Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

dekui mergaiciai uzu siuntinuli biggrin.gif

labai svelnute ir minkstute madewell kasmyriukine liemene, bet tikejausi ilgesnes unsure.gif

ir nuvyle sitas jcrew megztinis. baisiai storas blink.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=CE700

ir dar atejo svente mano blakstutem - hourglass tusiukass bigsmile.gif
Atsakyti
Kaži kur mano LPexpress kurjeris trankosi, kad aš sms negavau? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 12 06, 10:17)
Labas rytas  4u.gif , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų friends.gif paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos  wub.gif
Ir kitą penktadienį pažadu dar vieną naują  ax.gif

nesvietiskai grazus balso tembras wub.gif wub.gif galetu man toks nuo ryto iki vakaro dainuot, nepavargciau biggrin.gif negaliu tu lietuvisku cypdavatkiu pakest biggrin.gif visos vienodai bebalses, na, isskyrus kelis netycinius atvejus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2024 12 06, 14:48)

pastomaciuose tokia apgultis, kad ragas. man jau kuri laika nebenesa i mano pastomati, o vis i kokia uodega nugruda, kur maziau zmoniu. ir tai nusibeldziau i ta uzkampi, o ten eileeeee belenkokia. stovi nabagas kurjeris, as issiemiau savo, jis i mano dezute nauja ikiso. belekas vyksta su jais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 06, 14:50)
nesvietiskai grazus balso tembras  wub.gif  wub.gif galetu man toks nuo ryto iki vakaro dainuot, nepavargciau  biggrin.gif negaliu tu lietuvisku cypdavatkiu pakest biggrin.gif visos vienodai bebalses, na, isskyrus kelis netycinius atvejus  biggrin.gif
Papildyta:

pastomaciuose tokia apgultis, kad ragas. man jau kuri laika nebenesa i mano pastomati, o vis i kokia uodega nugruda, kur maziau zmoniu. ir tai nusibeldziau i ta uzkampi, o ten eileeeee belenkokia. stovi nabagas kurjeris, as issiemiau savo, jis i mano dezute nauja ikiso. belekas vyksta su jais.

Kalėdos newyear.gif Stebuklų metas 000054.gif hihihi.gif
Atsakyti
LEE truksta $5 iki free ship, papildoma 20% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 12 06, 10:17)
Labas rytas  4u.gif , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų friends.gif paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos  wub.gif
Ir kitą penktadienį pažadu dar vieną naują  ax.gif

Kaip gera girdėti talentingą balsą, dainuojant ne ant visos Lietuvos tuos pačius bumčikus pagal tą patį taktą, o normalią melodingą dainą
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 12 06, 11:31)

Aciu, bet ne jos spalvos verysad.gif

QUOTE(tikinga @ 2024 12 06, 13:48)

Jus ne viena, as irgi dar laukiu doh.gif
Atsakyti
Ačiū už mažą siuntinuką. Iš sephoros viskas patiko, kas rekomendavote lūpdažį, tikrai super wub.gif , tik advento kalendorius buvo dovanai, tai tikėjausi, kad tinkamai Rudaplaukė supakuos, o dabar vaizdas ne kažką, dėžutė suspausta ir sulamdyta, vietomis suplyšusi unsure.gif Tikiuosi krikšto dukra bus supratinga ax.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 06 gruodžio 2024 - 14:39
QUOTE(JMD @ 2024 12 06, 14:46)
dekui mergaiciai uzu siuntinuli  biggrin.gif

labai svelnute ir minkstute madewell kasmyriukine liemene, bet tikejausi ilgesnes  unsure.gif

ir nuvyle sitas jcrew megztinis. baisiai storas  blink.gif

ir dar atejo svente mano blakstutem - hourglass tusiukass  bigsmile.gif

o taip graziai megztinis fotkese atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 12 06, 15:51)
o taip graziai megztinis fotkese atrodo  unsure.gif

butent, man atrode kad tie siulai tiek tobuli, kad net blizga. eilinis tampalas. nesakau kad labai blogai, bet nezinau kaip rankas sulenksiu striuke ar palta apsivilkus. kaip su lasiniais. biski smaugia biggrin.gif nes storas ir tvirtas tas kaklas o as bekakle.
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2024 12 06, 15:34)
Ačiū už mažą siuntinuką. Iš sephoros viskas patiko, kas rekomendavote lūpdažį, tikrai super  wub.gif , tik advento kalendorius buvo dovanai, tai tikėjausi, kad tinkamai Rudaplaukė supakuos, o dabar vaizdas ne kažką, dėžutė suspausta ir sulamdyta, vietomis suplyšusi  unsure.gif Tikiuosi krikšto dukra bus supratinga  ax.gif
My Webpage

gal pastomatas sulamde?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 06, 12:46)
ir nuvyle sitas jcrew megztinis. baisiai storas  blink.gif

Oi kaip aciu uz atsiliepima 4u.gif
Marinuoju si megztini krepsyje, vis abejodama ar imt.
Man su kasmyrais per karsta, visus dukrai atidaviau, galvojau pabandysiu medvilnini, bet jei storas, tai aciu, nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2024 12 06, 16:57)
Oi kaip aciu uz atsiliepima  4u.gif 
Marinuoju si megztini krepsyje, vis abejodama ar imt.
Man su kasmyrais per karsta, visus dukrai atidaviau, galvojau pabandysiu medvilnini, bet jei storas, tai aciu, nebenoriu  biggrin.gif

as ji labai brangiai pirkau nes reikejo greit kelionei ir dabar netink jis man biggrin.gif o atsiliepimas kad storas atsirado tik tada kai nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 gruodžio 2024 - 16:03