Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Užrodykite gražius akims šešėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2024 11 19, 22:14)
Aš dabar laukiu iš ten didelės Charlotte Tilbury kalėdinio davento kalendoriaus - širdies, prireikė kaip mažam vaikui žaislo, tai pasidovanojau sau lapkričio proga  lotuliukas.gif Tikiuos atkeliaus nenuniurkytas  unsure.gif
blink.gif  huh.gif  doh.gif

O aš nusipirkau Sephoros advento kalendorių iš UK su 40 produktų berods. Vertė virš 1k. Nu idomu ar patiks biggrin.gif Bet jau labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 11 20, 00:47)
Kur buvai kai 20 off buvo? Buvo ir mini rinkinys sf su neutral spalvom, tuoj ispirko.
As turiu 2 spalvas sf, labai mylejau, kol mano paugle akupavo abu🙈

Dar nebuvau gavus laiško kalėdų seneliui 🤣
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Amžinas klausimas - ta ką Kalėdom paaugliams vyrukams?
Kaip lengva megaitėms, bet vyriškai giminei...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 19, 15:35)
O jums dydis tinka? Nes aš pvz nerandu tinkamų patalynių. Lidle dėl to ir pigau.

Dabar jau yra pvz. Dreamon tikrai turi. Man kadangi pati pagalvė labai svarbu tai užvalkalus pritaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(dauksyte77 @ 2024 11 20, 11:55)
Dabar jau yra pvz. Dreamon tikrai turi. Man kadangi pati pagalvė labai svarbu tai užvalkalus pritaikysiu.

Turėjau omeny, kad kainos pigesnės, kai dydis nelikvidus.
Atsakyti
Primenu, kad atsiuntusios OLD NAVY, GAP, BANANA REPUBLIC uzsakymus visada ismeskite prekes is savo krepsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 11 20, 11:17)
Primenu, kad atsiuntusios OLD NAVY, GAP, BANANA REPUBLIC uzsakymus visada ismeskite prekes is savo krepsio ax.gif

Labukas, o kokių nors gerų nuolaidų ten yra? Gal tos, kur rašo Cardmembers? ax.gif
Atsakyti
CK suknia uz aciu

QUOTE(Renadai @ 2024 11 20, 12:08)
Labukas, o kokių nors gerų nuolaidų ten yra? Gal tos, kur rašo Cardmembers?  ax.gif

Ten tai kur? ON dar turime Super Cash. Mes neturime kreditines, su kuria ta nuolaida. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 lapkričio 2024 - 12:29
JOESNEWBALANCEOUTLET papildoma 30% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 20, 11:16)

Amžinas klausimas - ta ką Kalėdom paaugliams vyrukams?
Kaip lengva megaitėms, bet vyriškai giminei...

viskas kas naikai eplai ir apsmuke- dzempai, dzinsai biggrin.gif
Atsakyti