Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2024 11 08, 05:03)
Sveikos, ateinu pasidžiaugti ir padėkoti už siuntinį.
Ši suknelė TOBULA, laukiu vasaros  wub.gif  wub.gif

aciu jums wub.gif

www.yoox.com truksta iki nemokamo siuntimo, kvieciame jungtis 4u.gif
Atsakyti
Labukas, gal turite papildoma koduka OLD NAVY? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 11 08, 22:27)
Argija labai gerai paaiškino 4u.gif
Turiu Giorgijo Visconti žieda su aukštos kokybės akmenimis ir buvo sertifikatas.
Prie tu skaldytu deimantu turbut nebuna..
Jei gaminiesi pas juvelyra irgi prasau akmenu sertifikatu ir prabos, man reikia žinoti ka perku.
Ai, beja, tas cedeliukas uzlydytas ir yra sertifikatas. Ant jo salia popieriukas yra nr. ir parasyta Lietuvos prabavimo rumai. Paskambinus i prabavimo rumus pasakius nr. jums pasakys kokio svarumo akmuo ir visas kt.charakteristikas.. be situ dokumentu pardavineti neturetu.

tas "popieriukas" yra prabavimo rūmų, rimti sertifikatai kaip "GIA" yra kita lyga, nes jie tikslesni (mažesnė paklaida), apima daugiau charakteristikų ir t.t.
Deimantas tik su prabavimo rūmų popieriuku yra mažiau vertingas, nei sertifikuotas GIA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: [b!]Vakar[/b!], 23:18
QUOTE(Argija @ 2024 11 09, 01:11)
tas "popieriukas" yra prabavimo rūmų, rimti sertifikatai kaip "GIA" yra kita lyga, nes jie tikslesni (mažesnė paklaida), apima daugiau charakteristikų ir t.t.
Deimantas tik su prabavimo rūmų popieriuku yra mažiau vertingas, nei sertifikuotas GIA.

Lietuvos prabavimo rūmai labai grieztai sertifikuoja,tuos pacius deimantus atveztinius prasciau ivertina nei buna uzdeta tarkim is kitu saliu vertinimas. Aš kiek esu girdejusi is ekspertu tai musu prabavimo rumu sertifikstai tikrai patikimesni nei kitu saliu. Nesu eksperte, bet man svarumas akmens svarbiausia.
Atsakyti