Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

BANANA REPUBLIC papildoma 40% regular kainoms ir papildoma 20% sale, paskutine nuolaidos diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 lapkričio 2024 - 10:50
QUOTE(JMD @ 2024 11 11, 08:01)
Kas norit NB 9060, ballzy dbr po 132€

Panos, kas turit HOKA batus, ten rimtai dėvint 41 EU reik pirkt jų 44 dydį?  blink.gif

As turiu dydziu didesnius, tai kaip tik. Matavausi ir dviem dydziais didesnius irgi visai gerai buvo, bet kazkaip neperlipau, kad pirkti biggrin.gif Gal cia ir nuo modelio priklauso, bet dydziu didesnius privalomai, dviem irgi bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 11 lapkričio 2024 - 10:49
QUOTE(vanesax @ 2024 11 11, 11:48)
As turiu dydziu didesnius, tai kaip tik. Matavausi ir dviem dydziais didesnius irgi visai gerai buvo, bet kazkaip neperlipau, kad pirkti  biggrin.gif  Gal cia ir nuo modelio priklauso, bet dydziu didesnius privalomai, dviem irgi bus gerai.

hmmmm, turbut teks pirkti kelis dydzius ir netikusi grazinti.... man reikia ilgiem vaiksciojimam.
Atsakyti
Gal kažkas susidūrė su akių srities dermatitu? Elidelis nepadeda, o tiek prasikankinta, nes nuo jo akis graužia.
Gal bandėt kitą gydymą?
Atsakyti

JMD,turiu dviejus,vienus ilgus,kitus trumpus,su 26 cm pėda perku 9 dydi,idealiai👍

kasdien praeinu po 7 km,patogesniu batu neturėjusi 😊

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 11, 12:08)
Gal kažkas susidūrė su akių srities dermatitu? Elidelis nepadeda, o tiek prasikankinta, nes nuo jo akis graužia.
Gal bandėt kitą gydymą?

antialerginiai savaitę, bent padėjo paskutinius du kartus.
O aš kaip vyšnia išraustu kas vakarą jei prasčiau nusiprausiu vandeniu pienelį ir uždedu prausiklio. Kažkas sureaguoja, kaip tyčia tas pienelis nesibaigia ilgai. Kažin mest man jį jau ar atidžiau nusiplaut vandeniu hmm.gif
Atsakyti
Renkasi IHERB su papildoma 24% nuolaida
Atsakyti
O kokie jums batai patogiausi ilgesniems žygiams (25 km ir daugiau)?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2024 11 11, 12:19)

Nepadeda angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2024 11 11, 12:15)
<p>JMD,turiu dviejus,vienus ilgus,kitus trumpus,su 26 cm pėda perku 9 dydi,idealiai👍</p><p>kasdien praeinu po 7 km,patogesniu batu neturėjusi 😊</p><p></p>

ACIU!
Papildyta:
QUOTE(Arkana @ 2024 11 11, 12:37)

vat as bandysiu su tais hoka zygiuot tuos 25 km unsure.gif labai tikiuosi paeis....
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2024 11 11, 12:19)
O aš kaip vyšnia išraustu kas vakarą jei prasčiau nusiprausiu vandeniu pienelį ir uždedu prausiklio. Kažkas sureaguoja, kaip tyčia tas pienelis nesibaigia ilgai. Kažin mest man jį jau ar atidžiau nusiplaut vandeniu  hmm.gif

jau seniai buciau trenkus lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2024 11 11, 11:37)

ir 40 ir 30 ne kartą, per miškus taip pat.
Man jų pliusas, kad ploni ir lengvi, nes dauguma batų žygiams stori.

Tik žiūriu pabrangę jie gerokai blink.gif
https://www.adidas.c...oes/IG8896.html

p. s. nepamirškit, kad kojinės svarbu taip pat. Bambukinės man patinka, kiti renkasi plono merino. Taip pat atkreipkit dėmesį, kad kojinės nebūtų labai aptemptos, jog būtų vietos pirštams skleistis net ir patinus kojai.
Atsakyti
o kur gerų nuolaidų yra hoka batams ?
Atsakyti