Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2024 11 09, 12:52)
Aš stebiu drauges, kurios nuolat tepasi rankas kremu, kur bebūtų ir mane purto. Nepernešu lipnių rankų. Galiu tik nakčiai pasitepti rolleyes.gif

Aš pasitepu rankas, kartais, kai jau visai visai uodega, pabūnu 2 min ir nusiplaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 11 09, 12:52)
Aš stebiu drauges, kurios nuolat tepasi rankas kremu, kur bebūtų ir mane purto. Nepernešu lipnių rankų. Galiu tik nakčiai pasitepti rolleyes.gif

Labai rekomenduoju šitą kremą, kas nemėgsta lipnumo
Compagnie de provence
Labai gerai drėkina, bet greit susigeria. Jokio lipnumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2024 11 09, 12:24)
Ačiū už prekytes - visiems viskas tiko 😍🤩
CK prekės kaip visada labai fainos 😍
Oldnavy vaikams viskas tiko ir labai patiko ❤️

Ar turim CK kokį kodą? Man labai patiko treningiukai ir besiūlės timpos 😃

Kurie treningai? smile.gif
Atsakyti
lb neblogas šis rankų kremas nelipnus,susigeria
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 11 09, 13:52)

Geras ir nelipnus clarins rankų kremas baltoje pakuotėje Hand and nail treatment cream
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 11 09, 11:52)

Aš, jei jau nebeiškenčiu ir tepu dienos metu, tai tepu tik išorinę delnų ir pirštų pusę-tada nieks nelimpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2024 11 09, 15:45)
Geras ir nelipnus clarins rankų kremas baltoje pakuotėje Hand and nail treatment cream

Ir clarins balzamas kūnui tobulas
Atsakyti

QUOTE(Tiffany @ 2024 11 09, 05:24)
Ačiū už prekytes - visiems viskas tiko 😍🤩
CK prekės kaip visada labai fainos 😍
Oldnavy vaikams viskas tiko ir labai patiko ❤️

Ar turim CK kokį kodą? Man labai patiko treningiukai ir besiūlės timpos 😃

aciu jums 4u.gif

ck yra 20% nuolaida uzsakymams virs $125 4u.gif

QUOTE(tikinga @ 2024 11 09, 07:56)
Aš, jei jau nebeiškenčiu ir tepu dienos metu, tai tepu tik išorinę delnų ir pirštų pusę-tada nieks nelimpa biggrin.gif

ir as taip, pasitepu ir delnus nusitrinu i ranksluosti ar kokia servetele ax.gif
kuno kremu irgi labai nemegstu, bet po duso dar ant dregnos odos su paprasciausiu jojoba aliejum pasitepu, labai greitai susigeria ir nieko nesijaucia ax.gif

rebecca minkoff rankine

Ugg slippers

Papildyta:
Macys Charter Club kasmyriniai megztukai gera kaina
Atsakyti
Laba diena, klausimas ne į temą, bet ar kas yra pirkę https://kvepalusala.lt/ ? Ar normali parduotuvė?
Turiu užduotį surasti YSL Cinema, ir tik ten randu. Ačiū už pasidalinmąsmile.gif!
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2024 11 09, 23:00)
Laba diena, klausimas ne į temą, bet ar  kas yra pirkę https://kvepalusala.lt/ ? Ar normali parduotuvė?
Turiu užduotį surasti YSL Cinema, ir tik ten randu. Ačiū už pasidalinmąsmile.gif!

Kazkada senai esu pirkus as ir mano drauge, viskas su ja gerai, bent buvo iki siol
Atsakyti
Labai laukiame prisijungianciu prie www.nordstromrack.com ir www.yoox.com

uz dvieju dienu baigsis www.sephora.com 20% nuolaida, kvieciame dar jungtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 09 lapkričio 2024 - 21:26

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VakareRyte: 10 lapkričio 2024 - 01:20