Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(REGIS @ 2024 12 04, 22:40)
Kaip jums toks paltas ? Įdomu kaip neśiosis 100 merinas?
https://bananarepubl...dp-page-content

QUOTE(JMD @ 2024 12 04, 22:51)
Be pamušalo bus kaip megztinis, kaži atsisėdus šikna neišdubs? 🤔 o alkūnės?

Aš BR turėjau paltą, labai panašų, bet buvo paltas.
O Zaros turiu vilnos va tokį pat reikalą. Čia labiau kaip megztinis. Na nei tai megztinis, nei tai paltas. Bet va minusas (būtėnt šio BR), kad atodo, kaip paltas, o šaltu metu nepanešiosi. Ir va šie metai buvo tie, kai tokio rūbo neprireikė. Bent jau man.
Dėl įdūbimų tikrai nepergyvenčiau.
Aš labai mėgėja tokių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Vakar[/b!], 22:35
Labai laukiu prekyčių ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 04, 23:34)
Aš BR turėjau paltą, labai panašų, bet buvo paltas.
O Zaros turiu vilnos va tokį pat reikalą. Čia labiau kaip megztinis. Na nei tai megztinis, nei tai paltas. Bet va minusas (būtėnt šio BR), kad atodo, kaip paltas, o šaltu metu nepanešiosi. Ir va šie metai buvo tie, kai tokio rūbo neprireikė. Bent jau man.
Dėl įdūbimų tikrai nepergyvenčiau.
Aš labai mėgėja tokių.

Tie populiarieji spalvoti Jcrew paltai iš boiled wool be pamušalo. Atrodo ne kaip švarkai, o paltai ir niekas neišsitampo. Dar dėviu, labai geras pirkinys
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2024 12 04, 22:40)
Kaip jums toks paltas ? Įdomu kaip neśiosis 100 merinas?
https://bananarepubl...dp-page-content

fainas, po apacia galima packable pasivilkt, kai salciau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Renkasi GAP FACTORY su Gap Cash
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 12 05, 09:55)
fainas, po apacia galima packable pasivilkt, kai salciau.

Kokio dydzio packable ir palta pirkt kad sukistum ji i palta ir dar svarka galetum uzsidet kad nepasidarytu garmoske iki kol i darba atvarai.
Kaip sugebat i darba su oversize marskiniais lygiais ateit po zieminiais sluoksniais?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2024 12 05, 15:19)
Kokio dydzio packable ir palta pirkt kad sukistum ji i palta ir dar svarka galetum uzsidet kad nepasidarytu garmoske iki kol i darba atvarai.
Kaip sugebat i darba su oversize marskiniais lygiais ateit po zieminiais sluoksniais?

Einu tik su marškiniais biggrin.gif arba nenusiimu švarko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2024 12 05, 15:19)

Žiemą man labai paprasta- darban atėjus iškart persirengiu pižama, tai jokių švarkų ir marškinių, viskas tik kad kuo paprasčiau būtų nusirengt/apsirengt biggrin.gif kaip kokia curva bigsmile.gif
Rengiuosi kokią apatinę maikutę, tada megztuką ( jei planuoju paltą ir packable- tai kokį ploną golfą, jei tik striukę- tada ir laisvas megztinis ok. )
Mano visos ''mados'' skirtos šiltesniam orui nei dabar unsure.gif neturiu politinės valios poliarinėj nakty puoštis unsure.gif
Atsakyti
Canada Goose Mystique $1230
Atsakyti