Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(stuleju @ 2024 11 27, 11:13)
Ar yra kieno paauglės miršta dėl Stussy džempų? Kur juos pirkti? unsure.gif

Vinted tie siaubingi dzempai🙈😊
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 11 27, 10:35)

Parodžiau vaikui, jis sakė jam baisūs. Žodžiu jis nesuprato kodėl tai madoj biggrin.gif jis tokių nematęs 🤔
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 27, 11:47)
Parodžiau vaikui, jis sakė jam baisūs. Žodžiu jis nesuprato kodėl tai madoj  biggrin.gif jis tokių nematęs 🤔

Turi skoni vaikas 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(laurita99as @ 2024 11 27, 09:29)
Labas rytas, ar nupirktumėt iš Columbia.com? 4u.gif

Sveiki, taip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2024 11 27, 10:13)
Ar yra kieno paauglės miršta dėl Stussy džempų? Kur juos pirkti? unsure.gif

Yra biggrin.gif nelabai kur nupirksi, tik stussy puslapyje arba Vilniuje yra ITK parduotuvėje

QUOTE(gėlužė @ 2024 11 27, 10:35)

Vintede bus padielkos. O džempai kaip džempai, nei siaubingi, nei gražuoliai. Paprastas laisvalaikio rūbas. Man tai jie visai patinka, pati net norėčiau biggrin.gif gyvai čiupinėjus pardėje, tai tikrai faini, tik kainos nesuprantu.
Va šitas labai patiko https://eu.stussy.co...sa-hoodie-berry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: [b!]Vakar[/b!], 10:07
Maniškė makute pirkosi tai išstudijavau viska, lyg originalas…gal ne visi padielkos..
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 11 27, 11:21)
Maniškė makute pirkosi tai išstudijavau  viska, lyg originalas…gal ne visi padielkos..

35€ už naują originalą, kai jų kaina 150€ ir nebūna nuolaidų? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ar iš jomashop nupirktumėte? Nusiunčiau užsakymą..
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 11 27, 11:05)
Yra  biggrin.gif nelabai kur nupirksi, tik stussy puslapyje arba Vilniuje yra ITK parduotuvėje
Vintede bus padielkos. O džempai kaip džempai, nei siaubingi, nei gražuoliai. Paprastas laisvalaikio rūbas. Man tai jie visai patinka, pati net norėčiau biggrin.gif gyvai čiupinėjus pardėje, tai tikrai faini, tik kainos nesuprantu.
Va šitas labai patiko https://eu.stussy.co...sa-hoodie-berry

Maniskė nori visai tokių paprastų (Basic pvz), man džempai kaip džempai, kaina aišku kitas dalykas biggrin.gif Vintede man visiškas įtarimas, nepirksiu tikrai iš ten, ten tai va baisiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Stusy perku originalioj e parduotuvėje. Nesu mačiusi nuolaidų. Kokybė puiki.
O dabar prireikė Isabel Marant Bekett batų. Taip pat nesitikiu nuolaidų. Bandžiau laukti, bet dydžiai ir be nuolaidų dingsta.
Atsakyti
Laba diena smile.gif Junkitės prie Timberland, yra gerų kainų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2024 11 27, 11:35)
Maniskė nori visai tokių paprastų (Basic pvz), man džempai kaip džempai, kaina aišku kitas dalykas biggrin.gif Vintede man visiškas įtarimas, nepirksiu tikrai iš ten, ten tai va baisiai atrodo biggrin.gif

Tai vat ir maniškėms tik basic su nediduku logo tinka. Vintede nebent devėtą pirkti iš patikimo nario, bet naujo už 35€ tikrai originalaus nenusipirksi smile.gif

QUOTE(bumbulas @ 2024 11 27, 11:39)
Stusy perku originalioj e parduotuvėje. Nesu mačiusi nuolaidų. Kokybė puiki.
O dabar prireikė Isabel Marant Bekett batų. Taip pat nesitikiu nuolaidų. Bandžiau laukti, bet dydžiai ir be nuolaidų dingsta.

Net ir nebūna jiems nuolaidų, kaip ir big boys džinsams. O užsienyje į stussy pardes norėdamas patekti dar ir eilutėje pastovėsi, nes vienu metu limituotą kiekį tik įleidžia smile.gif geras marketingas biggrin.gif kuo sunkiau gaut, tuo labiau norisi biggrin.gif
Atsakyti