Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2024 11 14, 11:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73170282" data-time="1731573403"><div><p>tai vat ir man to rakto traukyt nereikia, o visai neseniai, as ta pulteli primygiau kiseneje su dirzu, kai pasilenkiau ieskot nukritusio telefono ir atidariau bagaznyka, vos nenuardama gale stovinciam automobiliui nosies. todel sugalvojau izoliuot ji vartotojo įkelta nuotrauka
coach as turejau, labai greitai nusitrina grandeles, labai nekazka atrodo, pakabukai is viso, po keliu menesiu suluzo.</p></div></blockquote><p>Be rankinės? Nu, ok. O kur mašinos dokai, teisės, asmens dokumentas? Lūpdažis? Nosinaitės? Aš taip mažai visko nešiuojuos, bet be brankinės - niekaip</p>

aš ne tik rankinę bet ir tašę papildomai, šiandien vyrui skau, kad jos vis didėja, tuo jį darbą su lagaminu eisiu biggrin.gif
Na bet man reikia visokių kalendorių užrašinių, knygos, termoso su kava, obuolio etc. Aš old school.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 11 14, 11:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73170282" data-time="1731573403"><div><p>tai vat ir man to rakto traukyt nereikia, o visai neseniai, as ta pulteli primygiau kiseneje su dirzu, kai pasilenkiau ieskot nukritusio telefono ir atidariau bagaznyka, vos nenuardama gale stovinciam automobiliui nosies. todel sugalvojau izoliuot ji vartotojo įkelta nuotrauka
coach as turejau, labai greitai nusitrina grandeles, labai nekazka atrodo, pakabukai is viso, po keliu menesiu suluzo.</p></div></blockquote><p>Be rankinės? Nu, ok. O kur mašinos dokai, teisės, asmens dokumentas? Lūpdažis? Nosinaitės? Aš taip mažai visko nešiuojuos, bet be brankinės - niekaip</p>

nei masinos doku nei teisiu siais laikais veziotis nereikia. policija viska mato sistemoje, be to turiu doku nuotraukas telefone.
lupdaziu man nereikia, pasidazau namie, man uztenka. vaikisku dregnu serveteliu pakelis yra auto. nezinau, nekenciu as tampyt tu daiktu. niekad ju nenaudoju. isigijau labai mini pinigine, kad nieko nereiktu papildomai imt. zinau, visai nemoteriska, nu bet ka as zinau unsure.gif
Atsakyti
Ar Columbia yra papildomas kodas sale prekems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 14, 11:47)
nei masinos doku nei teisiu siais laikais veziotis nereikia. policija viska mato sistemoje, be to turiu doku nuotraukas telefone.
lupdaziu man nereikia, pasidazau namie, man uztenka. vaikisku dregnu serveteliu pakelis yra auto. nezinau, nekenciu as tampyt tu daiktu. niekad ju nenaudoju. isigijau labai mini pinigine, kad nieko nereiktu papildomai imt. zinau, visai nemoteriska, nu bet ka as zinau  unsure.gif

Aš lygiai taip pat! Turiu mini piniginę, ten ID yra. O mašinos dokų jau seniai nebesivežioju. Turiu ir mini rankinę, bet be jos žiūriu man patogiau. Viskas ko reikia telefone, atsiskaitymai, kortelės.
Labai nustembu, kai pamatau žmones su tomis didžiulėmis piniginėmis biggrin.gif tokią tik į Balį vežiausi, kad būtų kur milijonus susikraut. O LT jau seniai miniatiūrinę turiu, kuri pagal viską gal irgi net ne piniginė, o raktinė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: [b!]Šiandien[/b!], 10:57
QUOTE(sollo @ 2024 11 14, 10:48)
Ar Columbia yra papildomas kodas sale prekems? 4u.gif

Yra 30% sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 11 14, 11:56)
Aš lygiai taip pat! Turiu mini piniginę, ten ID yra. O mašinos dokų jau seniai nebesivežioju. Turiu ir mini rankinę, bet be jos žiūriu man patogiau. Viskas ko reikia telefone, atsiskaitymai, kortelės.
Labai nustembu, kai pamatau žmones su tomis didžiulėmis piniginėmis  biggrin.gif tokią tik į Balį vežiausi, kad būtų kur milijonus susikraut. O LT jau seniai miniatiūrinę turiu, kuri pagal viską gal irgi net ne piniginė, o raktinė  biggrin.gif

tipo tokia?

https://www.ebay.com/itm/156043445269
Atsakyti
as tai turiu seeena seeena liebeskind berlin raktine, minkstos odos, man ji tokia miela, nenoriu nieko kito biggrin.gif
Atsakyti

Merginos padėkit suprasti. Geriu vitaminus nuo plaukų slinkimo 3 men. Kirpėja sako, kad dar bent jau 3 mėn. gerti. Tikrai? Netgi nedarant kraujo turimų ir jeigu jų netrūksta? (Chr, zn)

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 11 14, 12:15)
<p>Merginos padėkit suprasti. Geriu vitaminus nuo plaukų slinkimo 3 men. Kirpėja sako, kad dar bent jau 3 mėn. gerti. Tikrai? Netgi nedarant kraujo turimų ir jeigu jų netrūksta? (Chr, zn)</p>

o plaukai vis dar slenka?
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 11 14, 12:15)
<p>Merginos padėkit suprasti. Geriu vitaminus nuo plaukų slinkimo 3 men. Kirpėja sako, kad dar bent jau 3 mėn. gerti. Tikrai? Netgi nedarant kraujo turimų ir jeigu jų netrūksta? (Chr, zn)</p>

Sveiki, o ką geriat nuo slinkimo? Man smarkai slenka, neramu jau darosi☹️
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2024 11 14, 07:31)
Merginos, žinau kad buvo kalbėta, bet man kap žirafai... Koks geras kolagenas, kad būtų be B grupės, nes mane alergizuoja....

va, puikiausias, mama mano naudoja https://iherb.co/VovudJKp
Papildyta:
QUOTE(vjolanta @ 2024 11 14, 11:18)
Sveiki, o ką geriat nuo slinkimo? Man smarkai slenka, neramu jau darosi☹️

reikia priežastį žinot, o jų gali būti n+
draugei buvo kirmėlės, greičiausiai nuo šuniuko, nes jis kaime laisvas laksto ir visko prisirenka matomai. Tai irgi masiškai slinko, apie pusė galvos prarado, kol išsiaiškino. Sugėrus Vermox, momentaliai nustojo slinkti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 14, 12:04)

Tokia va:
https://www.ebay.com...ABk9SR8SanKDlZA
Atsakyti