Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

VS visu pizamu sumazintos kainos
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 20, 14:14)
viskas kas naikai eplai ir apsmuke- dzempai, dzinsai  biggrin.gif

Čia reikia labai atsargiai, jie jautrūs tokiom nesąmonėm ir be jų žinios nieko nebenupirksi, arba gulės kampe ir rūkys.
Geriausia dovana yra €. Tarkim maniškis dabar savo kompą atsinaujino, įsidėjo už savo sutaupytus ir uždirbtus naują video kortą, pasistatė antra monitorių į mane nusižiūrėjęs biggrin.gif o nuo šio gimtadienio pradės sakė taupyt kažkokiai pyrdai, su kuria galima bus nuo 15 ar 16 metų važiuot 🙈
Taip kad aš dėčiau vokan ir nesukčiau smegenų, nebent labai žinai ko nori ir 1000% įtkksi.
Atsakyti
Renkasi UNIFORMADVANTAGE
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 20, 14:14)
viskas kas naikai eplai ir apsmuke- dzempai, dzinsai  biggrin.gif

Apsiverktų gavęs aprangą biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2024 11 20, 14:38)
Čia reikia labai atsargiai, jie jautrūs tokiom nesąmonėm ir be jų žinios nieko nebenupirksi, arba gulės kampe ir rūkys.
Geriausia dovana yra €. Tarkim maniškis dabar savo kompą atsinaujino, įsidėjo už savo sutaupytus ir uždirbtus naują video kortą, pasistatė antra monitorių į mane nusižiūrėjęs  biggrin.gif o nuo šio gimtadienio pradės sakė taupyt kažkokiai pyrdai, su kuria galima bus nuo 15 ar 16 metų važiuot 🙈
Taip kad aš dėčiau vokan ir nesukčiau smegenų, nebent labai žinai ko nori ir 1000% įtkksi.

O taip, viskas tiktų, kas su PC ir pan. Turi dyyydelį lenktą montiką. Du ant stalo jau netilptų.
Pyrdos labai norėjo, bet Vilniuj man tai neatrodo patikimiausia priemonė, plius trumpas sezonas.
Draugės sūnus pajūry važinėja, jam ten tarp miestelių reikia, tai suprantu.
Atsakyti
Renkasi naujas OLD NAVY su Super Cash
Atsakyti
COACH OUTLET papildoma 25% nuolaida

CONVERSE papildoma 50% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 15:27