Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 11 30, 05:47)

o buvo dydziu? man rodo kad nieko nebera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2024 11 30, 11:38)
o buvo dydziu? man rodo kad nieko nebera  unsure.gif

Buvo, bet ne kažką. Po kelis tik.😉
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 30, 10:56)
Šiand neperka

O rytoj irgi neperka?
Oldnavy užmačiau gerų pasiūlymų 🙈
Atsakyti
Šiaip, aš maniau, jog BF savaitgalį kažkas pirks ir šeštadienį. Na bet yr kaip yr.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 30, 12:40)
Šiaip, aš maniau, jog BF savaitgalį kažkas pirks ir šeštadienį. Na bet yr kaip yr.

Aš tai kažkaip šeštadieniais vis noriu kažką nusipirkt, pavakaroji, nu ir tada gi negaila, širdelė atsipalaiduoja ir norisi pasitaškyt.😁
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 11 30, 14:00)
Aš tai kažkaip šeštadieniais vis noriu kažką nusipirkt, pavakaroji, nu ir tada gi negaila, širdelė atsipalaiduoja ir norisi pasitaškyt.😁

aš vakar taip vakarojant Airomi Dubajaus šokolEdų papirkau 😁🥂
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 30, 13:40)

Aš su Zara susifeilinau. Tiek kašike grožių turėjau ir, kol laukiau vieno dydžio, neliko visko!!!
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 30, 14:28)
Aš su Zara susifeilinau. Tiek kašike grožių turėjau ir, kol laukiau vieno dydžio, neliko visko!!!

sujauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 30, 13:28)

Aš irgi nieko negavau, ko norejau
Atsakyti
Man rods kasmet tikimės labai daug iš to BF, o gaunasi pššš... nieko gero ten nebūna biggrin.gif geresnės kainos būna prieš ir po BF biggrin.gif
Papildyta:
man kaip šikt prireikė pagaut šitą šalmą aggressive.gif
https://www.cos.com/...otta-1222168005
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 30 lapkričio 2024 - 19:08
QUOTE(sollo @ 2024 11 30, 13:17)
aš vakar taip vakarojant Airomi Dubajaus šokolEdų papirkau 😁🥂

Saunuole biggrin.gif As po darbuko grizau dabar , skanaus vyno taure, kompas, niu ir kazka reiktu nusipirkt, bet......, sutaupysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 11 30, 20:49)
Saunuole biggrin.gif As po darbuko grizau dabar , skanaus vyno taure, kompas, niu ir kazka reiktu nusipirkt, bet......, sutaupysiu. smile.gif

Aš tave paskaičiusi pokštelėjau prosecco ir lenkiau irgi "ant"pirkimų biggrin.gif norėjau kriu sejuono, bet atnorėjau biggrin.gif
Atsakyti