Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2024 11 13, 08:09)
Ai, ir už siuntinėlį ačiū. Pagaliau vaikas bus ne su gaidžio kelnėm  biggrin.gif kriu pižamytė iš viskozės,  et atrodo kaip šilkinė, ir balti džinsai labai faini. Nesitikėjau  wub.gif

paro baltus dzinsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 13, 08:50)
paro baltus dzinsus  ax.gif

Nepirksi, nes juose 1% elastano biggrin.gif

https://www.jcrew.co...ShipmentId=HOME

Tik man keistai čia tos manekenkos su jais kaip su skiniais, toli gražu, jie klasikiniai tiesūs džinsai. Labai dydis teisingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Vakar[/b!], 08:05
Aš irgi pirmą kartą nusipirkau kalogeno, nors ir nededu aš į jį daug vilčių. Patikrinsiu ant rankų odos kai sugersiu veikia ar ne. Bet tai skonis, nors ir braškių bet atrodo kaip š kokio suvalgius kurį laiką unsure.gif
Atsakyti

Linamog,SKUBU išsiunčiau

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2024 11 13, 10:12)
Aš irgi pirmą kartą nusipirkau kalogeno, nors ir nededu aš į jį daug vilčių. Patikrinsiu ant rankų odos kai sugersiu veikia ar ne. Bet tai skonis, nors ir braškių bet atrodo kaip š kokio suvalgius kurį laiką  unsure.gif

Eik jau, man visai gerai, būn žymiai blogiau. Aš jaučiu tik tą kolageno poskonį. Brrrr. Jau jo su niekuo neužmuši biggrin.gif tas yr pats baisiausias
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Panos, kur perkat kaledom ir naujiesiems sukneles? Esu nuoga basa  :D​ 

Atsakyti
Merginos, gal kuriai teko susidurti, pirkom sūnui hummelio striukę pernai rudenį, mažai dėvėjo, užtrauktukas sulūžo apačioje, ar būtų kokia garantija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2024 11 13, 09:36)
Merginos, gal kuriai teko susidurti, pirkom sūnui hummelio striukę pernai rudenį, mažai dėvėjo, užtrauktukas sulūžo apačioje, ar būtų kokia garantija? unsure.gif

jei turite ceki, dvieju metu garantija yra drabuziams ir avalynei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 11 13, 09:32)
<p>Panos, kur perkat kaledom ir naujiesiems sukneles? Esu nuoga basa  biggrin.gif​ </p>

HM pilnas blizgučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2024 11 13, 10:36)

Labai gerai tokiam dalykui turėt swedo kreditkę auksinę. Nusipirkai kokį daiktą, praplėšei, ar dar kažką, kreditkė draudžia tomius dalykus.
Atsakyti
Linamog 4u.gif labai ačiū už vinted užrodytas kašmyro kojines mirksiukas.gif superinės! Pirkau S ir M dydį, tai vienodos biggrin.gif nežinau kaip kokiam 39 dydžiui reiktų į M tilpt.
Kaip jas skalbt? Rankomis ar galima paprastuoju būdu mašinoje? Gal jau turit patirties?
Atsakyti