Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 12 04, 11:44)
Nu va, ir man neuzsake, nes nebuvo Linamog  paste ko gero  cry.gif Visada taip gaunasi, kaip tik ko extra prireikia ir lieki ant ledo.

O PLEEEEEE, AS PASKENDAU SAVO MIGRACIJOES IRGI NENUSIUNCIAU, NEMANIAU KAD CIA TAIP VISKA SGREIT BAIGSIS
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 12 04, 11:44)
Nu va, ir man neuzsake, nes nebuvo Linamog  paste ko gero  cry.gif Visada taip gaunasi, kaip tik ko extra prireikia ir lieki ant ledo.

Tada gerai, kad ir nevargau su telefonu, vistiek būt buvęs š.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 12 04, 10:44)

Buvau, susidejus krepsi laukiau vienos pirkejos patikslinimo del spalvos, ir ant akiu pasibaige akcija.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 04, 11:02)

merginos, kurios mylite ir lakuojate savo nagucius paprastu laku, gal norite jungtis prie manucurist.com? Mano viskas issibaige.... noriu pasipildyti  ax.gif as nupirkciau

Ar nenutrupa kartą išplovus indus? Ar šiaip kažką pasidarbavus? Kiek pamenu, reikdavo kasdien nuvalyti ir lakuot iš naujo🫣
Atsakyti
GAP ir GAP FACTORY prasidejo Gap Cash akcija - papildoma 39-40% nuolaida viskam nuo raudonu kainu

VICTORIA'S SECRET prasidejo akcija - papildoma $25 nuo $75 nuolaida, galioja ir clearance (negalioja ne VS brendo prekems)
Atsakyti
as visusu TB batus perku 11, o paprastai perku US10. kazkuriame atsiliepime iskaiciau, jog jos 0.5 dydzio mazintos. tai tas laisvumas 11 dydzio man bus kaip tik tada.

merginos, kurios mylite ir lakuojate savo nagucius paprastu laku, gal norite jungtis prie manucurist.com? Mano viskas issibaige.... noriu pasipildyti  ax.gif as nupirkciau

Aš imčiau laką ,bet tik vakare.
Kokius imi ?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 12 04, 12:41)
Ar nenutrupa kartą išplovus indus? Ar šiaip kažką pasidarbavus? Kiek pamenu, reikdavo kasdien nuvalyti ir lakuot iš naujo🫣

as plaunu su pirstinem ir persilakuoju kas antra diena, nors man laiko ir po 5. as nelakuoju geliniais lakais
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2024 12 04, 12:50)
Kokius imi ?

noriu blizgancios pudrytes ir keliu prieziuros priemoniu..
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 12 04, 12:46)
GAP ir GAP FACTORY prasidejo Gap Cash akcija - papildoma 39-40% nuolaida viskam nuo raudonu kainu

VICTORIA'S SECRET prasidejo akcija - papildoma $25 nuo $75 nuolaida, galioja ir clearance (negalioja ne VS brendo prekems)

o nuo paprastų kainų būtų -30% su kodu great ir dar -40% su gap cash?
Atsakyti
as visusu TB batus perku 11, o paprastai perku US10. kazkuriame atsiliepime iskaiciau, jog jos 0.5 dydzio mazintos. tai tas laisvumas 11 dydzio man bus kaip tik tada.

Sveika, aš norėčiau prisijungti su 3 priemonėmis smile.gif 49 Eur 4u.gif
Atsakyti
parasykit man tada del laku el pastu yolitux@gmail.com iki siandien vakaro 20:00

neterskim temos musu turgeliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Vakar[/b!], 13:00
QUOTE(zibuteg @ 2024 12 04, 12:50)
Kokius imi ?

prisijungiau, retai geliu lakuoju.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2024 12 04, 12:10)
o nuo paprastų kainų būtų -30% su kodu great ir dar -40% su gap cash?

Ne, galioja arba puslapio kodas, arba Cash.
Atsakyti