Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Milagra @ 2024 11 07, 21:59)

Pasidalinkit, kai gausit ar faina, ar tikrai Trump vibes  biggrin.gif
Papildyta:

Aš kaip suprantu Trump tai ta naujoji trečia paletė su gėlėmis,aš tai tą pirmą užsisakiau biggrin.gif

https://www.sephora....2?skuId=2803906

Yra daug nuotraukų gyvai įkeltų atsiliepimuose.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 11 07, 22:29)
Gražu, o kokybė gera? Nes labai pigu nėra..

Čia dykai. Pažėk kokios pas mus papuošalų kainos. Ir už ką? Už štampofkes. O kur tik bišk kokio juvelyro rankos pridėta iš karto ohooo. Aš šarūnės vaitkutės darbelį gavau dovanų. Irgi labai subtilus dailus papuošalėlis, o kokia kaina jo...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2024 11 07, 21:56)
Tiesiai iš maišo sporte staigiai uzsimečiau Gafsai nusiųst. Nesimato fotkej realaus grožio to pašiaušimo 😊
vartotojo įkelta nuotrauka

matosi tas pašiaušimas net ir nuotraukoj wub.gif . Labai labai toks mielas ir jaukus atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 07 lapkričio 2024 - 22:37
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 07, 22:25)
O už kiek tų jį pirkai?

Aš ryškiai ne tokius darbus dirbus ir vyras ne tuos biggrin.gif

Tai nepirk 10 nesąmonių vaivorykštės spalvom, o 1 megztinį tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2024 11 07, 22:56)
Tiesiai iš maišo sporte staigiai uzsimečiau Gafsai nusiųst. Nesimato fotkej realaus grožio to pašiaušimo 😊
vartotojo įkelta nuotrauka

Nekannnd?
Atsakyti
Gal kas turi 2 bilietus į RY X w - LNOBT Symphony Orchestr wub.gif rytoj? Mažai vilties, bet o visgi gal kas pasiūlys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 07 lapkričio 2024 - 22:35
QUOTE(regal @ 2024 11 07, 23:28)
matosi tas pašiaušimas net ir nuotraukoj wub.gif . Labai labai toks mielas ir jaukus atrodo wub.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2024 11 07, 21:20)
Aš kaip suprantu Trump tai ta naujoji trečia paletė su gėlėmis,aš tai tą pirmą užsisakiau biggrin.gif

https://www.sephora....2?skuId=2803906

Yra daug nuotraukų gyvai įkeltų atsiliepimuose.

Čia rašė apie dragon:

Dragon pallete
Dragon
Error on the screen here… but I agree with the other reviews this pallete is NOT cool toned like its description says. It’s very warm and I look like Donald trump… I’m also neutral toned so if ur neutral or cool toned slip it
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2024 11 07, 23:28)

Nesimato. Ryt pameginsiu nufotkint.

QUOTE(JMD @ 2024 11 07, 23:31)
Tai nepirk 10 nesąmonių vaivorykštės spalvom, o 1 megztinį  tongue.gif
Papildyta:

Nekannnd?

Neeeeeee
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2024 11 07, 23:57)
deja,netaiko kodo verysad.gif

O aš iš to pasiutimo ,kad su mažesne nuolaida užsisakiau palete puoliau čia krauti krepšelį biggrin.gif biggrin.gif

Tai gerai,tada nieko nereikia biggrin.gif Sutaupiau biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2024 11 08, 00:51)
Čia rašė apie dragon:

Dragon pallete
Dragon
Error on the screen here… but I agree with the other reviews this pallete is NOT cool toned like its description says. It’s very warm and I look like Donald trump… I’m also neutral toned so if ur neutral or cool toned slip it

Oi drakoniuką aš mačiau gyvai,fainas jis. Jau pernai visos jį pirko.Man ta trečia su gėlėmis kažkokia trampiška pasirodė biggrin.gif ,nors jos gyvai nemačiau
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 08, 00:27)
Čia dykai. Pažėk kokios pas mus papuošalų kainos. Ir už ką? Už štampofkes. O kur tik bišk kokio juvelyro rankos pridėta iš karto ohooo. Aš šarūnės vaitkutės darbelį gavau dovanų. Irgi labai subtilus dailus papuošalėlis, o kokia kaina jo...

Nu as auksineje dovaneleje neseniai raudono aukso maza sirdute pirkau (tiesa ji lengvute, tusciavidure) tai apie trim keli eur kainavo. Viskas zinoma i svori perkant auksa, na nebutina tu mandru dizaineriu jei toks paprastutis ant kaklo.
Atsakyti

Turime laisvas prekes (jau Lietuvoje):

DKNY Ladie's seamless bra, 2 pack black/grey spalva, XS dydis, $16.50

Signature Calf Socks, 22 eurai

QUOTE(Gafsa @ 2024 11 07, 08:28)
Taigi gerai, galesi balotiruotis  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2024 11 07, 13:24)
Ačiū už siuntinuką, labai fainą mini dydžio
https://gelindiamond...=43154565038337

QUOTE(spygliz @ 2024 11 07, 14:16)
Ačiū už siuntinuką  wub.gif

aciu jums, kokie grazus pirkiniai wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2024 11 07, 14:56)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 11 08, 02:40)
Nu as auksineje dovaneleje neseniai raudono aukso maza sirdute pirkau (tiesa ji lengvute, tusciavidure) tai apie trim keli eur kainavo. Viskas zinoma i svori perkant auksa, na nebutina tu mandru dizaineriu jei toks paprastutis ant kaklo.

nu man tai matosi skirtumas, bet nesigincysiu.
Atsakyti