Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Junkitės prie OldNavy. 50%+20% :)

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 02, 23:10)
Maistą žiūriu visada. Jokių šūdų pirkimo.

O aš tai vat ant visokių šūdų tik ir gyva hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 12 02, 22:54)
O aš tai vat ant visokių šūdų tik ir gyva hihihi.gif

biggrin.gif pvz?
Atsakyti
Patogiosios VS liemenėlės nebolgai panukainotos: vs
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2024 12 02, 21:41)
Kazkada kazkuri rase, kad sukrenta, bet kaip ir pukines, nuo kokybes manau priklauso.

Reikia feno. Ziuriu Dyson Supersonic Nural arba Dyson Supersonic R professional. Gal kuri galit pakomentuot ar verti kainos?

turiu airwrap, jis turi tokia galvute ispusti plaukus kaip fenas - mano vidutiniams sviesiems plaukams uztenka ax.gif bet uztat kokios gerio tie visi antgaliai! Dabar nenoreciau jokio kito prietaiso, sitas mane islepino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2024 12 03, 08:40)
turiu airwrap, jis turi tokia galvute ispusti plaukus kaip fenas - mano vidutiniams sviesiems plaukams uztenka  ax.gif bet uztat kokios gerio tie visi antgaliai! Dabar nenoreciau jokio kito prietaiso, sitas mane islepino  wub.gif

Bandziau airwrap, bet man jis labiau ne fenas, o plauku formavimo prietaisas pasirode. Išdziovino, bet nepatiko pati forma (tiesus). Plaukus tikrai fainus padaro 😊
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 03, 08:20)

pvz McDonald'o asortimentas, visokie traskučiai, trapučiai, užtepėles, sumuštinukai, kepta duona su sūriu ir majonezu, šokoladukai, miltiniai gaminiai patinka ir pan.. Aš užkandžių žmogus ir karštą maistą dažniausiai valgau tik pas mamą per sekmadieninius pietus, kuriuos praleisti draudžiama essen.gif bet aš visą gyvenimą taip ir man gerai, nors kitiems gal ir nepriimtina būtų tokia mityba
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 12 03, 10:02)
pvz McDonald'o asortimentas, visokie traskučiai, trapučiai, užtepėles, sumuštinukai, kepta duona su sūriu ir majonezu, šokoladukai, miltiniai gaminiai patinka ir pan.. Aš užkandžių žmogus ir karštą maistą dažniausiai valgau tik pas mamą per sekmadieninius pietus, kuriuos praleisti draudžiama essen.gif bet aš visą gyvenimą taip ir man gerai, nors kitiems gal ir nepriimtina būtų tokia mityba

O man teko pakeist mityba iš esmės. Nebegaliu glitimo, pieno produktų, krakmolo, visų sojos produktų ir kryžmažiedžių. Kavinėj pavalgyt misija neįmanoma.
Atsakyti
Merginos, kuris ten hourglass tušas geras?

Aš sudetis tikrinu cosdna.com. Paskutiniu metu perku Maybelline tušą, man jis žymiai geresnis nei visi brangūs ir dabar patikrinus sudėtį nustebau, kad jo sudėtis geresnė nei pvz YSL.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2024 12 03, 11:15)
O man teko pakeist mityba iš esmės. Nebegaliu glitimo, pieno produktų, krakmolo, visų sojos produktų ir kryžmažiedžių. Kavinėj pavalgyt misija neįmanoma.

Užjaučiu 4u.gif įsivaizduoju kaip nelengva, kai tenka keisti įpročius taip stipriai
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 12 03, 10:02)

Vis nesuaugi niekaip biggrin.gif čia vaikų maisc biggrin.gif
Atsakyti