jcrewfactory vakar nesusirinko, nenupirkot?
Labas rytas , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos
Ir kitą penktadienį pažadu dar vieną naują
Kur ziureti striukes 9metu mergaitei? visad i sezono pabaiga/po sezono pirkdavau Jcrew ziemine striuke kitiems metams. Jau gal kokie 4 ar 5 metai visos ziemines buna is ten, bet siemet jie visiskai neturi nieko tinkamo, ilgesnio modelio. Striuke ziemine kuri nedengia uzpakalio, ypac vaikui, man atrodo nesamone Jcrew man patiko, nes jos ir siltos ir belenkiek skalbti galima, niekas ten niekur nesukrenta, nebezinau ko kitiems metams ieskoti
QUOTE(Renadai @ 2024 12 06, 09:17)
Labas rytas , aš tradiciškai negaliu susilaikyti nepkvietus jūsų paklausyti mano Gabijos Naujos Dainos
Nuostabus balsas .Daziausi ir klausiau, galvojau kad klausausi ne Lietuves , o uzsienietes.
SEPHORA turime vienkartini 20% nuolaidos koda
Turiu mazai vilties, bet gal kas is vilnieciu galetu paimti mano siuntinuka is Egles?
Kalbu apie siandien
Kalbu apie siandien
QUOTE(Irreelle @ 2024 12 06, 10:32)
Kur ziureti striukes 9metu mergaitei? visad i sezono pabaiga/po sezono pirkdavau Jcrew ziemine striuke kitiems metams. Jau gal kokie 4 ar 5 metai visos ziemines buna is ten, bet siemet jie visiskai neturi nieko tinkamo, ilgesnio modelio. Striuke ziemine kuri nedengia uzpakalio, ypac vaikui, man atrodo nesamone Jcrew man patiko, nes jos ir siltos ir belenkiek skalbti galima, niekas ten niekur nesukrenta, nebezinau ko kitiems metams ieskoti
turiu dukros Jcrew 16 dydžio pūkinį paltą ir pūkinę striukytę, stovis būtų puikus jei ne mažos kelios skylutės nuo šaltųjų ugnelių, bet ten nesunkiai galima paslėpti 🥰
Renadai, nuostabu, šaunuolė
QUOTE(linamog @ 2024 12 06, 11:56)
Kada pirksite?
QUOTE(vvjuka @ 2024 12 06, 11:20)
Kada pirksite?
Rudaplauke is cia perka, vakare patikslinsime, kada pirksime
QUOTE(Irreelle @ 2024 12 06, 09:32)
Pukine parka $28.97, yra dvi spalvos (eiti isijungus VPN)
Ačiū už siuntinuką