankosi, kad aš sms negavau?
QUOTE(Renadai @ 2024 12 06, 10:17)
Labas rytas , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos
Ir kitą penktadienį pažadu dar vieną naują
nesvietiskai grazus balso tembras galetu man toks nuo ryto iki vakaro dainuot, nepavargciau negaliu tu lietuvisku cypdavatkiu pakest visos vienodai bebalses, na, isskyrus kelis netycinius atvejus
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2024 12 06, 14:48)
pastomaciuose tokia apgultis, kad ragas. man jau kuri laika nebenesa i mano pastomati, o vis i kokia uodega nugruda, kur maziau zmoniu. ir tai nusibeldziau i ta uzkampi, o ten eileeeee belenkokia. stovi nabagas kurjeris, as issiemiau savo, jis i mano dezute nauja ikiso. belekas vyksta su jais.
QUOTE(JMD @ 2024 12 06, 14:50)
nesvietiskai grazus balso tembras galetu man toks nuo ryto iki vakaro dainuot, nepavargciau negaliu tu lietuvisku cypdavatkiu pakest visos vienodai bebalses, na, isskyrus kelis netycinius atvejus
Papildyta:
pastomaciuose tokia apgultis, kad ragas. man jau kuri laika nebenesa i mano pastomati, o vis i kokia uodega nugruda, kur maziau zmoniu. ir tai nusibeldziau i ta uzkampi, o ten eileeeee belenkokia. stovi nabagas kurjeris, as issiemiau savo, jis i mano dezute nauja ikiso. belekas vyksta su jais.
Papildyta:
Kalėdos Stebuklų metas
LEE truksta $5 iki free ship, papildoma 20% nuolaida
QUOTE(Renadai @ 2024 12 06, 10:17)
Labas rytas , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos
Kaip gera girdėti talentingą balsą, dainuojant ne ant visos Lietuvos tuos pačius bumčikus pagal tą patį taktą, o normalią melodingą dainą
QUOTE(linamog @ 2024 12 06, 11:31)
Aciu, bet ne jos spalvos
QUOTE(tikinga @ 2024 12 06, 13:48)
Jus ne viena, as irgi dar laukiu
Ačiū už mažą siuntinuką. Iš sephoros viskas patiko, kas rekomendavote lūpdažį, tikrai super , tik advento kalendorius buvo dovanai, tai tikėjausi, kad tinkamai Rudaplaukė supakuos, o dabar vaizdas ne kažką, dėžutė suspausta ir sulamdyta, vietomis suplyšusi Tikiuosi krikšto dukra bus supratinga
My Webpage
My Webpage
QUOTE(JMD @ 2024 12 06, 14:46)
dekui mergaiciai uzu siuntinuli
labai svelnute ir minkstute madewell kasmyriukine liemene, bet tikejausi ilgesnes
o taip graziai megztinis fotkese atrodo
QUOTE(Gafsa @ 2024 12 06, 15:51)
o taip graziai megztinis fotkese atrodo
butent, man atrode kad tie siulai tiek tobuli, kad net blizga. eilinis tampalas. nesakau kad labai blogai, bet nezinau kaip rankas sulenksiu striuke ar palta apsivilkus. kaip su lasiniais. biski smaugia nes storas ir tvirtas tas kaklas o as bekakle.
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2024 12 06, 15:34)
Ačiū už mažą siuntinuką. Iš sephoros viskas patiko, kas rekomendavote lūpdažį, tikrai super , tik advento kalendorius buvo dovanai, tai tikėjausi, kad tinkamai Rudaplaukė supakuos, o dabar vaizdas ne kažką, dėžutė suspausta ir sulamdyta, vietomis suplyšusi Tikiuosi krikšto dukra bus supratinga
My Webpage
My Webpage
gal pastomatas sulamde?
QUOTE(JMD @ 2024 12 06, 12:46)
Oi kaip aciu uz atsiliepima
Marinuoju si megztini krepsyje, vis abejodama ar imt.
Man su kasmyrais per karsta, visus dukrai atidaviau, galvojau pabandysiu medvilnini, bet jei storas, tai aciu, nebenoriu
QUOTE(Milagra @ 2024 12 06, 16:57)
Oi kaip aciu uz atsiliepima
Man su kasmyrais per karsta, visus dukrai atidaviau, galvojau pabandysiu medvilnini, bet jei storas, tai aciu, nebenoriu
as ji labai brangiai pirkau nes reikejo greit kelionei ir dabar netink jis man o atsiliepimas kad storas atsirado tik tada kai nusipirkau