Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2024 12 03, 14:22)

Ačiū 4u.gif
Turėjus jį .
Man didžiausia problema nuvalyti tušą🙈
Nemėgstu su vatytėm valyti ,jautrios akys.Užtat tas hourglass tušas nuostabiai tinka .Nusiplauna lengvai su vandeniu wub.gif Ir dažo gražiai ir išbūna per dieną wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 03 gruodžio 2024 - 13:44
QUOTE(Gafsa @ 2024 12 03, 14:34)
man jis ziauriai gret sutirsteja  unsure.gif

Man nuo jo šiūra blakstės unsure.gif sutrumpėja per pusę
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 12 03, 14:34)
man jis ziauriai gret sutirsteja  unsure.gif

Yra momentas.

QUOTE(zibuteg @ 2024 12 03, 14:43)
Ačiū  4u.gif
Turėjus jį .
Man didžiausia problema nuvalyti tušą🙈
Nemėgstu su vatytėm valyti ,jautrios akys.Užtat tas hourglass tušas nuostabiai tinka .Nusiplauna lengvai su vandeniu wub.gif Ir dažo gražiai ir išbūna per dieną  wub.gif

Aš plaunu vandeniu. Pirma aliejinis prausiklis visam makiažui nuimti, tada gelinis jau tikrai švariam rezultatui. Nenaudojų vatos skrituliukų jau labai seniai.
Išbandysiu hourglass būtinai.
Atsakyti
OLD NAVY renkasi naujas krepsys su papildoma 20%
Atsakyti
CALVIN KLEIN papildmoma 25% nuolaida krepsy

OLD NAVY papildoma 20% nuolaida krepsy

TORY BURCH nuolaidos iki 60%, paskutine nuolaidos diena

SAKSOFF5TH papildoma 60% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems

IHERB papildoma 25% nuolaida

COACH OUTLET papildoma 30% nuolaida sioms prekems

MICHAEL KORS papildoma 15% nuolaida sioms prekems

MACYS beauty sale

FRAGRANCENET papildoma 40% nuolaida nuo pradiniu kainu
Atsakyti
YOOX papildoma 25% nuolaida krepsy
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 12 03, 10:33)
Merginos, kuris ten hourglass tušas geras?

Aš sudetis tikrinu cosdna.com. Paskutiniu metu perku Maybelline tušą, man jis žymiai geresnis nei visi brangūs ir dabar patikrinus sudėtį nustebau, kad jo sudėtis geresnė nei pvz YSL.

Aš gal 3 kartus rašiau postą ir tryniau, galvoju, aj... mano paskutiniai tušai irgi meibelino (geltonai baltas) ir lorealio auksinis kažkoks. Nu neturiu priekaištų. Sudėčių neskaičiau, bet naudoju retai.
Vakar namie turėjau tris gaisrininkus ir po to galvoju - galėjau bent kažkiek būt pasidažius biggrin.gif Biški mikrobangę papleškinau, tai turėkit omeny, kad 2 gesintuvo pšykai (miltelinio) ir namus kopsit en valandų doh.gif Iš streso nedašilo gesint šlapiu skuduru, buvo baisu, kad sprogs. Oj klausiau visą vakarą po to vyro moralo...
Atsakyti
Renkasi naujas TOMMY HILFIGER su 25% papildoma
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 03, 17:04)
Aš gal 3 kartus rašiau postą ir tryniau, galvoju, aj... mano paskutiniai tušai irgi meibelino (geltonai baltas) ir lorealio auksinis kažkoks. Nu neturiu priekaištų. Sudėčių neskaičiau, bet naudoju retai.
Vakar namie turėjau tris gaisrininkus ir po to galvoju - galėjau bent kažkiek būt pasidažius  biggrin.gif Biški mikrobangę papleškinau, tai turėkit omeny, kad 2 gesintuvo pšykai (miltelinio) ir namus kopsit en valandų doh.gif Iš streso nedašilo gesint šlapiu skuduru, buvo baisu, kad sprogs. Oj klausiau visą vakarą po to vyro moralo...

blink.gif nuo ko užsidegė
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 03, 17:04)

Vakar namie turėjau tris gaisrininkus ir po to galvoju - galėjau bent kažkiek būt pasidažius  biggrin.gif Biški mikrobangę papleškinau, tai turėkit omeny, kad 2 gesintuvo pšykai (miltelinio) ir namus kopsit en valandų doh.gif Iš streso nedašilo gesint šlapiu skuduru, buvo baisu, kad sprogs. Oj klausiau visą vakarą po to vyro moralo...

Ui uzjauciu tave del gesintuvo ir namu tvarkymo. unsure.gif Pas mane apsiruke velniazin ko sugalvojo pazaisti su milteliniu gesintuvu, tai ispurske visa dideli po sodyba ir jaunuju kambari, o vakare jau turi rinktis vestuves[ kitas banketas] , tai ir mes ir virejos ir valytoja ir pagalbine ant 220 varem plaut, nes firmos jau nebedirbo kad sutvarkytu, zodziu.

O kiti durneliai i baseina ispurske visa gesintuva, doh.gif zodziu pas mane buna taip linksma, kad norisi verkti.
Atsakyti
Į tušų temą ILIA man labai patinka, su vandeniu nusiplauna 4u.gif

Eina sau rimaitytetyte nuo tokių klientų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 03, 14:46)
Man nuo jo šiūra blakstės  unsure.gif sutrumpėja per pusę

Man tai šitas patiko https://www.douglas....enic-mascara-2/
ir nusiplauna lengvai
Atsakyti