Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2024 12 03, 11:41)
Vis nesuaugi niekaip  biggrin.gif čia vaikų maisc  biggrin.gif

Grynai doh.gif lotuliukas.gif bet vaikui valgyti taip neleidžiu, bet ji pati labiau ir nori "rimto" maisto
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 12 03, 10:33)
Merginos, kuris ten hourglass tušas geras?

Aš sudetis tikrinu cosdna.com. Paskutiniu metu perku Maybelline tušą, man jis žymiai geresnis nei visi brangūs ir dabar patikrinus sudėtį nustebau, kad jo sudėtis geresnė nei pvz YSL.

https://www.cultbeau...a-10g/12908490/

O kuris konkrečiai Maybelline?
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 12 03, 10:02)
pvz McDonald'o asortimentas, visokie traskučiai, trapučiai, užtepėles, sumuštinukai, kepta duona su sūriu ir majonezu, šokoladukai, miltiniai gaminiai patinka ir pan.. Aš užkandžių žmogus ir karštą maistą dažniausiai valgau tik pas mamą per sekmadieninius pietus, kuriuos praleisti draudžiama essen.gif bet aš visą gyvenimą taip ir man gerai, nors kitiems gal ir nepriimtina būtų tokia mityba

Svoris neauga? Aš nuo tokio maisto pro duris netilpčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 03 gruodžio 2024 - 10:17

Parduodu naujus vyriškus JCREW marškinelius, labai maloni neskysta medvilne.
Tall xl dydis
Tokia plytine grazi spalva.
vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]

15 eur
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 12 03, 11:16)

ligoninej su 18 skyliu skrandy guleciau unsure.gif

dabar rimc klausims: kas esat buve PALAU BLAUGRANA arenoj Barselonoj? Ar ieinant tikrina kuprines? Ar galima jas isinesti i varzybas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 gruodžio 2024 - 10:52
QUOTE(Evameda1 @ 2024 12 03, 10:02)
pvz McDonald'o asortimentas, visokie traskučiai, trapučiai, užtepėles, sumuštinukai, kepta duona su sūriu ir majonezu, šokoladukai, miltiniai gaminiai patinka ir pan.. Aš užkandžių žmogus ir karštą maistą dažniausiai valgau tik pas mamą per sekmadieninius pietus, kuriuos praleisti draudžiama essen.gif bet aš visą gyvenimą taip ir man gerai, nors kitiems gal ir nepriimtina būtų tokia mityba

Man vien skaitant skrandį skauda.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 12 03, 12:16)

Ne, su svoriais viskas ok, vieną kilogramą būtų visada smagu numesti, bet rūbų dydis tas pats, nuo tada kai nustojau augti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 12 03, 12:34)
Ne, su svoriais viskas ok, vieną kilogramą būtų visada smagu numesti, bet rūbų dydis tas pats, nuo tada kai nustojau augti smile.gif

Pavydžiu. geras metabolizmas, geri genai. tik žiūrėkit, ar organai neriebėja nuo tokio maisto, net jei esate plona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2024 12 03, 11:10)

Ačiū!

Maybelline šis: https://www.eurokos....7-ml-brown.html
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 12 03, 14:22)

Mano dukra jį naudoja. Blakstienos atrodo įspūdingai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 12 03, 14:29)
Mano dukra jį naudoja. Blakstienos atrodo įspūdingai  bigsmile.gif

Tai aš irgi nuo dukrų nukopinau, dar pasižiūrėjau sudėtis bigsmile.gif iki tol visą laik brangius pirkdavau, bet asmeniškai tikrai nematau skirtumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 12 03, 14:22)

man jis ziauriai gret sutirsteja unsure.gif
Atsakyti