Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2024 11 22, 00:25)
Kiek per pažastis ir kokia kaina?  unsure.gif  rolleyes.gif

55cm /45€ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2024 11 21, 23:41)
Turiu Landsend ir šitą Columbia , nepasakyčiau , kad ypač šilti  rolleyes.gif užtat apie CG misticą vis svajoju :
Landsend ilgąją išaugau  unsure.gif  parduodu , M dydį , juodą , kelis kartus tik apsirengus buvau , gal kam reikia. 4u.gif

gal jau man tas amzius, kai is niekur silta darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 21, 18:26)
Blogai, kodas per ilgas paštomatui. Teks laukt kurjerio. Kad aš daugiau pirkčiau ką nors, ko negalima grąžint į parduotuvę... nesulauks  biggrin.gif

Hmm...visada grąžinu per dpd su tuo lipduku kur būna siuntoj kartu su prekėm.
Atsakyti
Nusss, labas rytas, gražuolės biggrin.gif ar kuri naudojate ką nors iš Age Stop? 😂 užknietėjo sužinot, ar blefas, ar kažką daro?

Beje! Vakar buvo 10-a diena kai geriu tą kolageną. Veidas skaistus skaistus ir nagai arkliniai ėmė augt wub.gif ir, žinokit, aš jo išgėrus miegu kaip užmušta biggrin.gif matyt kažkoks vitaminas gerai suveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2024 11 21, 16:07)
Tai suprantama, nes reikia užsakymo nr. įrašyti ir pan. Dabar kai atidarau paskyrą, man rašo, kad neturiu jokių grąžinamų prekių.

Taip buvo man tada, kai apsižioplinus pirkau kaip svečias, neprisijungus. Tam jie irgi turi grąžinimo variantą.

QUOTE(AstaRaud @ 2024 11 22, 07:36)
Hmm...visada grąžinu per dpd su tuo lipduku kur būna siuntoj kartu su prekėm.

Būtent, HM'o maiše visada būna grąžinimo lipdukas iš karto. Žiauriai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 22, 09:03)
Nusss, labas rytas, gražuolės  biggrin.gif ar kuri naudojate ką nors iš Age Stop? 😂 užknietėjo sužinot, ar blefas, ar kažką daro?

Beje! Vakar buvo 10-a diena kai geriu tą kolageną. Veidas skaistus skaistus ir nagai arkliniai ėmė augt wub.gif ir, žinokit, aš jo išgėrus miegu kaip užmušta  biggrin.gif matyt kažkoks vitaminas gerai suveikia  biggrin.gif

Klausiau, kada gerti geriausia. Ryte.
Atsakyti
Nusss, labas rytas, gražuolės  biggrin.gif ar kuri naudojate ką nors iš Age Stop? 😂 užknietėjo sužinot, ar blefas, ar kažką daro?

Beje! Vakar buvo 10-a diena kai geriu tą kolageną. Veidas skaistus skaistus ir nagai arkliniai ėmė augt wub.gif ir, žinokit, aš jo išgėrus miegu kaip užmušta  biggrin.gif matyt kažkoks vitaminas gerai suveikia  biggrin.gif

Nemanau kad šveicarai blefuotų... unsure.gif

Koks kolagenas, pasirodom, gal ir man reikia biggrin.gif . Noriu kažką gert, labai labai noriu kažką gert, nesvarbu ką, bet noriu gert, tiks bet kas, kad tik gert... lotuliukas.gif Tai spėju vakarą užbaigsiu šampe lotuliukas.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2024 11 22, 10:20)
Nemanau kad šveicarai blefuotų... unsure.gif

Koks kolagenas, pasirodom, gal ir man reikia  biggrin.gif . Noriu kažką gert, labai labai noriu kažką gert, nesvarbu ką, bet noriu gert, tiks bet kas, kad tik gert...  lotuliukas.gif Tai spėju vakarą užbaigsiu šampe  lotuliukas.gif  alc.gif

Gold, akvija jam dabar biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 11 21, 22:50)
Nusipirkau ilgą Didriksons, irgi esu saltmire.

Kokį pirkot?
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 21, 23:29)
S13 labai šiltas
Landsend ilgasis irgi šiltas
Dar tas columbia https://www.columbia...51351_color=011

Turiu Landsend,Columbia panašų,nu man jie visai nešilti..
Atsakyti

Dziaugiuos kad patiko, nes pagalvojau kad jau JMD isrankiai nelabai patiks. biggrin.gif
Ir as jau 10 dienu, oda keiciasi, svelni tokia. Tik nepamirsk suplakti pries gerdama, nes buna ant dugno lieka tokiu nuosedu.

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2024 11 22, 09:20)

Koks kolagenas, pasirodom, gal ir man reikia  biggrin.gif . Noriu kažką gert, labai labai noriu kažką gert, nesvarbu ką, bet noriu gert, tiks bet kas, kad tik gert...  lotuliukas.gif Tai spėju vakarą užbaigsiu šampe  lotuliukas.gif  alc.gif

Sis. 4u.gif
https://www.gopeshop...amas-kolagenas/
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 11 22, 11:15)
Dziaugiuos kad patiko, nes pagalvojau kad jau JMD isrankiai nelabai patiks. biggrin.gif
Ir as jau 10 dienu, oda keiciasi, svelni tokia. Tik nepamirsk suplakti pries gerdama, nes buna ant dugno lieka tokiu nuosedu.

aha, aciu labai uz patarimus, plaku 4u.gif veidas tikrai labai grazus, buvau dar vakar veiduko masaze, tai syryt is viso visa pati sau grazi, kas retai buna biggrin.gif

visad gerdavau nakciai, dabar gersiu ryte biggrin.gif tikiuos neuzmigsiu biggrin.gif

Atsakyti