Užrodykite gražius akims šešėlius
QUOTE(NORIKA @ 2024 11 19, 22:14)
Aš dabar laukiu iš ten didelės Charlotte Tilbury kalėdinio davento kalendoriaus - širdies, prireikė kaip mažam vaikui žaislo, tai pasidovanojau sau lapkričio proga Tikiuos atkeliaus nenuniurkytas
O aš nusipirkau Sephoros advento kalendorių iš UK su 40 produktų berods. Vertė virš 1k. Nu idomu ar patiks Bet jau labai laukiu
QUOTE(gėlužė @ 2024 11 20, 00:47)
Kur buvai kai 20 off buvo? Buvo ir mini rinkinys sf su neutral spalvom, tuoj ispirko.
As turiu 2 spalvas sf, labai mylejau, kol mano paugle akupavo abu🙈
As turiu 2 spalvas sf, labai mylejau, kol mano paugle akupavo abu🙈
Dar nebuvau gavus laiško kalėdų seneliui 🤣
Amžinas klausimas - ta ką Kalėdom paaugliams vyrukams?
Kaip lengva megaitėms, bet vyriškai giminei...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 19, 15:35)
O jums dydis tinka? Nes aš pvz nerandu tinkamų patalynių. Lidle dėl to ir pigau.
Dabar jau yra pvz. Dreamon tikrai turi. Man kadangi pati pagalvė labai svarbu tai užvalkalus pritaikysiu.
QUOTE(dauksyte77 @ 2024 11 20, 11:55)
Dabar jau yra pvz. Dreamon tikrai turi. Man kadangi pati pagalvė labai svarbu tai užvalkalus pritaikysiu.
Turėjau omeny, kad kainos pigesnės, kai dydis nelikvidus.
Primenu, kad atsiuntusios OLD NAVY, GAP, BANANA REPUBLIC uzsakymus visada ismeskite prekes is savo krepsio
QUOTE(linamog @ 2024 11 20, 11:17)
Primenu, kad atsiuntusios OLD NAVY, GAP, BANANA REPUBLIC uzsakymus visada ismeskite prekes is savo krepsio
Labukas, o kokių nors gerų nuolaidų ten yra? Gal tos, kur rašo Cardmembers?
CK suknia uz aciu
Ten tai kur? ON dar turime Super Cash. Mes neturime kreditines, su kuria ta nuolaida.
QUOTE(Renadai @ 2024 11 20, 12:08)
Labukas, o kokių nors gerų nuolaidų ten yra? Gal tos, kur rašo Cardmembers?
Ten tai kur? ON dar turime Super Cash. Mes neturime kreditines, su kuria ta nuolaida.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 20, 11:16)
Amžinas klausimas - ta ką Kalėdom paaugliams vyrukams?
viskas kas naikai eplai ir apsmuke- dzempai, dzinsai