Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2024 11 14, 10:23)
Renkuosi rankines, kurios turi išorinį šoninį užtrauktuką. ten laikau auto ir namų raktus. labai patogu išsitraukti neieškant rankinės viduje

man nereik jo traukyt, ir rankines neturiu biggrin.gif bet reik kazko, i ka galiu ji idet, kad nesitrintu ir nesispaudytu kisenej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 14, 10:26)
man nereik jo traukyt, ir rankines neturiu  biggrin.gif bet reik kazko, i ka galiu ji idet, kad nesitrintu ir nesispaudytu kisenej  rolleyes.gif

Kaip be rankinės?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 11 14, 10:28)
Kaip be rankinės?

nu neturiu as jos, viska sko man reikia tai buto raktai - guli automobilyje, tada automobilio raktai ir telefonas. viskas. as neturiu ten ka det. tai taip ir vaikstau biggrin.gif nezinau, nerandu as tokios, arba neissirenku unsure.gif tai geriau jokios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 09:30
QUOTE(JMD @ 2024 11 14, 10:30)
nu neturiu as jos, viska sko man reikia tai buto raktai - guli automobilyje, tada automobilio raktai ir telefonas. viskas. as neturiu ten ka det. tai taip ir vaikstau  biggrin.gif nezinau, nerandu as tokios, arba neissirenku  unsure.gif tai geriau jokios  biggrin.gif

Coachoutlet pilna visokių piniginaičių su 20 proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
Aš tai geriu kolageno peptidus. Ryte šaukštelį į kavą- ir viskas,jokio skonio nepriduoda.
https://www.iherb.co...GQ0Kz5IoxouQp3R
https://www.universi...duct_id=712?v=2
Atsakyti
Kažin aukštam, liesam ,ilgarankiam geriau būtų iš Tall (bet ten tik Tall L, nėra M) ar iš Regular imti M ? Tall tik dėl rankovių ilgio reiktų.
https://www.columbia...ll-2125423.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 14, 10:16)
nusss, automobilistes, pasakokit i ka dedat savo plieniniu zirgeliu raktelius?

Turiu labai fainą MJ raktinę, ten auto raktas, teisės ir namų raktai. Niekad raktų iš jų netraukiu, tik įsimetu į rankinę, kišenę. Nes į namus pulteliu patenku, o mašinai irgi rakto traukti nereik niekad.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 12, 11:11)
kai atsidarai hoka puslapi, ten yra toks navarotas, kuris pasako koki dydi reikia pirkti. As padariau kaip ten parodyta, ir man apskaiciavo, jog mano peda 26,8 cm ir man reikia UK9,5, USA11, EU44 blink.gif  bet ir pagal centimetrus atitinka butent sie dydziai...

Joo, hokai mažinti. Aš nuvariau į sportpointą ir ten man parinko asics bėgiojimui.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 11 14, 11:16)
Turiu labai fainą MJ raktinę, ten auto raktas, teisės ir namų raktai. Niekad raktų iš jų netraukiu, tik įsimetu į rankinę, kišenę. Nes į namus pulteliu patenku, o mašinai irgi rakto traukti nereik niekad.

tai vat ir man to rakto traukyt nereikia, o visai neseniai, as ta pulteli primygiau kiseneje su dirzu, kai pasilenkiau ieskot nukritusio telefono ir atidariau bagaznyka, vos nenuardama gale stovinciam automobiliui nosies. todel sugalvojau izoliuot ji biggrin.gif
coach as turejau, labai greitai nusitrina grandeles, labai nekazka atrodo, pakabukai is viso, po keliu menesiu suluzo.
Atsakyti

nusss, automobilistes, pasakokit i ka dedat savo plieniniu zirgeliu raktelius?

Bele kur. Masina be raktelio atsirakina

Atsakyti

tai vat ir man to rakto traukyt nereikia, o visai neseniai, as ta pulteli primygiau kiseneje su dirzu, kai pasilenkiau ieskot nukritusio telefono ir atidariau bagaznyka, vos nenuardama gale stovinciam automobiliui nosies. todel sugalvojau izoliuot ji biggrin.gif
coach as turejau, labai greitai nusitrina grandeles, labai nekazka atrodo, pakabukai is viso, po keliu menesiu suluzo.

Be rankinės? Nu, ok. O kur mašinos dokai, teisės, asmens dokumentas? Lūpdažis? Nosinaitės? Aš taip mažai visko nešiuojuos, bet be brankinės - niekaip

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 14, 11:36)
tai vat ir man to rakto traukyt nereikia, o visai neseniai, as ta pulteli primygiau kiseneje su dirzu, kai pasilenkiau ieskot nukritusio telefono ir atidariau bagaznyka, vos nenuardama gale stovinciam automobiliui nosies. todel sugalvojau izoliuot ji  biggrin.gif

MJ jau kokius 6-7 metus gal turiu, puikiai atrodo. Nei apsitrynę, nieko.
O su tais raktais/pulteliais kišenėje jo. Kelis sykius atsibudus ryte radau vartus atidarytus, atsisuku kameras, neaiškiu būdu atsidaro ir neužsidaro per naktį. Pasirodo vaikai kambaryje su pulteliais kišenėse prispaudydavo 🤣
Atsakyti