Labas vakaras mergaitės, nusiunčiau užsakymą ar dar šiandien galėsite nupirkti ar pavėlavau ?
QUOTE(JMD @ 2024 11 10, 20:48)
Pliam pavydžiu nes su blakstėm pas man labai nekažką
Užtat matytumėt kokia aš šiand garbanota.... išsiploviau galvą ir kažkaip prafukinau momentą, kada reikėjo džiovint. toks jausmas, kad jie už visą tą laiką kol tiesinau man atkeršyjo ir susiraitė taip, kad šukų neįkišu
Užtat matytumėt kokia aš šiand garbanota.... išsiploviau galvą ir kažkaip prafukinau momentą, kada reikėjo džiovint. toks jausmas, kad jie už visą tą laiką kol tiesinau man atkeršyjo ir susiraitė taip, kad šukų neįkišu
Papildyta:
Gal kas norit tokių pašiltintų impregnuotų odinių Palladium? US 10 vyriškas dydis, viduj 28 cm, jie visiškai unisex, tinka ir moterims didesne koja.
https://www.sierra.c...26-S9yUYy0ssIje
50 oirų.
Na šitą naudoju jau n-tajį : https://www.clinique...ara?shade=Black
Pabandžiau šį:https://www.clinique...-volume-mascarablakstienos WAuuu, bet kai reikėdavo nupaluti, tai galvojau liksiu be blakstienų.
Maloniai nustebino šis: https://www.sephora....p479649:product
Bet noriu kažko daaaar, geresnio
QUOTE(JMD @ 2024 11 10, 15:30)
Tu auksas, kad priminei jog turiu butelką Kaip jį reik teisingai vartot, kada ir su kuom?
Cole Haan striukiu carbon spalva su nuolaida kaina tik $35.99 gaunasi
QUOTE(sollo @ 2024 11 11, 00:07)
Tu auksas, kad priminei jog turiu butelką Kaip jį reik teisingai vartot, kada ir su kuom?
Po 2 kapsulkas gerdavau. Bet reik sąžiningai min 3 mėn.
Kas norit NB 9060, ballzy dbr po 132
Panos, kas turit HOKA batus, ten rimtai dėvint 41 EU reik pirkt jų 44 dydį?
QUOTE(JMD @ 2024 11 11, 08:01)
Nebent su moteriškais tokie cirkai
Mano vyrų po 0,5 dydžio didesni, tas, kur nešioja 44, Hoka pirko 44,5, tas, kur 43, Hoka - 43,5.
QUOTE(tikinga @ 2024 11 11, 09:59)
Nebent su moteriškais tokie cirkai
Mano vyrų po 0,5 dydžio didesni, tas, kur nešioja 44, Hoka pirko 44,5, tas, kur 43, Hoka - 43,5.
Aš pagal centimetrus žiūrėjau
Kas tikite Kvepalų sala, tai štai jums informacija.
Aš perku Byredo. Aišku pas juos daug pigiau nei Cremej, tai žinoma, kad masina pirkti pigiau. Galvojau, na gal Cremej brangiau, nes turi fizines parduotuves. Bet Creme teigia, kad jie vieninteliai Byredo atstovai Lietuvoje. Susisiekiau su pačiais Byredo, jie patvirtino, kad tik Creme vieninteliai jų atstovai. Sakau, tai gal ta Sala ima kažkaip kažkur per Lenkiją, todėl pigiau, ar gali taip būti? Ne sako, visur Europoje kaina praktiškai ta pati.
Tai spręskite pačios kokie tai aferistai tos visos internetinės parduotuvės. Jie baudžiami turėtų būti.
Aš perku Byredo. Aišku pas juos daug pigiau nei Cremej, tai žinoma, kad masina pirkti pigiau. Galvojau, na gal Cremej brangiau, nes turi fizines parduotuves. Bet Creme teigia, kad jie vieninteliai Byredo atstovai Lietuvoje. Susisiekiau su pačiais Byredo, jie patvirtino, kad tik Creme vieninteliai jų atstovai. Sakau, tai gal ta Sala ima kažkaip kažkur per Lenkiją, todėl pigiau, ar gali taip būti? Ne sako, visur Europoje kaina praktiškai ta pati.
Tai spręskite pačios kokie tai aferistai tos visos internetinės parduotuvės. Jie baudžiami turėtų būti.
QUOTE(Monteverte @ 2024 11 11, 11:18)
Kas tikite Kvepalų sala, tai štai jums informacija.
atsidarykite interneta ir paziuresite kiek yra pardaveju ant svieto tu byredo. Atstovai taip, vieni, o pardaveju n+1. tai reiktu bausti visus, nuo kaip jus teigiate kvepalu salos iki senuku. Vien todel kad jie nera atstovai?
o be to paziurejau, kas yra crem de la creme - RESELLER, kitaip sakant perpardavinetojas ir joks atstovas. tai yra labai didelis skirtumas.
QUOTE(JMD @ 2024 11 11, 09:01)
aš kiek matavausi Hoka tai man su 25.5 peda labiausiai tinka usa8.5, nors visus kitus perku usa9, išskyrus Adidas, nes tų turiu nuo 8 iki 9.5