Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

jcrewfactory vakar nesusirinko, nenupirkot?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Lux @ 2024 12 06, 05:53)
jcrewfactory vakar nesusirinko, nenupirkot?

Sveiki, viena krepsi pirkom, renkasi sekantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 gruodžio 2024 - 09:06
Labas rytas 4u.gif , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų friends.gif paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos wub.gif
Ir kitą penktadienį pažadu dar vieną naują ax.gif
Atsakyti
Kur ziureti striukes 9metu mergaitei? visad i sezono pabaiga/po sezono pirkdavau Jcrew ziemine striuke kitiems metams. Jau gal kokie 4 ar 5 metai visos ziemines buna is ten, bet siemet jie visiskai neturi nieko tinkamo, ilgesnio modelio. Striuke ziemine kuri nedengia uzpakalio, ypac vaikui, man atrodo nesamone unsure.gif Jcrew man patiko, nes jos ir siltos ir belenkiek skalbti galima, niekas ten niekur nesukrenta, nebezinau ko kitiems metams ieskoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 12 06, 09:17)
Labas rytas  4u.gif , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų friends.gif paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos  wub.gif
Ir kitą penktadienį pažadu dar vieną naują  ax.gif

Nuostabus balsas wub.gif .Daziausi ir klausiau, galvojau kad klausausi ne Lietuves , o uzsienietes. rolleyes.gif
Atsakyti
SEPHORA turime vienkartini 20% nuolaidos koda
Atsakyti
Turiu mazai vilties, bet gal kas is vilnieciu galetu paimti mano siuntinuka is Egles?
Kalbu apie siandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 06 gruodžio 2024 - 11:09
QUOTE(Irreelle @ 2024 12 06, 10:32)
Kur ziureti striukes 9metu mergaitei? visad i sezono pabaiga/po sezono pirkdavau Jcrew ziemine striuke kitiems metams. Jau gal kokie 4 ar 5 metai visos ziemines buna is ten, bet siemet jie visiskai neturi nieko tinkamo, ilgesnio modelio. Striuke ziemine kuri nedengia uzpakalio, ypac vaikui, man atrodo nesamone  unsure.gif Jcrew man patiko, nes jos ir siltos ir belenkiek skalbti galima, niekas ten niekur nesukrenta, nebezinau ko kitiems metams ieskoti  unsure.gif

turiu dukros Jcrew 16 dydžio pūkinį paltą ir pūkinę striukytę, stovis būtų puikus jei ne mažos kelios skylutės nuo šaltųjų ugnelių, bet ten nesunkiai galima paslėpti 🥰

Renadai, nuostabu, šaunuolė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 06 gruodžio 2024 - 11:18
QUOTE(linamog @ 2024 12 06, 11:56)
SEPHORA turime vienkartini 20% nuolaidos koda

Kada pirksite?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2024 12 06, 11:20)
Kada pirksite?

Rudaplauke is cia perka, vakare patikslinsime, kada pirksime ax.gif

QUOTE(Irreelle @ 2024 12 06, 09:32)
Kur ziureti striukes 9metu mergaitei? visad i sezono pabaiga/po sezono pirkdavau Jcrew ziemine striuke kitiems metams. Jau gal kokie 4 ar 5 metai visos ziemines buna is ten, bet siemet jie visiskai neturi nieko tinkamo, ilgesnio modelio. Striuke ziemine kuri nedengia uzpakalio, ypac vaikui, man atrodo nesamone  unsure.gif Jcrew man patiko, nes jos ir siltos ir belenkiek skalbti galima, niekas ten niekur nesukrenta, nebezinau ko kitiems metams ieskoti  unsure.gif

Pukine parka $28.97, yra dvi spalvos (eiti isijungus VPN)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 gruodžio 2024 - 11:31
Ačiū už siuntinuką 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas pirko šią parką? Gal galit dydį pakomentuot 4u.gif

https://www.quince.c...qpid=_774db7swj
Atsakyti